Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Kolega je vgradil in homologiral v Punto letnik 2001
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
je pa naval meglenkarjev spet zadnje dni .. ful enim ni jasna beseda MEGLENKA
Jup. Toliko o mnenju domačih mojstrov. Čeprav je moje mnenje še vedno enako: nekateri nič ne slepijo in me sploh ne zanima. Drugi pa za znoret. In če smo čisto pošteni, tudi nekateri z navadnimi žarnicami slepijo za popiz... Jim je škoda časa za pravilno nastavit višino luči.Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Da te dopolnim. V tem članku je tudi razloženo zakaj so potrebne vse naštete pritikline pri ksenonu. Zanimiv članek.
Izgleda da ne. Sem iskal, pa ničCitat:
Uporabnik Benady pravi:
Na netu še ni tega članka?
Citat:
Uporabnik TsaiLun pravi:
Skratka vsak naj sam oceni ali je vredno tvegati izgubo zavarovanja in kazen, če jih že to da slepijo vse nasproti vozeče ne gane.
lp
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik TsaiLun pravi:
Skratka vsak naj sam oceni ali je vredno tvegati izgubo zavarovanja in kazen, če jih že to da slepijo vse nasproti vozeče ne gane.
lp
Da ne govorim o biksenonih, ko na avtocesti zablendaš, pa model spredaj misli da ga radar slika ko "zafleša"
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik TsaiLun pravi:
lp
Da ne govorim o biksenonih, ko na avtocesti zablendaš, pa model spredaj misli da ga radar slika ko "zafleša"
Malkom... bixenonke ne zablendajo nič drugače kot pa navadne halogenke.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Aja, še tole. V Motoreviji včasih orenk pihnejo mimo. Vendar verjetno ne bi bili tako neumni, da bi se sklicevali napačno na pravilnike.Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Da te dopolnim. V tem članku je tudi razloženo zakaj so potrebne vse naštete pritikline pri ksenonu. Zanimiv članek.
Sicer bi lahko poskeniral, ampak raje ne bi tega dajal gor. Avtorske pravice in to...Citat:
Uporabnik Matko pravi:
@mtl
Lahko slikaš članek?