Kvazi ksenonski žarometi - kdaj bo akcija

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:

Malo dvomim da ti lahko policist v tujini napiše kazen za kaj takega. Ravno tako najbrž ne za spojler? Lahko pa da se motim.

Vidim da se ti ne voziš kaj dosti po tujini. Priporočam ti Švico.

V Švici se res ne vozim, ampak sem pa vsak mesec vsaj enkrat v Avstriji in Nemčiji. Nikoli me še ni nihče ustavil, še manj pa da bi mi kdo pregledoval avto (če izvzamem tiste masovne preglede na počivališčih).

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Mene pa tudi najmanj ne motijo tisti s kvazi xenonkami, dokler le te normalno svetijo. Ne pa, tako kot danes, ko so mi nasproti peljali trije tovornjaki iste firme, vsi s ''xenonkami''. In bil sem skoraj slep enih 5 sekund, da se je to zvozilo mimo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Aja. A katere "normalno" svetijo? Za tiste šleperje pa si zapiši tablice, ustavi, pokliči policijo in jih lepo prijavi.
Jaz to stalno počnem. Sem že parkrat fino namočil tovornjakarje, ki jih je kaj padlo dol in ne šljivijo 5% da bi za sabo pospravili. Da o letenju ledu in snega s ponjav raje ne govorim. V povprečju podam kakšnih 6-10 prijav letno.

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
Mene pa motijo tisti z navadnimi 100W žarnicami
10.gif

Nazadnje urejeno:

crest

Pripravnik
14. sep 2007
30
0
6
Dons sm vidu golfa II ,k mu je svetil povsod sam po cesti ne !

Ne vem kaj policija čaka, take avte k dajejo ksenone notr, bi mogl takoj na tehničnega poslat!

Avto brez leče ne more imeti ksenona, ker preveč sveti naokoli !

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
in ko boš kot ementaler se spomni besed, da se karabinjer ne pomišlja uporabljati brzostrelke...
če boš preživel boš imel možnost na sodišču razlagati in se zagovarjati, zakaj si ga prisilil, da jo je uporabil...
Misliš da sosedje tako ujčkajo prekrškarje in kriminalce kot jih mi?
10.gif

ma ja! kr ustrelu te bo? sej nismo na divjem zahodu! sicer mi pa najdi kakšen primer, k so kakšnega kr tko ustrelili, k se jim je odgovarjal?
baje je to strah in trepet v Italiji! še celo mafija se jih boji!
rolleyes-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Ja ko so meli nekaj z navijači Lazia na počivališču v Arezzu prejšnji mesec jo je skupil pubec ki je imel to nesrečo da je par metrov vstran sedel v avtu, neoborožen. In ja, ustreljen je bil "kar tako" , jaz se z makaronarji tudi nebi zajebaval, ta njihova policija je malo drugačne sorte kot naša.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
ah ker primer ej... brez pomena! tm je bila čist druga situacija, nemiri, gužva, panika,...

ne pa na eni meji, k je vse skupi 5 ljudi, pač se lepo vljudno pogovoriš in je... bal bi se ga prej zarad udarcev, kot pa puške!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne pa na eni meji, k je vse skupi 5 ljudi, pač se lepo vljudno pogovoriš in je... bal bi se ga prej zarad udarcev, kot pa puške!

Od kje ti ideja, da je GDF na mejah?
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ni na meji, je pa recimo lahko 10 metrov naprej (še prejšni teden videno na Fernetičih)
wink-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma ja! kr ustrelu te bo? sej nismo na divjem zahodu! sicer mi pa najdi kakšen primer, k so kakšnega kr tko ustrelili, k se jim je odgovarjal?
baje je to strah in trepet v Italiji! še celo mafija se jih boji!
rolleyes-1.gif
Oni ustavljajo tako, da eden papirje preverja, drugi pa vozniku skozi vetrobran meri v glavo in ko vidiš tisti pogled in ko veš da ne bo dvakrat premislil preden bo sprožil, ti razne traparije niti ne hodijo po glavi, vsaj tistemu z zdravim razumom ne. Sem bil priča temu zadnjič v I na parkplacu pred štacuno (pa ni šlo za rop, da ne bo pomote, ampak navadna kontrola prometa), drugače pa že velikokrat videno med vožnjo po I cestah. Pa ko se začneš kaj cenkati, v primeru, da ti da kazen, se kaj rada pojavi iz miličnikovih ust beseda: "doppio" in z vsakim nadaljnim gobcanjem se rada ponavlja, ni to balkan, vsaj za nas balkance ne.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ni na meji, je pa recimo lahko 10 metrov naprej (še prejšni teden videno na Fernetičih)
wink-1.gif
Drži.
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Oprosti, što to znači, doppio?
tongue-1.gif
Dvojno. Po domače kazen se viša pa ne po en €.
evil.gif

Saj pravim. Eni zelo radi gobcajo. Kot sem rekel, naj jih gre enkrat zajeb..., pa bomo potem videli, kako bo še pisal neumnosti tukaj. Take policiste bi tukaj rabili.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Jst mam pa nov kombi brez ksenonk pa mi določen folk kar žmiga po cesti jst ne vem zakaj, pa še fora da ravno takrat ko sem prazen tako da glisiram ne, višino snopa mam nastavljeno na 1 tako da ne vem kaj je folku!
confused-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Imam dve sliki, ki sem si jih sposodil z nekega drugega foruma, da vam mal razčistim pojme.

Na tej sliki je avto s lečami, parabolami. Instalacija ksenonk v te luči ne dela nobenih problemov, slepenja ni.
166541-R75x.jpg

Priponke

• 166541-R75x.jpg
    166541-R75x.jpg
    76,5 KB · Ogledi: 138
Nazadnje urejeno: