Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Opa, nebo držalo, zadnjič mi je blendala ena c klasa, sem prec spokal z prehitevalnega, prav zaflešira.
Nekaj takega, stem da v temi v vzvratnem ogledalu zgleda full hudo.
http://video.google.com/videop...h&plindex=4
Live zgleda še boljše. (skor ko fleš)
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jop, pa full hudo zgleda, snežno bela svetloba ko blendneš.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kok je cena ko to crkne?
J že leta vse na netu:Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Aja, še tole. V Motoreviji včasih orenk pihnejo mimo. Vendar verjetno ne bi bili tako neumni, da bi se sklicevali napačno na pravilnike.Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Da te dopolnim. V tem članku je tudi razloženo zakaj so potrebne vse naštete pritikline pri ksenonu. Zanimiv članek.
Pravno podlago glede tega sem iskal že pred leti in potem objavil relevantne določbe na suxu. Če se prav spomnim gre za pravilnike ES in ne nacionalna podzakonska pravila. Sem pa takrat porabil par urc, da sem se do tega dokopal.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Okay, vse kar je prav, fejk xenon smo videli tudi že v skuterjih, na motociklih, kombijih, vozilih avto-šole - ampak danes v KR sem pa že od daleč videl zaslepljujoč fejk xenon v rumenem kombiju VW Transporter - ko pride bližje je bil pa -REŠILEC
Mislm fak ane. Grem ga kupit tudi jaz. To je pa izbilo sodu dno.
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
KSZ.
mislm a še noben ni slišal za H7R???
posebej narejena za luči s parabolami da ne moti ostalih..cena je pa enaka H7
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
KSZ.
mislm a še noben ni slišal za H7R???
posebej narejena za luči s parabolami da ne moti ostalih..cena je pa enaka H7
To so pravljice(Čeprav bi bilo z D2S xenon lampo še vsaj 50% slabše!)
Xenon rabi točno zanj narejen žaromet+avt. regulacijo nivoja snopa (sploh blazno važno pri tovornih vozilih, ki so pogosto obtežena zadaj in potem žarometi svetijo v nebo)+pranje žarometov.
Transporter naših reševalcev? Ja valda...