Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Za ta denar nardiš veliki servis
A pod kozolcem in brez asistence?
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Za ta denar nardiš veliki servis
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Lovše Kranj, samo leti stran, če nisi Rockfeler, ne rečem, da so slabi , so pa diamantno dragi in radi računajo, tudi, kar sploh ne menjajo, posebej kaki ženski, ki se ne spozna.
Tej znanki, so na naslednjem servisu po 30 t km ponovno računali nove diske, pa sem bil jaz z njo in jih vprašal, na koliko pa se menjajo diski, so rekli nekje na 100 k km, sem jim dal račun prejšnjega servisa na mizo, kjer so to raču ali in rekel samo, da potem pa uveljavljamo reklamacijo, ker so bili očitno taki z hudo napako. Niso nič komplicirali samo popravili račun.
Znanka je prodala problematika Toyoto Avensis, danes je zadovoljna z Meganom.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Lovše Kranj, samo leti stran, če nisi Rockfeler, ne rečem, da so slabi , so pa diamantno dragi in radi računajo, tudi, kar sploh ne menjajo, posebej kaki ženski, ki se ne spozna.
Tej znanki, so na naslednjem servisu po 30 t km ponovno računali nove diske, pa sem bil jaz z njo in jih vprašal, na koliko pa se menjajo diski, so rekli nekje na 100 k km, sem jim dal račun prejšnjega servisa na mizo, kjer so to raču ali in rekel samo, da potem pa uveljavljamo reklamacijo, ker so bili očitno taki z hudo napako. Niso nič komplicirali samo popravili račun.
Znanka je prodala problematika Toyoto Avensis, danes je zadovoljna z Meganom.
Sem kak mesec nazaj vzel v roke njihove račune za maminega Yarisa, ki je bil vedno servisiran tam. Odkril, da so ob zadnjih treh(!) servisih vsako leto menjali zavorno in hladilno tekočino (oz. jo računali). Naprej nisem več gledal, avto pa je šel na servis drugam.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
bravo. 15w40 olje.