Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

B81

22. jul 2007
36.870
10.439
113
Daj prosim napiš kdo na tem forumu piše tako debilno kot 123? Če bi se vsaj približno normalno izražal. Tako pa tista njegova skrupucala, saj ne zna drugega napisat kot jankovič pa srbi pa mehke čje poudarjat. IQ na nivojunsobne temperature. Brezveze. Pejt ga raje malo polajkat da bo še malo motivacije dobil.

A ti imaš raje hinavsko "nož v hrbet" ali da ti nekdo v faco pove, kar ti gre? Sam imam raje slednje, pa ne da zagovarjam endvatrija, bi ga sam že zdavnaj sparkiral v toplice za kako leto, ampak dejansko ded ni edini, ki grdo piše po tabli, malo pluralnosti ne bi škodilo vam vam jamračem. Sicer pa imaš tam "gumb prezri" in je rešeno. Ali pa "opozori moderatorja", čeprav ne vem, kako je na stvari.

Ko bo nekdo dejansko nekoga šel tožit za obrekovanje in bo šefe kot nosilec sokriv, ker ni počistil, pa bo pa kaj? Ali pa je alter že zdavnaj od svobode, pa ne vemo? ker žiga je do nedavnega bil hud k' pajk.

Obstaja še opcija, šefe da mod pooblastila dvema lobotomizirancema, en iz leve, en iz desne in spucata tablo v enem tednu :evil:

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
to kar gavran pravi: po prihodu pernatega pa se je tu začela grobo omejevati svoboda govora s prepovedjo vseh politicnih debat. To kar imamo je posledica.

A vsi pa zanikajo, kot da bi šli sedet. Sier pa je zadeva znana...
aja politika, se ne obremenjujem...gavran je pernati po alter slengu?:aplauz:

• Objave ne odobravam
Reactions: Gavran

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
Ce razlike sam ne vidis, ti ne more pomagati niti pernati...

hint - popolna prepoved vseh politicnih debat
a, zdaj mi je jasno. podforum "parlament" se je ukinil, zato so se sralci premaknili v druge teme in je "čvek" postal neberljiv. kaj bo naslednji korak? banovci za tiste, ki bodo c/p članke iz nove24?

• Všeč mi je
Reactions: shift

B81

22. jul 2007
36.870
10.439
113
a, zdaj mi je jasno. podforum "parlament" se je ukinil, zato so se sralci premaknili v druge teme in je "čvek" postal neberljiv. kaj bo naslednji korak? banovci za tiste, ki bodo c/p članke iz nove24?
Če to narediš, si že na tankem ledu. Iz necenzurianega ali mladine je ok.

• Ljubezen
Reactions: aljoman

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
v bistvu je zalostno. Lahko smo pljuvali po celavi pa po kobili pa po tislarju pa po puklastem pa po fujonki ampak po leteci podgani pa ne, je bilo treba takoj prepovedati politicne debate in ukiniti podforum parlament. V imenu svoboNE.
in kar naprej z glavo skozi zid. Si ti prebivalec Butal?

Ker mi res ni jasno zakaj takšen način izražanja.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.452
1.906
113
Problem je samo to da se vsaka tema v roku ene ure sprevrže v debato treh, štirih butlov, ki zmerjajo eden drugega.

Dokaz je na dlani.

Da moderatorji temu niso kos oz. da v tem celo aktivno sodelujejo, pa bo forum žal dokončno pokopalo. Če ga že ni.

Debili ste!