Se bo mogoče končno kaj premaknilo? 125ccm z B kategorijo
Kakor vidim, nikjer ne piše, da ko opraviš 6 ur si avtomatsko sposoben, tako ali drugače. Ali kje piše, da moreš bit sposoben? Piše kje kdo je tisti ki preverja in odloča o tem ali si usposobljen? Še enkrat te pozivam, da svojo trditev podkrepiš z dokazi. Ti si izzval mene in sem podkrepil...www.alter.si
srečen jest, da sem naletu na ta forum, kjer lahko rečem, podučujejo me sami stručkoti
-o izpitih za motor ipd taki, ki sami nimajo motorja ne izpita( A kat), da o vožnji ne govorim
-o elektrotehniki taki, ki so el.sš in fax videli od zuni, štromarje pa pri malci, edini dosežek je, da jih je zruko štrom k svino
-o šraufanju motorjev taki, ki jim je domet šraufanje peciklov (kameleon, pek007 častna izjema)
-poslastica-o ženskah taki, ki jim je sex z odcvetelimi bejbami (v zlatih letih) višek
-pa malo o politiki, če slučajno ujamem- drvarju so se zaciklali srbijanci v možganu, ostali na nivoju podpiralcev šanka ipd
-ipd....srečen jest torej
Kot kaže Alter ni za strokovnjake tvojega kova, zato ti priporočam, da se odstraniš in pametuješ drugje. Pa zdrav na ostani...