IMO se ni prodal ampak bolj ali-ali.Odkar se je prodal slobodi ga vec ni na spregled
Ostalih moderatorjev zgleda ni.
Tak da je situacija fubar.
Cakam se kak komentar poslanca.
IMO se ni prodal ampak bolj ali-ali.Odkar se je prodal slobodi ga vec ni na spregled
samoupravljanje v vsej svoji veličiniOdkar se je prodal slobodi ga vec ni na spregled
Sej bolj v tem smislu je bilo misljeno, razni obiski policije itd, pac udba style, forum tega pac ni vreden.IMO se ni prodal ampak bolj ali-ali.
Cakam se kak komentar poslanca.
je pa druga stvar o njem kar sem jo večkrat zapisal ziher res
To bo to ja. Pa da ti tako misliš me v bistvu še ne preseneča kaj preveč, si pač prezabit, da bi pravilno dojemal realnost dogajanja z moderacijo enako kot ti po mojem večletnem pyzdenju čez Zlatka & kolesarje ni jasno, da nisem njegov fan ampak da se najdejo še drugi, ki (glede na lajk tvojega debilnega posta) tako menijo je pa še dodatno adijo pamet. Ampak ja, je Einstein lepo povedal o neskončnosti.Sj to je to ...TelefonĐija s svoji agresivnim telefonarjenjem uničil forum politika....da je potem v Čveku nasral svoje politične teme.
Obseden z odpiranjem tem in ne prenese da bi jo kdo drug.
Tudi Halleyjev komet včasih leti mimo ZemljeNi se potrebno znašati nad endvatri, ker on včasih napiše tudi kaj koristnega. Aja, nič nisem obkrožil v anketi.
Zdaj pa zamenjaj face Golobovo in Jankovičevo, pa se vpraš kaj bi pol komentiral ti in SDS klet.Tukaj se cmerate zaradi nepomembnega foruma in 123, po drugi strani pa vsak levičarska ...piše tako. In to tisti ki ustvarjajo mnenje
prav ima, politiki izkoriščajo tragedijo za promocijoTukaj se cmerate zaradi nepomembnega foruma in 123, po drugi strani pa vsak levičarska ...piše tako. In to tisti ki ustvarjajo mnenje
Ti se ne odločaš, ti si prepričan in misliš da veš kdo je bolj usekanno ampak daleč najbolj "užaljeni" nad tem so zdaj tisti, ki so prej dve leti delali isto.
tak da jaz se še odločam kateri so bolj usekani, tisti ki to še kr delajo al tisti ki so, zdaj pa furajo nek moral outrage.
Vidiš s tem se pa strinjam. Pa koga briga kakšno majico ima Janez, kolikor sem slišal je tud njemu hišo zalil in celo ni tipkal bedarij, ko je videl, da je vrag odnesel šalo. Torej je tudi on konc koncev samo človek.Tukaj se cmerate zaradi nepomembnega foruma in 123, po drugi strani pa vsak levičarska ...piše tako. In to tisti ki ustvarjajo mnenje
Ne napeljuj na sovražni "govor".Zdaj pa zamenjaj face Golobovo in Jankovičevo, pa se vpraš kaj bi pol komentiral ti in SDS klet.
Mimogrede tudi te slike so lansirane zaradi uplivanja na javno mnenje.
Imas pravico do lastnega mnenja.Ti se ne odločaš, ti si prepričan in misliš da veš kdo je bolj usekan