Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Sej kle so stvari jasne. Samo gospodom kot je Optiplex pač ni jasno, da tud cigo sodi v šolo, ker je takih kot je on preveč in seveda tudi tadrugih, ki bi jih ujčkali, je pač tako. Stvar je pa dokaj enostavna. Dodat je treba pogoj za prejetje socialnih dohodkov in sicer, da hodi otrok v šolo. Če se to začne izvajat bo začetek, ki bo pa dal rezultate čez par generacij.
Ti dotični iz Ivančne gorice zdaj delajo težave v Tacnu in okolici.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.039
4.299
113
Sej kle so stvari jasne. Samo gospodom kot je Optiplex pač ni jasno, da tud cigo sodi v šolo, ker je takih kot je on preveč in seveda tudi tadrugih, ki bi jih ujčkali, je pač tako. Stvar je pa dokaj enostavna. Dodat je treba pogoj za prejetje socialnih dohodkov in sicer, da hodi otrok v šolo. Če se to začne izvajat bo začetek, ki bo pa dal rezultate čez par generacij.
Ti dotični iz Ivančne gorice zdaj delajo težave v Tacnu in okolici.
Ti pa rad blebetaš.... U bistvu ti cigota od bliz nisi vidu, lahko greva v semič in začneš pametovat, te bom pol vprašu, če te bom sploh še prepoznal?
Cigotu so obešal socialne, vendar otrok niso vzeli vse živo in nič ni pomagal. Jim ne rušijo, čeprav so na tuji zemlji in še in še...

Tvoje pomehkuženo sranje je res tako neumno, da ne vem če se splača komentirat. Niti približno se ti ne sanja kaj so cigani. Še več imamo experiment Avstralije in nezakonitega odvzema otrok ter poskus prisilne asimilacije...

ps pa povej kaj ti ni jasno...

Problem naše družbe je neenakost pred zakonom

nazakonita migracija belec ima zapor in kazen migrant toplo posteljo
cigo ko se vseli na tujo zemljo ga zaščitijo, slovencu probajo podreti na lastni zemlji črno gradnjo
ko belcu rečejo otrok živi v premajhnem prostoru ga vzamejo, cigotu ne, pa pijejo fekalije, pa živi v kolibi...
Ko v šolo ne daš otroka dobiš socialno na vrat, pr cigotu je vseeno...

itd...

itd........

to je problem, ti si sanjač in stvar ne bo nikoli drugačna, pa nehej pametovat, ker evidetno ti govoriš o nečem, pa pojma nimaš kaj je v resnici problem.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Aha, živim kilometer stran od vsaj treh ciganskih naselji, redno mam cigane na dvorišču, s sosedom sva sama branila nekoga pred podivjano hordo, med tem ko so se kleni desničarji tvojega kova na ulici skrival za vogali bajt, in ti men rečeš, da cigota nisem videl od blizu. Če ne bi prišli pravi čas taplavi, ne vem kako bi se končalo, vem pa da bi blo zelo drugače, če bi se pametnjakoviči tvojega kova prikazali zraven, pa so se vsi razen 80 letnega soseda posrali v hlače in bili pol heroji....
In kaj sem jest drugega napisal kot to, da je problem neenakost pred zakonom? Dec naučit se boš moral brat. Prvo kar je treba, tako od cigotov kot od migrantov in ostale perutnine zahtevat, je spoštovanje zakona. Na vseh področjih, ne samo tam kjer ti paše. Poleg vsega tega, kar si že ti omenil (črna gradnja, prilaščanje zemljišč, vožnja neregistriranih vozil in podobno) tudi zahteva, da pošljejo otroke v šolo, pa čeprav vsem paše, da jih tam ni, ker bodo sprva sigurno problemi.
Tako da evidentno ti ne veš v čem je problem in ti nisi videl cigota od blizu. Tako da tvoje v afektu napisano sranje je tako neumno, da je že škoda komentirat. Se je pa s cigoti zanimiv it heroja v tvojem mačo stilu, ker če se mu zameriš, al pa če si do njega nespoštljiv, boš slej ko prej fasal, tko da tvoje metode verjetno ne bi palile, no dobil bi buške.

• Objave ne odobravam
Reactions: ViLiam

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.039
4.299
113
Aha, živim kilometer stran od vsaj treh ciganskih naselji, redno mam cigane na dvorišču, s sosedom sva sama branila nekoga pred podivjano hordo, med tem ko so se kleni desničarji tvojega kova na ulici skrival za vogali bajt, in ti men rečeš, da cigota nisem videl od blizu. Če ne bi prišli pravi čas taplavi, ne vem kako bi se končalo, vem pa da bi blo zelo drugače, če bi se pametnjakoviči tvojega kova prikazali zraven, pa so se vsi razen 80 letnega soseda posrali v hlače in bili pol heroji....
In kaj sem jest drugega napisal kot to, da je problem neenakost pred zakonom? Dec naučit se boš moral brat. Prvo kar je treba, tako od cigotov kot od migrantov in ostale perutnine zahtevat, je spoštovanje zakona. Na vseh področjih, ne samo tam kjer ti paše. Poleg vsega tega, kar si že ti omenil (črna gradnja, prilaščanje zemljišč, vožnja neregistriranih vozil in podobno) tudi zahteva, da pošljejo otroke v šolo, pa čeprav vsem paše, da jih tam ni, ker bodo sprva sigurno problemi.
Tako da evidentno ti ne veš v čem je problem in ti nisi videl cigota od blizu. Tako da tvoje v afektu napisano sranje je tako neumno, da je že škoda komentirat. Se je pa s cigoti zanimiv it heroja v tvojem mačo stilu, ker če se mu zameriš, al pa če si do njega nespoštljiv, boš slej ko prej fasal, tko da tvoje metode verjetno ne bi palile, no dobil bi buške.
s sosedom sva sama branila nekoga pred podivjano hordo

U ti mater..., kva sta tvorila fetus položaj...
bravo majstore... hud k puščica.

• Haha

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Na drugo pa nimaš odziva anede. Manjkajo pivski kolege da bi te trapljali ob šanku, ko si glasen. Sej ti bo kdo tačko pristavil, nič bat.

• Objave ne odobravam

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.986
3.677
113
Piše ne.
Si pa efektivno potisnjen vanj.
Ker če si cigan/črn/vijola-zelen potem si kriminalec, ničvreden, te be bomo sprejeli/zaposlili.
Iz tega kroga se je težko spraviti ven. Nekaterim rata, večini ne. Ker imajo že v izhodišču slabše možnosti za uspeh(rasna nestrpnost, slabo izobraženi starši, slabe bivalne razmere,...) kot drugi.
Vsak dan jih na stotine, celo tisoče rine v "ta geto". Čemu, če potem iz tega ne morejo več?

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.986
3.677
113
No shit Sherlock. No vidiš, pa si hitro našel idealen vzvod s katerim bi država dosegla, da bi cigoti svoje otroke umite in oblečene dostavljali v šolo vsak dan. Seveda se mora pa celotna družba zavedat, da mali cigo sodi v šolo, ne pa da so vsi srečni, da ga ni. Verjemi, sem sedel na veliko roditeljskih sestankih, kjer so bli blazno veseli vključno z ravnateljico, da treh cigotov ki so pristali v dotičnem razredu itak ne bo. Na moje vprašanje če se zavedajo, da bomo vsi skup imel probleme s točno temi tremi kasneje, ni blo odgovora.
Torej je še kako res, da smo lahko srečni, da smo imeli socializem.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.039
4.299
113
Na drugo pa nimaš odziva anede. Manjkajo pivski kolege da bi te trapljali ob šanku, ko si glasen. Sej ti bo kdo tačko pristavil, nič bat.
Vse ostalo je brezveze komentirati, pišeš nebuloze. ps kot zanimivost ne pijem piva in vina, zelo redko viski.
Še enkrat četudi bi imel hordo prisilno v šoli nebi bilo nič drugače....

Lahko ti povem da je z albanci isto, ji je skoraj že polovica v razredu in je tako, da so tam zato ker morajo biti snov jih ne zanima...
Ker vidim, da imaš ti izkušnje je brezveze karkoli ti rečt. Ampak si me nasmejal, če bi bili cigotu v šoli, bi bilo pa drugače.....

lej blageist težek..

ps pa si le fašistek, ko cigote imenuješ horda še fašistično bi jim vzel transfere, vsaj če gledam iz bizijeve perspektive.
Cigo zastopi le represijo vse ostalo je brezveze in tukaj je ključ, da se bo ciga držal nekih norm. Pri musličih je to recimo šeriat.

Danes so taki utopisti kot si ti rak naše družbe.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.234
1.013
113
Ne vem kolk je resnice v tem, pa tudi, če bom prav povedal slišano. Nekdo mi je omenil, sicer za Novomeško občino, da občina plačuje ciganom, po 400€ če otroci ne gredo v vrtec ali šolo. Kar se mi je zdelo nemogoče, pa mi je majstr obrazložil, ceneje je 400€ kot pa da gre v vrtec ali šolo, pa še volivce si tem župan kupuje.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.039
4.299
113
Ne vem kolk je resnice v tem, pa tudi, če bom prav povedal slišano. Nekdo mi je omenil, sicer za Novomeško občino, da občina plačuje ciganom, po 400€ če otroci ne gredo v vrtec ali šolo. Kar se mi je zdelo nemogoče, pa mi je majstr obrazložil, ceneje je 400€ kot pa da gre v vrtec ali šolo, pa še volivce si tem župan kupuje.
dvomim, da bi bilo to res. Imamo ljubljanske levičarske fundamentaliste. Če bi bilo kanček resnice, bi bili amagedon v Ljubljani.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.641
-1.379
63
Mene zanima kako bi ti razrešil tole cigo situacijo drugače kot z napalmom? Daj konkretne rešitve, ker tole pizdakanje na parih straneh ni prineslo še nič oprijemljivega.

• Objave ne odobravam
Reactions: cappy