Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.032
113
Nuku`Alofa
Za dosego oblasti odločanja načeloma ne rabiš vojne. Rabiš le dovolj potrpljenja in žensko, da ti rojeva čimveč podmladka. Naprej se zadeva odvija sama od sebe.

In takrat ostarelih evropejcev ne bo nihče več vprašal kaj pa oni mislijo o tem.
... pa domača peta kolona, ki kriminalce ščiti pod pretvezo ksenofobije in podobih woke neumnosti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Za dosego oblasti odločanja načeloma ne rabiš vojne. Rabiš le dovolj potrpljenja in žensko, da ti rojeva čimveč podmladka. Naprej se zadeva odvija sama od sebe.

In takrat ostarelih evropejcev ne bo nihče več vprašal kaj pa oni mislijo o tem.
GadafiAboutEurope.jpg

B81

22. jul 2007
36.879
10.443
113
Daj kalbo nehaj bluzit. Seveda je razlika med rasami, temnih je 14% v zda,pa to poglej
Screenshot_20230918_093627_com.android.chrome.jpg

Samo ne bluzit.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Tud bel norec, ki se mal spozna na zakonodajo lahko hodi do zob oborožen po mestu in se sklicuje na raznorazne ustavne pravice......

Problem je v odrinjenosti na rob družbe....

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: tomi in bizi

Piton

Guru
11. apr 2022
1.733
-168
113
rasist je tist, ki belga polcaja zmerja z rasistom, ker je uklenu črnga kriminalca.
a če bi ga črn polcaj, je pa ok?
al pa bel polcaj belga bandita, pol je tud ok ali ga lohk tud črn uklene?

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.988
3.677
113
Dajmo pisati pozitivno, denimo: skupnost, ki se spozna na bakrene žlebove je le-te šla montirati na od ujme poškodovane hiše na Koroškem. Ali: po postnem mesecu so na skupno praznovanje povabili mavrično skupnost.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Dajmo pisati pozitivno, denimo: skupnost, ki se spozna na bakrene žlebove je le-te šla montirati na od ujme poškodovane hiše na Koroškem. Ali: po postnem mesecu so na skupno praznovanje povabili mavrično skupnost.
Do sem vse prav, razlika med mano in nekaterimi tu gor je sam v tem, da bi jest nabutal enako ljubitelje bakrenih žlebov in navadne, ki so kradli ob poplavah......Ker kradli so vsi, ki jim je to posel.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.915
-8.645
113
Problem je v odrinjenosti na rob družbe....
Problem, ki ga rasistki ne bodo nikoli dojeli.
Tisti z roba družbe, ki nima ničesar, ki se ga vsi otepajo, ki tudi če bi želel, ne bo dobil spodobne izobrazbe/zaposlitve/... bo z veliko večjo verjetnostjo kriminalec. Ker preprosto nima kaj za izgubiti.
In to potem sproži začaran krog. Ker ga serjejo, se to pripiše vsem podobnim, zato se jih še bolj odriva/sovraži/spodbuja nestrpnosti/... Kar vodi v še večjo odrinjenost in še več kriminala.

Namesto, da bi se obravnavalo vsakega človeka posebej.

In ja, tudi pozitivna diskriminacija je problem, ki prav tako vnaša nestrpnost v družbo

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.988
3.677
113
Problem, ki ga rasistki ne bodo nikoli dojeli.
Tisti z roba družbe, ki nima ničesar, ki se ga vsi otepajo, ki tudi če bi želel, ne bo dobil spodobne izobrazbe/zaposlitve/... bo z veliko večjo verjetnostjo kriminalec. Ker preprosto nima kaj za izgubiti.
In to potem sproži začaran krog. Ker ga serjejo, se to pripiše vsem podobnim, zato se jih še bolj odriva/sovraži/spodbuja nestrpnosti/... Kar vodi v še večjo odrinjenost in še več kriminala.

Namesto, da bi se obravnavalo vsakega človeka posebej.

In ja, tudi pozitivna diskriminacija je problem, ki prav tako vnaša nestrpnost v družbo
Mogoče pristopiti k problemu iz lažje strani, to je zmanjševanju pozitivne diskriminacije?

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.594
3.113
113
Zakaj ne bi dobil spodobne zaposlitve, če imaš voljo do (pri)učenja in dela? Mogoče so pa pričakovanja pravisoka. Torej imel bi službo, delal pa ne bi. Menda nimamo toliko ljudi na borzi zaradi tega, ker so odrinjeni na rob družbe ali? Ker kolikor vem povpraševanje delodajalcev obstaja.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.988
3.677
113
Do sem vse prav, razlika med mano in nekaterimi tu gor je sam v tem, da bi jest nabutal enako ljubitelje bakrenih žlebov in navadne, ki so kradli ob poplavah......Ker kradli so vsi, ki jim je to posel.
Ne govorimo o nabutavanju ampak o tem, da bi dotični prišli prostovoljno na poškodovane objekte montirati npr. žlebove.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.324
2.536
113
Da ne bo kdo misli, da tile zadnji dve strani nimata nič z nazivom teme: Kvaliteta Alter foruma .....
Ste se pokazali v pravi luči Alter-aši!

jest5

Guru
18. avg 2007
25.915
-8.645
113
Zakaj ne bi dobil spodobne zaposlitve, če imaš voljo do (pri)učenja in dela? Mogoče so pa pričakovanja pravisoka. Torej imel bi službo, delal pa ne bi. Menda nimamo toliko ljudi na borzi zaradi tega, ker so odrinjeni na rob družbe ali? Ker kolikor vem povpraševanje delodajalcev obstaja.
Zakaj? Zato, ker večina "ve", da cigani/črnci/hispanci/poljubna grupa samo kradejo in niso za delo. Ti, ki to "vedo", bodo zganjali diskriminacijo na vsakem koraku in jasno osebka iz take grupe ne bodo zaposlili.

Lej en tak miselni eksperiment... Z malo pretiravanja, da se bolje vidi bistvo.

Si cigan. Ker si cigan, te zbašemo v ciganski geto v Kočevje, ti ne damo službe (ker si cigan) oz samo take, za minimalca in te pustimo, da se hraniš s travo. Se boš za preživetje zatekel v kriminal in začel krasti baker?

Drug primer, nisem cigan, imam polno rit vsega, fantastično plačo, se bom šel kriminal, kjer lahko nakradem manj kot dobim vsak mesec na TRR in s tem tvegam, da me vržejo v keho?

Seveda bodo bedaki mislili, da si zato, ker si cigan, kriminalec, dejansko pa si bil vržen v situacijo, kjer se brez kriminala ne moreš preživljati.

Pa znova ... Primer je pretiravanje, da se bolje vidi bistvo

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Piton

Guru
11. apr 2022
1.733
-168
113
ne pozabt, da ker si rojen cigan, je nekak logično, da sta tud mat in fotr cigana.
če ful napnemo možgane, se nam prišajna, da te vzgajata cigota
u glavnem, ful perspektivno za se izšolat, dobit normalen job in si ustvart familijo, postavt bajto in met avto pa še psa
pa vsi bi še usput jemal iste tablete k majklđekson da bi ratal beli, k ankol ne veš, kdo te bo postran gledu

p.s. sevede je ful lahko bit strpen, če u lajfu od bliz nisi vidu nobenga zažganga, če ga maš za soseda in ti sem in tja sfali kako tele u štali....

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Gavran