Kupil napačen jogi - rešitev?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
Ne ne rabiš, ampak da bi dober jogi kako drugače preizkusil in ugotovil kaj ti paše in kaj je top, nimam druge ideje.

Potem ne jokat, da si kupil napačnega, ker pač nisi mogel preizkusiti. itd.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
pišem ti iz izkušnje. in če ti ne gre skupaj, pojdi v kakšen 5 zvezdic hotel, pa mal preveri jogije. Verjemi, da noter ne dajejo ološa. Sicer verjetno izjeme obstajajo. ampak načelno cena na noč odtehta tudi to.
čakaj malo... napisal si "zajeban" hotel. To je za razumeti kot slabši hotel. Kaj si zdaj mislil??
Preizkušat jogije po hotelih je pa dražja varianta, kot da kupiš vse jogije in doma na svojo posteljo montiraš.
Al si pa mal namignu, da bi preizkušal z ljubico?? :evil:

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.015
6.626
113
Zajeban kot res hud in ne zjeban kot podrtija.

P.s.
Res hud ni besen, ampak dober.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
hvala jabe, to sem mislil ja.

drugače pa lanosu in ostalim ki bi radi dober jogi pa ne vedo. Kempinski 488 je noč, pa naj lubico peljejo, lahko tudi ženo :evil: se mi zdi da je to ceneje, kot pa kupit jogi za jurja in se potem nategniti. ;) Kempinski ima rang jogijev, ki se v teh naših trgovinah za rajo sploh ne prodajajo. Pa še, sej ne rabiš kupit ravno dotični jogi, ampak da veš kaj bi naj bilo top, in da ni top kaj teta reče v harvey normanu, ko imajo znižano iz 1999 na 650€

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
sajkek , mislim da imam dober jogi. Je pa res dormeo. Kupljen res na pamet, ker mi ni do hotela, da bi poizkušal jogije. Pa sem zadovoljen.
Jabe , ja... hvala... mal je dvoumno napisal.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
Ne, neumnost je ko se v harveyu vsedeš na jogi, in ugotoviš da je to to. in ja, visoko cenovnega v harveyu ne moreš dobit, razen če točno veš kaj bi rad, pa da potem oni naročijo, kar je itak vseeno ker lahko sam tudi direktno od proizvajalca..

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Fora je v tem, da bo nekaterim dober jogi tudi tisti po nekaj minutnem testiranju v trgovini ali sploh ne (naročen preko spletne trgovine) kot recimo Dormeo. Pa jim bo dober tudi po 10tih letih. To predvsem velja za mlajšo populacijo ali tistim, ki nimajo težav z hrbtenico.
Starejši ali tisti s težavami pa bodo iskali vsako malenkost in nekaterim lahko odgovarja tudi najcenejši noname jogi ali pa tudi tisti za 2000€ ne. Nekaterim odgovarja mehkejši nekaterim pa trši jogi tako, da nekaj posploševat je brez veze. Kje je težava pa ponavadi odkriješ šele čez par dni ali tednov (v dveh treh dnevih boš za 100% težko rekel, ta jogi mi pa odgovarja ali pa ne), lahko se skriva v jogiju ali pa kje drugje;)
Jaz sem ga sedaj samo obrnil pa je kao bolje:confused: pa nima različnih strani trdote ali kaj drugega, po letu dni tudi naj ne bi bil poležan, ker se je nazadnje obrnil pred manj kot pol leta ali je to placebo efekt ali kaj drugega pa ne vem.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Daj povej koliko minut si pa investiral v testiranje Dormeo jajc, da si tak strokovnjak in veš, da so to jajca?

Nisem belezil, ampak skupaj z obiski pri proizvajalcih, prebiranju teorije in debatah s prijatelji/kolegi/znanci verjetno za par delovnih dni.

A vam je nekaterim res nepredstavljivo vloziti nekaj truda v lezisce, na katerem potem prezivis tretjino zivljenja?

P.s. Jogiji v tistih parih 5* hotelih kjer sem spal, me niso nikoli navdusili. Gre vseeno vedno za kompromis, ki naj bi ustrezal cimvec ljudem, pri zgoraj omenjenih pa za lezisca, ki so narejena po meri in zeljah...

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
A vam je nekaterim res nepredstavljivo vloziti nekaj truda v lezisce, na katerem potem prezivis tretjino zivljenja?
Pa daj nehaj no. Pred nakupom sem par mesecev spraševal po forumih, potem hodil od trgovine do trgovine in preizkušal tako da ne govori, da osebno jaz nisem vložil truda v nakup. Res, da nisem preizkušal po hotelih in pri Marsenu, predvsem pri slednjem sem ocenil, da ni vreden svojega denarja. Mogoče se motim je pa res, da so bili takrat po cca 2000€ sedaj so pa taisti po cca 1300€. Če bi bilo to takrat bi mogoče dodal tistih 300€, če bi me prodajalci prepričali, tako pa za še enkrat več tudi preizkušal nisem. Za tisti denar bi si potem privoščil raje vodno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
Jaz

Jaz pa v lidlu za 120 pa je super! Se mi zdi da eni mal preveliko znanost delate okoli jogija.

Nezno si se mi zasmilil. ;)ampak vsakemu svoje.
(pišem iz prve roke, da je tisto samo za pod cucka, da ne spi na trdem). - paše tam bi cucopreveč švical. Cenena pena press.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
Ko sem bil jaz tolk star, kot vi mularija tud to ni bila znanost.

Seveda so drugje, zato še toliko bolj šteje vsaka malenkost.
Nč bat vsi greste za nami.:fredi:

Stvar lahko rešuješ tudi s kakšnim nadvložkom, kjer je trdota bolj po tvojem okusu, stal pa bo občutno manj kot novi super duper jogi. midva sva enkrat enga vzela pri slovenski postelji, pe je dobro opravil delo.