čakaj malo... napisal si "zajeban" hotel. To je za razumeti kot slabši hotel. Kaj si zdaj mislil??pišem ti iz izkušnje. in če ti ne gre skupaj, pojdi v kakšen 5 zvezdic hotel, pa mal preveri jogije. Verjemi, da noter ne dajejo ološa. Sicer verjetno izjeme obstajajo. ampak načelno cena na noč odtehta tudi to.
Pa on piše že cel cajt neumnosti tako da...kaj je neumnost?
kaj je neumnost?
Daj povej koliko minut si pa investiral v testiranje Dormeo jajc, da si tak strokovnjak in veš, da so to jajca?
Pa daj nehaj no. Pred nakupom sem par mesecev spraševal po forumih, potem hodil od trgovine do trgovine in preizkušal tako da ne govori, da osebno jaz nisem vložil truda v nakup. Res, da nisem preizkušal po hotelih in pri Marsenu, predvsem pri slednjem sem ocenil, da ni vreden svojega denarja. Mogoče se motim je pa res, da so bili takrat po cca 2000€ sedaj so pa taisti po cca 1300€. Če bi bilo to takrat bi mogoče dodal tistih 300€, če bi me prodajalci prepričali, tako pa za še enkrat več tudi preizkušal nisem. Za tisti denar bi si potem privoščil raje vodno.A vam je nekaterim res nepredstavljivo vloziti nekaj truda v lezisce, na katerem potem prezivis tretjino zivljenja?
tako da ne govori, da osebno jaz nisem vložil truda v nakup
Jaz sem v JYSKu kupil jogi za nekih 300eur in po več, kot enem letu mi še vedno odgovarja. Nič nisem polomljen ali zjeban ko vstanem. Prav udoben je.
Ko sem bil jaz tolk star, kot vi mularija tud to ni bila znanost.Jaz
Jaz pa v lidlu za 120 pa je super! Se mi zdi da eni mal preveliko znanost delate okoli jogija.
Seveda so drugje, zato še toliko bolj šteje vsaka malenkost.Mislim, da so tvoje tezave nekje drugje kot pri jogiju...
Jaz
Jaz pa v lidlu za 120 pa je super! Se mi zdi da eni mal preveliko znanost delate okoli jogija.
Ko sem bil jaz tolk star, kot vi mularija tud to ni bila znanost.
Seveda so drugje, zato še toliko bolj šteje vsaka malenkost.
Nč bat vsi greste za nami.