No o temu ne bi razpravljal. Imel Dormeo več kot 10 let in kot že povedal so me taki kot si ti nategnili, da sem šel v nabavo jogi Jogija, ki je slabši oziroma imam večje težave oziroma sem bolje spal na 10 let starem Dormeo jogiju. Tako da resno razmišljam spet o dormeo jajcih.
Ja zelo pameten odgovor.Če ti pa Dorosranje odgovarja, pol pa res ne veš, kaj je dober jogi .........
To je čista reklama. Sigurno si tam nekje zaposlenTaki, kot sem jaz, so te nategnili?
Oprosti.
Zaradi mene lahko kupiš jogi na boljšaku ali pa daš jurja za Dormeo, če se boš potem dobro počutil. Je pa dejstvo, da v zgoraj omenjenih firmah prodajajo in delajo ljudje, ki dejansko vedo kaj povedati o teoriji in praksi spanja. In pa, newsflash: oba proizvajalca ponujata tudi 'spominsko' peno, če ti je že tako oh in sploh ta zadeva. Poleg tega pa še cel kup različnih opcij od klasičnih fedrov do full latexa. Sigurno najbolj popoln izbor ležišč v Sloveniji in vsled tega najboljša izbira za nekoga, ki hoče najbolj ustrezno ležišče.
Ja zelo pameten odgovor.
Če mi odgovarja potem ne vem kaj je dober jogi. Ha
To je čista reklama. Sigurno si tam nekje zaposlen
Moral bi testirat v trgovini vse , kar počneš doma. Torej spi se super, če pa seksaš si pa čisto zlaman. Ali je za sex dober, za spanje pa ni dober. Torej, še trgovko bi moral par dni na postelji imetiTo testiranje je itak glupost. To bi moral par dni na jogiju spati, da lahko rečeš če je ok ali ne.
investiral si precej ur svojega časa??????Ne.
Sem pa par let nazaj investiral kar precej ur svojega časa za kupovanje novega jogija in marsikaj izvedel.
investiral si precej ur svojega časa??????
investiral ... wtf
Jap...je kr je.ba tole z jogijem. Dragi so, če ti ustreza, pa vidiš šele čez čas. Sicer pa ni nujno, da mi bo trši jogi ustrezal. Mogoče je samo slab jogi (meblo).
Takrat so mi svetovali, da glede na mojo težo ne rabim tršega jogija. Zdej pa oba z mojo trpiva na tem jogiju. Zjutrej oz ponoč se oba zbudiva polomljena, neglede na položaj v katerem spiva.
sajkek , hmmmm bolj zajeban hotel in jugiji višjega cenovnega razreda mi nekak ne gre skupaj.
Da spiš vsaj dvakrat in šele nato ugotavljaš čigave imajo jogije mi tud ne gre skupaj. Recimo, da ti ne znajo povedati čigavi so, ali pa da so od neznane firme, ali da te ti kr neki zlažejo.....
Ja.... za avto odšteti tisoče evrov, ki jih prej izgubljaš, kot pa odplačuješ lizing, pa ni problem . To se pa strinjam.
Daj povej koliko minut si pa investiral v testiranje Dormeo jajc, da si tak strokovnjak in veš, da so to jajca?Ja.
Kaj ti ne gre v racun?
Da se tudi tako:
Greš za dve noči v kakšen bolj zajeban hotel, ala kempinski itd, kjer imajo jogije višjega cenovnega razreda. Spiš vsaj dvakrat, in vidiš če je to to. Potem ko greš domov na recepcijo probaš izvest čigave imajo jogije. Ponavadi kakšna USA varianta ali nadomestek meblo, jogi potem stane, cca 5k€. Naj te ne bo kap, verjetno ga lahko tudi malo zbiješ ceno. Potem gledaš drugače na te dormeo in ostalo do 1k€ jogi sceno.
Na koncu pa za avto nam ni problem dat 20k€ in več. Niti trznemo ne. Paradox a ne.
Ha, ne me basat s kakšnimi forami eni hodijo ven In sedaj naj hodim po hotelih, po možnosti s 5 zvezdicami in preizkušam jogijepišem ti iz izkušnje. in če ti ne gre skupaj, pojdi v kakšen 5 zvezdic hotel, pa mal preveri jogije. Verjemi, da noter ne dajejo ološa. Sicer verjetno izjeme obstajajo. ampak načelno cena na noč odtehta tudi to.
Nauk te zgodbe je: da so vse skupaj enaka jajcaV ikeo pejt pa kupi novega. Mi smo vse Dormeo jajca zamenjali z Ikea jogiji. Zaenkrat super zadovoljni vsi