Kupil napačen jogi - rešitev?

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Pozna kdo kakšno rešitev kako popraviti ta problem, če kupiš napačen jogi - napačno trdoto. Kupil sem premehek jogi.
Se da dobiti kakšen nadvložek, ki bo to odpravil? V trgovino po dodatno peno, ki je bolj trda?

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.518
844
113
Malo (res malo) kompenzacije lahko dosežeš s trdoto podlage, če ta ni že 100% trda (torej namesto upogljivih letev trde deske). Sicer pa Bolha/letgo in nakup novega.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Dimenzija je 210x180

Pa je kdo to že probal - ta nadvložek?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
No vidiš mene so pa nategnili, da je boljše, da je trši. Jaz sem pa kupil pretrdega in sedaj iščem mehkejšega. Tudi razmišljam o tej varijanti samo je že tako full visok s tem nad vložkom pa bo še min. 5cm višji tako, da ne vem, če ne bom šel v celotno menjavo. Je pa sranje, ker je bil jogi več kot 1000€, pa vidiš kako se zajebeš, enemu paše tako drugemu drugače. Moj je 200x200.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Jap...je kr je.ba tole z jogijem. Dragi so, če ti ustreza, pa vidiš šele čez čas. Sicer pa ni nujno, da mi bo trši jogi ustrezal. Mogoče je samo slab jogi (meblo).
Takrat so mi svetovali, da glede na mojo težo ne rabim tršega jogija. Zdej pa oba z mojo trpiva na tem jogiju. Zjutrej oz ponoč se oba zbudiva polomljena, neglede na položaj v katerem spiva.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
No pr nama je ravno obratno. Najprej se je začela moja prtožvat, jaz sem še nekako vztrajal, ker "čez noč" naj ne bi bilo boljše, sedaj je od tega skoraj leto dni in od raznih znancev in sodelavcev, ki so imeli podobne težave sem prišel do tega, da je po vsej verjetnosti težava v tem, da je pretrd.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Daš 1000€ za jogi, ki ti ne odgovarja. Dodaj še 300€, pa kupi vodno posteljo, kjer si trdoto in temperaturo sam uravnavaš. :)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pozna kdo kakšno rešitev kako popraviti ta problem, če kupiš napačen jogi - napačno trdoto. Kupil sem premehek jogi.
Se da dobiti kakšen nadvložek, ki bo to odpravil? V trgovino po dodatno peno, ki je bolj trda?
Če si kupil jogi iz pene, potrpi par mesecev in ti bo morda že pretrd. Imam dormeo, v 3 letih je že konkretno trd, ko je bil nov pa mehak da si padel v njega. S tem da se pena ni nič posedla, ampak je samo trša ...
Mogoče se ti zaradi tega tudi zdi, da si kupil premehkega, kljub temu da si v salonu preizkušal in ti je bil kul.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Ga imam že več kot eno leto. Če bi to ugotovil v treh tednih od nakupa, bi mi ga še zamenjali, ampak so se težave kasneje pojavile. Sem jih šel vprašat kaj lahko naredim/naredijo, pa mi je svetoval, naj grem v merkur po trdo peno in jo vstavim notri.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Za top of top jaz svetujem Marsen, po naročilu sestavijo, ko lego kocke vse po željah, je pa treba do njih , da vse stestiraš !

Sicer serijske pa zelo ugodno dobiš v Aniles v Guncljah v Lj.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
To testiranje je itak glupost. To bi moral par dni na jogiju spati, da lahko rečeš če je ok ali ne.

Zato pa resne firme (Marsen in Slovenska postelja) ponujajo brezplacno menjavo do nekaj tednov po nakupu.

Na jogiju prezivis tretjino zivljenja, skoda kupovati dormeo srot ali kaksna harvey norman precenjena jajca...

• Všeč mi je
Reactions: sparkyboy

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Na jogiju prezivis tretjino zivljenja, skoda kupovati dormeo srot ali kaksna harvey norman precenjena jajca...
No o temu ne bi razpravljal. Imel Dormeo več kot 10 let in kot že povedal so me taki kot si ti nategnili, da sem šel v nabavo jogi Jogija, ki je slabši oziroma imam večje težave oziroma sem bolje spal na 10 let starem Dormeo jogiju. Tako da resno razmišljam spet o dormeo jajcih.
Ki pa če cenovno pogledamo je tudi tam okoli jurja.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Če ti pa Dorosranje odgovarja, pol pa res ne veš, kaj je dober jogi .........

Je pa res zelo dober pa zelo poceni, to ne gre skupaj, obstaja pa res tudi zelo drag pa zelo slab, beri pena imenuje se Doro... obratno se pa navadno nikakor ne dobi, pocenski pa vrhunski.....