Če si kupil jogi iz pene, potrpi par mesecev in ti bo morda že pretrd. Imam dormeo, v 3 letih je že konkretno trd, ko je bil nov pa mehak da si padel v njega. S tem da se pena ni nič posedla, ampak je samo trša ...Pozna kdo kakšno rešitev kako popraviti ta problem, če kupiš napačen jogi - napačno trdoto. Kupil sem premehek jogi.
Se da dobiti kakšen nadvložek, ki bo to odpravil? V trgovino po dodatno peno, ki je bolj trda?
To testiranje je itak glupost. To bi moral par dni na jogiju spati, da lahko rečeš če je ok ali ne.Pa sej...prideš tja, stestiraš, je vse v redu, kupiš, dobiš...čez čas pa ugotoviš da ti ne ustreza...
Tiste pol ure k si tam se ti vse fajn zdi.
To testiranje je itak glupost. To bi moral par dni na jogiju spati, da lahko rečeš če je ok ali ne.
No o temu ne bi razpravljal. Imel Dormeo več kot 10 let in kot že povedal so me taki kot si ti nategnili, da sem šel v nabavo jogi Jogija, ki je slabši oziroma imam večje težave oziroma sem bolje spal na 10 let starem Dormeo jogiju. Tako da resno razmišljam spet o dormeo jajcih.Na jogiju prezivis tretjino zivljenja, skoda kupovati dormeo srot ali kaksna harvey norman precenjena jajca...