"kung fu" mobilniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

MojcaPokraculja

Pripravnik
6. okt 2015
65
4
8
Ulefone ravno te dni launcha nov telefon, Ulefone Future. Glede na moje izkušnje z njihovim Parisom, bi bil zame vreden ogleda, če bi bila ravno v iskanju novega telefona. Če ga bo kdo vzel se priporočam za feedback
smile-1.gif

phonearena

uradna stran

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
S temi presale prodajami znajo biti težave.
Na papirju vedno vse zgleda super! V praksi pa ni vedno tako (recimo Umi Zero - lep in za tiste čase odličen po karakteristikah se je v praksi pregreval; Elephone P7000 - zanič software, ki je ob vklopljenem fingerprintu požrl sicer zmogljivo baterijo v enem dnevu tudi ob neuporabi telefona in so rabili par mescev, da so zadevo odpravili, pe še precej debelejši je bil, kot je izgledal na fotografijah...). Jaz nekako raje počakam na prve odzive ljudi, ki so telefon dejansko imeli v rokah, ne samo na odzive na karakteristike telefona.

Poleg tega so kitajci žal znani po tem, da zavlačujejo z roki in se mi je (pa tudi kolegom) pri skoraj vsakem nakupu v predprodaji zgodilo, da sem čakal vsaj mesec dlje, kot je bilo sprva predvideno. Sicer so zato verjetno krive trgovine, ki prodajo več, kot lahko izdelovalci izdelajo v doglednem roku in potem če nisi ravno prvi na čakalni list, se boš načakal, da roba ponovno pride v trgovino. V enem primeru sem celo storniral nakup, ker se je zadeva vlekla skoraj dva mesca čez rok.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
Sodelavec je nabavil navadno verzijo preko ebaya klik
V roki sem ga držal in je presenetljivo lahek, primerjam proti mojem htc m7.Drugače zadeva leti, mogoče slike kakor sem na hitro videl niso nič posebnega.

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
KZS

Baje je neka nova fora, da ne moreš s Kitajske "uvozit" preko pošte smartphone, če stane več kot 150€? Kolega pravi, da so parim sodelavcem zaplenili naročene telefone na carini. A je spet kakšna fora tipa CE nalepke, or what?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
KZS

Baje je neka nova fora, da ne moreš s Kitajske "uvozit" preko pošte smartphone, če stane več kot 150€? Kolega pravi, da so parim sodelavcem zaplenili naročene telefone na carini. A je spet kakšna fora tipa CE nalepke, or what?

Kaj pa so naročili? Kake kopije iPhonov, S7 itd.? To seveda zaplenejo, ostalih pa ne.

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Ma ja, vidim, da bom moral bolj raziskati te govorice, če je res kaj na tem. Sploh, če je vmes folk normalno dobival robo. Ker tudi sam sem si mislil, da nakladajo, ampak me je kolega zelo prepričeval, da ne. Ok, torej zaenkrat ni neke spremembe carinskega postopka ali pravil. Hvala.

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Saj sestrska firma od efox shop je coolicool iz Anglije. Od tm pa normalno pošiljajo mobi z DHL.

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
hay

Glede tega telefona UMI SUPER ti svetujem ,da se močno pozanimaš o kvaliteti telefona na njihovem uradnem forumu ,preden se odločite za nakup . Da si ne boste kupili pameti . Jaz bi raje pogledal za kakšno drugo znamko.Saj sem se opekel pri nakupu UMI ROME.Tudi zanj so bile čudovite recenzije pa testi vendar je imel katastrofalno napako OKVARJEN ZASLON .Po 3 DNEVNI UPORABI SE JE PRIČELO black sceen brez razloga ,na uradni strani so pisali SW po vrstnem redu pa ni pomagalo .Zraven črnega ekrana gps signal katastrofa enkrat delal enkrat ne WIFI SLAB DOMET .Na koncu preden je čisto crknil še črte v fotkiču. Telefon sem kupil preko EFOXA Marca meseca in komaj sedaj sem se zmenil za vračilo denarja. Tako da tudi o tej spletni tgovini razmislite .O REFUNDU na začetku sploh niso hoteli slišat. Na vsak način so ga hoteli popravljat.