Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kateri MiiUi imaš nameščen in če se ti posodablja.Kupil sem ga na mimo vrste.com in je imel nameščeno različico ki je bila pol-pol in še tabrez posodabljanja. Tako sem ga odposlal na servis kjer mi bojo namestili takega ki se posodablja in slovenski jezik no vsaj upam da bo tako, aplikacija vreme se je po dveh dneh izbrisala in tako je ostala samo slika brez podatkov, nekajkrat mi je prkinil med pogovorom tako da sem slišal osebo na drugi strani mene pa ni slišala, pa tudi neke nameščene aplikacije ki sem jih prenesel iz trgovine nisem mogel prenesti na SD kartico čeravno sem imel nameščen sd___ in so bile premostljive, tako da razmišlam da bi ga po vrnitvi iz servisa vrnil nazaj v trg. vsaj tako so mi tudi omenili da lahko z druge strani pa bi ga res rad zadržal za uporabo.
MIUI imam nameščen: MIUI 8 Global 6.11.24
Na njem sicer nimam slovenščine - sedajle preveril, ker uporabljam eng jezik (kot pri vseh prejšnjih).
Težav z aplikacijo vreme nimam, prav tako z katerkoli drugo aplikacijo ki sem jo namestil / sprobal. Jih pa ne dajem na sd (je sploh nimam), saj mi zaenkrat 32G več kot zadostuje (imam še cca 15G prostora).
Prav tako nimam težav z prekinjanjem med klici ali podobno. Zaenkrat zelo zadovoljen z nakupom.
Ovitek sem naročil tale - ebay