Kuhinja po meri

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a mate geberit
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe... čakaj ko boš rihtal/prenavljal ogrevanje...

Ogrevanje je že porihtano
smile-1.gif

Jutri se zaključi s knaufom, pol pa je na vrsti kopalnica in kuhinja. Je sicer marsikaj še za postoriti, ampak na kuhinjo se čaaaaaka...

če je problem čakanje, potem je morda najbolje, da jo nabaviš v ikeji.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Evo zdaj še naše kuhinje v živo
wink-1.gif

1694244-KuhinjaZupanc.jpg

Priponke

• 1694244-KuhinjaZupanc.jpg
    1694244-KuhinjaZupanc.jpg
    55,5 KB · Ogledi: 1.166

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Vincent super zgleda. Kje pa si dal delat? Cena?
Me tudi čaka kuhinja čez 4 mesece
redface-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pri starših je bila pa rupa.

Da ne boste sam hvalili. Raje v ikejo, kot pa da bi zupanc monterja še enkrat gledal v bajti. Kadar sem v tisti kuhinji me še zmrazi, kaj sem zaradi "alterja" uturil staršem.

Zdaj pa lahko pobriše, ker je ravno moderator.
uf-1.gif
Upam da vsaj kaj prispeva MaverickTu za svoje delovanje tukaj.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Tk... Kuhinja je že v uporabi, ob tem pa bi se polek vseh, ki ste sodelovali z nasveti, posebaj zahvalil dvema:

- Sevlje - gospodinjski aparati
- Nobody - za priporočilo majstra, ki je naredil res dobro kuhinjo

lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Mizarstvo Zupanc (vse naročili pri njih, tudi belo tehniko).
Saj Sevlje je pri Zupancu, če se jaz kaj prov spovnem. Sem iz teh koncev in o njihovih kuhinjah slišim samo pohvale!

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pri starših je bila pa rupa. Da ne boste sam hvalili. Raje v ikejo, kot pa da bi zupanc monterja še enkrat gledal v bajti. Kadar sem v tisti kuhinji me še zmrazi, kaj sem zaradi "alterja" uturil staršem.

Ikea vem da je ok če nimaš veliko predelav, a doma bi imeli aluminiast pult, omare morajo biti do stropa, pult nižji kot standardne mere,...
To kar vidim pri Vincentu izgleda top in cenovno je tudi ok. Kaj te je pa motilo pri Zupancu?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
luštno.

pa mislim, da ste izbral iste ročaje, kot midva
grin1.gif
jst bom dala pa konc meseca slikico, k bo vse zaključeno.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Mizarstvo Zupanc (vse naročili pri njih, tudi belo tehniko).

Oni so zakon, jaz delam z njimi že ene 18 let sigurno vsako leto kak projekt in lahko samo pohvalim, izvedba je super edino pri montaži moraš malo paziti na fante, ki so sicer pridni, da ne pozabijo na kvaliteto montaže in začnejo kaj na prehitro montirati in preveč po domače....... Sicer ima pa sin od lastnika spletno trgovino za tehniko in se da marsikaj dogovoriti tudi glede cen, ker vem, da je sposoben kake programe , kot je Blanco, kjer ima SLO uvoznik nore marže pripeljati ugodneje direktno iz DE.

Skratka to mizarstvo naredi vsako zadevo zelo zelo solidno in za soliden denar, niso pa na ravni, da bi delali notranjo opremo za jahte ...
wink-1.gif
, delajo pa tudi perfektna tehnično zelo dovršena notranja vrata z skritimi panti .............................