Kuhinja po meri

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
376
94
28
Da si mal izposodim temo oz. jo ''oživim''
smile-1.gif

Kok pa so cene na TM za kuhnjo po meri? Vem da je to kompleksno vprašanje ki je odvisno od veliko stvari, ampak če vzamemo neko zlato sredino pri izbiri okovja itd.?

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
376
94
28
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
500-1000

Previdevam da je v to ceno vključeno vse (brez bele tehnike)... Kako pa je v primeru da imaš samo nizke elemente (nimam možnosti za stenske elemente), najvišji bi bila ubistvu 1,5m omara za vgradno pečico??

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
med 500 in 1500....

Omara spet enako, odvisno od količine predalov,sistemov okovja, in front,Najcenješe so lepljene,potem so barvane (spet odvisno kako)potem steklo in masiva. Spet malo odvsino..

mi smo v glavnem pri 9 jurjev za leseni del (cc 6m kuhinje, tako čez palec), zmešalo se mi bo. Pa nič strašnega ravno ni razen keramičnega pulta. Malo je manjkalo pa bi šel sam kuhinjo delat...

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
376
94
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
med 500 in 1500....

Omara spet enako, odvisno od količine predalov,sistemov okovja, in front,Najcenješe so lepljene,potem so barvane (spet odvisno kako)potem steklo in masiva. Spet malo odvsino..

mi smo v glavnem pri 9 jurjev za leseni del (cc 6m kuhinje, tako čez palec), zmešalo se mi bo. Pa nič strašnega ravno ni razen keramičnega pulta. Malo je manjkalo pa bi šel sam kuhinjo delat...

Predračun (sicer ne po meri nerejeno) imam eden in sicer 2,3k€... ampak imajo glup sistem in mi ne morejo predelat da bi imel končno višino omare (vključno z nogicami, in zaključno lajšto zgori/spodi) 1.5m...tako da to ne pride v upoštev, zato sprašujem za izdelavo po meri.

Ampak vidim da so cene kr navite, za 6m kuhinje in za same talne elemente pa ne mislim dati cca 4-5k€
13.gif