Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pri starših je bila pa rupa.
Da ne boste sam hvalili. Raje v ikejo, kot pa da bi zupanc monterja še enkrat gledal v bajti. Kadar sem v tisti kuhinji me še zmrazi, kaj sem zaradi "alterja" uturil staršem.
Zdaj pa lahko pobriše, ker je ravno moderator.
Upam da vsaj kaj prispeva MaverickTu za svoje delovanje tukaj.
Kot vidiš sem tvoj odgovor dal v citat, da ne bo kdo rekel, da sem ga pobrisal in izkoriščal svoje moderatorstvo.
Že parkrat si po mojem mnenju neopravičeno pljuval po naših kuhinjah, pa sem bil vedno tiho, ker nisem želel pogrevati starih stvari.
Ker pa vidim, da tudi po petih letih ne daš miru pa moram napisati, kako je bilo. Kljub temu, da je od tega že toliko časa se še vedno zelo dobro spominjam, kaj se je pri vas dogajalo.
Prepričan sem, da če bi šli tvoji starši in ti osebno vsi skupaj v naš salon, da sploh ne bi bilo nobenega problema.
Tako pa ste poslali naročiti novo kuhinjo vašo mamo in ona je z našo arhitektko narisala kuhinjo, kot si je ona želela. Načrte je sicer vse prinesla domov, samo vidva z očetom načrtov očitno nista niti pogledala.
Samo, ko pa smo kuhinjo pripeljali k v vam sta pa vidva z očetom imela en kup pripomb na samo postavitev kuhinje, kljub temu, da je bila kuhinja narejena popolnoma po načrtu. Tako se je en kup omar moralo peljati nazaj zato da so se spremenile, tako kot sta vidva hotela. Naj povem še to, da smo tudi potem komaj ugotovili kaj želite, ker ko smo govorili z mamo je govorila eno, ko smo govorili z očetom je govoril drugo. Če se ne motim je bila kuhinja tudi furnirana in je bilo potem še en kup težav, ker smo komaj našli pravi furnir za tiste stvari, ki se so predelovale. Vsekakor če bi prvotni načrt obstal in ne bi bilo predelav ali če bi bil načrt že na začetku takšen kot je bila kuhinja na koncu problemov ne bi bilo oziroma bi jih bilo bistveno manj.
Pa, da ne bo sedaj izgledalo, da je krivda samo vaša. Priznam, da smo narobe naredili eno oblogo, katera se je rešila mislim, da šele v tretjem poizkusu pa še nekaj malenkosti. Pa tudi monterji bi se lahko bolje dogovarjali kaj in kako storiti, ko so se stvari začel zapletati.
Moram pa povedati še to, da so se monterji skregali z šefom, ker ni nihče več hotel k vam na montažo, ker ste se grdo obnašali tako eden do drugega kot tudi do monterjev.
Ko je bila kuhinja končana, sem pa prepričan tudi, da veš, da je mati klicala k nam v firmo. Na telefon je dobila ravno mene. Zahvalila se je za lepo kuhinjo, povedala je da je zadovoljna in se tudi opravičila za vse nevščenosti, ki smo jih imeli eden z drugim.
Zato se mi ne zdi fer, ker dobro veš, da je bila krivda za probleme obojestranska, da sedaj ob vsaki priložnosti pljuvaš čez naše izdelke.
Dodal bi še to, da pa me veseli, da si običajno s takšnimi izjavami osamljen in da je večina naših strank z našimi izdelki zadovoljna in se vračajo nazaj, ko potrebujejo pohištvo, notranja vrata iali gospodinjske aparate. Tudi zato imamo v teh težkih časih, ko mnogim manjka dela pri nas še vedno toliko ali celo več naročil kot pred 5 leti. Ne bom rekel, da nikoli nič ne naredimo narobe, vendar se vedno potrudimo, da tudi če krivda ni na naši strani, da zadevo rešimo, da smo na koncu vsi zadovoljni.
lp