Kuhinja po meri

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Čas bo, da nabavim novo kuhinjo, vendar jo bo potrebno zaradi mansarde narediti po merah.
Mi lahko kdo koga priporoča? Sem iz Maribora.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Vse so po meri
wink-1.gif
tudi,ce gres v najblizji salon. Sem jo tudi sam ravnokar dal v mansardo ... Ampak sem iz drugega konca, tako da ti z mojstri ne morem pomagati.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Iščem neko srednjo kvaliteto. Ne rabi biti draga, saj se ne bom bahal pred drugimi, češ kako drago kuhinjo imam, mora pa dobro služiti svojemu namenu.
Rabim pač nekoga, ki bi bil pripravljen priti do mene, si pogledati prostor, svetovati, izdelati, sestaviti in zastaviti za vse skupaj neko fer ceno.

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Vse so po meri
wink-1.gif
tudi,ce gres v najblizji salon.

Aja. Se prvič ukvarjam s tem, tak da vsak info pride prav.

Kuhinjski elementi so standardnih dimenzij, in če jih dobro planiraš pašejo v 95% prostorov.

- izberi si kaj rabiš (predali, police, itd)
- premisli o dodatni osvetlitvi in vtičnicah (lažje je ''skriti'' ob montaži.
- pojdi v trgovine in poglej kakšne barve se dobijo in kakšne so cene
- pult ti brezplačno odrežejo po meri v raznih trgovinah OBI, Bau bau, itd. Seveda ga moraš kupti, samo razrez je brezplačen. Odrežejo ti tudi luknje za korita. Tam ti tudi nalepijo robni trak (zaključek na pultu, da se ne vidi iverka)
- sestaviš (če imaš par izvijačev).
- če ne znaš priključiti plina, elektrike, vode poišči mojstre.

ALI

plačaj nekomu da ti vse zrihta (verjetno bo dražje)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Čas bo, da nabavim novo kuhinjo, vendar jo bo potrebno zaradi mansarde narediti po merah.
Mi lahko kdo koga priporoča? Sem iz Maribora.

Bi ti priporočal GA, tudi jaz sem jo tam kupil. Mlado, zagnano moštvo, ugodne cene, nemške kuhinje (noblessa). Izdelujejo jih tukaj.
http://www.nobilia.de/de/unternehmen/profil/fakten

Majster pride na dom, izmeri in ti potem lepo prezentira na računalniku, kjer samo dodajaš elemente, naprave.

http://www.gospodinjski-aparati.si/trgovine/
Zdaj so na Tržaški.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nariši tloris kuhinje in pojdi v nekaj salonov, pol leta nazaj sem kupoval kuhinjo in sem najceneje dobil v merkator pohištvu, kjer sem dobil še dvojne pike +10% popust na celoten nakup. Se lahko zmeniš da pač naročiš in prideš plačat takrat ko je popust. Drugače so bile vse cene približno iste, kupil sem pa kuhinjo gorenje zaradi garancije in rezervnih delov (tečaji pa te fore).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.122
6.950
113
pri taščici
Tudi pri meni niso dobili plusa. Najprej so me nategovali z dobavo, potem pa se ne dela tako kot je treba. Sicer za nedelovanje niso oni krivi, ampak....

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe... čakaj ko boš rihtal/prenavljal ogrevanje...

Ogrevanje je že porihtano
smile-1.gif

Jutri se zaključi s knaufom, pol pa je na vrsti kopalnica in kuhinja. Je sicer marsikaj še za postoriti, ampak na kuhinjo se čaaaaaka...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
NJEGA kontaktiraj in ON ti bo dal vse odgovore. Preverjeno!!
smile-1.gif

se podpišem pod tem postom, sva z mojim praktično ravnokar potrdila izdelavo celotnega pohištva za celo stanovanje
cheer.gif

Samo ne vem kako je s štajerskim koncem

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Vidim, da mi bo nabava kuhinje večji projekt, kot adaptacija hiše.
rolleyes-1.gif

Pri nas je bil dodazj največji projekt izbira WC školjke (mislim da 12 trgovin...logiš...kupili nismo nič).
evil.gif

Kuhinaj je bila na v primerjavi s tem pravi keks.