Kriza in recesija

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.515
2.885
113
v lokalni ostariji
Da dnevno listaš in se fjakaš po tgovinah je pa zastonj?Več zapraviš kot prišparaš.
Z ostalim se pa strinjam.
V Ljubljani ne boš porabil kaj dosti goriva če se postaviš v BTC ali na rudnik. Imaš skoraj vse trgovce na ene mestu oziroma cca 10 min sprehoda narazen, saj če tako zelo varčujes kot varčuje bizi najbrž Hodis pes ali busom :)

Je pa kar se mene tiče to smešno.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V Ljubljani ne boš porabil kaj dosti goriva če se postaviš v BTC ali na rudnik. Imaš skoraj vse trgovce na ene mestu oziroma cca 10 min sprehoda narazen, saj če tako zelo varčujes kot varčuje bizi najbrž Hodis pes ali busom :)

Je pa kar se mene tiče to smešno.
Jaz nič kaj ne varčujem, tisto o čemer sem pisal, sem slučajno opazil. Poznam pa kar precej ljudi, ki dobro preštudirajo vse kataloge in z njimi hodijo od štacune do štacune. Ker so v to primorani, ne ker jim je to hobi. :bonk: Kot pravijo, je s polno ritjo lahko srati, se vidi na tem forumu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.340
10.634
113
Jaz nič kaj ne varčujem, tisto o čemer sem pisal, sem slučajno opazil. Poznam pa kar precej ljudi, ki dobro preštudirajo vse kataloge in z njimi hodijo od štacune do štacune. Ker so v to primorani, ne ker jim je to hobi. :bonk: Kot pravijo, je s polno ritjo lahko srati, se vidi na tem forumu.
ali teli precej ljudi tudi kadijo in pijejo alkohol?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.496
9.790
113
40
MB
Glih zaradi tega ker to delajo, so v to primorani.

taki smesen kaveljc.

se sreca da je pri nas cas zaPstojn.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Bil ta teden v debati z enim iz Zg, kupuje v Tušu, pravi da je pri njih za 20% dražje, tako da se mu ni problem zapeljati v Slo, je hodil tudi prej.

Kaj je imel v polnem vozičku:

čokolada Milka
Heineken 0.5
neke sokove v okrogli plastenki
kavo
Mleko

Vse skupaj za okoli 330 EUR robe.

itak že vhodne surovine so lahko različnih kvalitet ker so od različnih proizvajalcev iz različnih koncev sveta in podobno, da o drugem niti ne govorim

ampak tomi...taki kot smo jaz in ti in nama podobni se motimo, bizi pa ma prav.

đoni mi lahko prosim razložiš (ker sem krajše pameti) kaj je točno smešnega v mojem postu, ker to me res zanima

tomi

Guru
1. sep 2007
18.496
9.790
113
40
MB
Smešno je to, da midva ki sva v EU imava možnost kupit dve različni recepturi in gramaturi pri istem izdelku na razdalji 1km.
Se zajebavaš ali res ne vidiš poante?
Jager ma obe nuteli na polici, balkansko 700g pa avstrijsko 750.

sicer sem pa mislil da se o hrani pogovarjate :D

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Pred kratkim sem v hr konzumu videl 80g milko. Verjetno rajši hrvati jejo manj in jim zato ponujajo 80g. Aja cena....1.5€

Dosti sodelujem z enim iz čakovca. Je tekel da so že prej pogosto kupovali čez mejo, zdaj pa izključno pri nas, ker od uvedbe € se jim je odpeljajo s cenami.

Mađarska ima 50% inflacijo pri hrani. Pozna kdo kako so trenutne cene proti našim?

Glede avstrije, večerova ekipa je šla delati primerjavo. Kupovali so iste izdelke v mb in Lipnici. Je kar razlika
Screenshot_20230507-080613.png