Ne kupujem milke(ker roko na srce tud nemška ni bog ve kaj) in nimam problemov.Milka iz muellerja je se vedno boljsa kot tista iz merkatora. Lahko so ze prepovedali ampak kdo in kako bo to kontroliral?
Ne kupujem milke(ker roko na srce tud nemška ni bog ve kaj) in nimam problemov.Milka iz muellerja je se vedno boljsa kot tista iz merkatora. Lahko so ze prepovedali ampak kdo in kako bo to kontroliral?
V Ljubljani ne boš porabil kaj dosti goriva če se postaviš v BTC ali na rudnik. Imaš skoraj vse trgovce na ene mestu oziroma cca 10 min sprehoda narazen, saj če tako zelo varčujes kot varčuje bizi najbrž Hodis pes ali busomDa dnevno listaš in se fjakaš po tgovinah je pa zastonj?Več zapraviš kot prišparaš.
Z ostalim se pa strinjam.
Ne seri teleitak že vhodne surovine so lahko različnih kvalitet ker so od različnih proizvajalcev iz različnih koncev sveta in podobno, da o drugem niti ne govorim
ampak tomi...taki kot smo jaz in ti in nama podobni se motimo, bizi pa ma prav.
Jaz nič kaj ne varčujem, tisto o čemer sem pisal, sem slučajno opazil. Poznam pa kar precej ljudi, ki dobro preštudirajo vse kataloge in z njimi hodijo od štacune do štacune. Ker so v to primorani, ne ker jim je to hobi. Kot pravijo, je s polno ritjo lahko srati, se vidi na tem forumu.V Ljubljani ne boš porabil kaj dosti goriva če se postaviš v BTC ali na rudnik. Imaš skoraj vse trgovce na ene mestu oziroma cca 10 min sprehoda narazen, saj če tako zelo varčujes kot varčuje bizi najbrž Hodis pes ali busom
Je pa kar se mene tiče to smešno.
ali teli precej ljudi tudi kadijo in pijejo alkohol?Jaz nič kaj ne varčujem, tisto o čemer sem pisal, sem slučajno opazil. Poznam pa kar precej ljudi, ki dobro preštudirajo vse kataloge in z njimi hodijo od štacune do štacune. Ker so v to primorani, ne ker jim je to hobi. Kot pravijo, je s polno ritjo lahko srati, se vidi na tem forumu.
vprašaj tudi ali so volili Goloba...ali teli precej ljudi tudi kadijo in pijejo alkohol?
Hoteli smo postati druga Švica.Poznam pa kar precej ljudi, ki dobro preštudirajo vse kataloge in z njimi hodijo od štacune do štacune. Ker so v to primorani, ne ker jim je to hobi.
Glih zaradi tega ker to delajo, so v to primorani.Jaz nič kaj ne varčujem, tisto o čemer sem pisal, sem slučajno opazil. Poznam pa kar precej ljudi, ki dobro preštudirajo vse kataloge in z njimi hodijo od štacune do štacune. Ker so v to primorani, ne ker jim je to hobi. Kot pravijo, je s polno ritjo lahko srati, se vidi na tem forumu.
Kar je povedal, je res. Obstajata dva trga, ti pa lahko hodiš po trepalnicah. Od osebe v "zgornjih" pisarnah gorenjevega izvoza oz. kitajskega zdaj pač...Ne seri tele
Zanimivo da tudi gramutura v slo in de ni ista, kaj šele receptura.oz če imaš več obratov v različnih državah, je nemogoče zagotovit da je izdelek v vseh na koncu enak, to je možno samo po kumrovški logiki.
Če bi ti razumel kaj je napisal, ne bi sestavil tega zapisa.Kar je povedal, je res. Obstajata dva trga, ti pa lahko hodiš po trepalnicah. Od osebe v "zgornjih" pisarnah gorenjevega izvoza oz. kitajskega zdaj pač...
ne razumem....če si rekel njemu tele, zakaj sebe tolčeš po glavi?
itak že vhodne surovine so lahko različnih kvalitet ker so od različnih proizvajalcev iz različnih koncev sveta in podobno, da o drugem niti ne govorim
ampak tomi...taki kot smo jaz in ti in nama podobni se motimo, bizi pa ma prav.
Zanimivo da tudi gramutura v slo in de ni ista, kaj šele receptura.
Kumrovec te je naredil
Smešno je to, da midva ki sva v EU imava možnost kupit dve različni recepturi in gramaturi pri istem izdelku na razdalji 1km.đoni mi lahko prosim razložiš (ker sem krajše pameti) kaj je točno smešnega v mojem postu, ker to me res zanima
Jager ma obe nuteli na polici, balkansko 700g pa avstrijsko 750.Smešno je to, da midva ki sva v EU imava možnost kupit dve različni recepturi in gramaturi pri istem izdelku na razdalji 1km.
Se zajebavaš ali res ne vidiš poante?