Tole gre prehitro, moral bi se počasi začeti predzadnji val na gor (ABC) in potem do dna.... Če se zdele kmalu ne odbije bom pa presenečen. ETF skladi pa neverjetni odlivi in to vsak dan..V oceno kje bo dno.
Seveda so čista matematika, no vsaj tisti, s katerimi ocenjujemo prihodnost. Tisti za nazaj so pa statistika.si sigurn, da niso indikatorji čista matematika? ker mislim....kam bo všteto kdo bo vpisal, nastavil? Kaj pa mahinacije?
Vsi se občasno zakoljemo, to je pač del trgovanja.Tole gre prehitro, moral bi se počasi začeti predzadnji val na gor (ABC) in potem do dna.... Če se zdele kmalu ne odbije bom pa presenečen. ETF skladi pa neverjetni odlivi in to vsak dan..
Upam, da se nisem zajebal, ker sedaj pa sem kupoval....
Seveda gre ravno obratno, kamor večina misli da bo šelgre pa ponavadi ravno tja, kamor večina misli da bo šel, tako da mogoče ti pa ne bo hudega![]()
80%btc ostalo alti....Ne razumem zakaj vso stokanje če pa vsi youtube moonboysi čakajo ceno na 40+ k
Ok resno - ste vsi prilepljeni izključno na btc ali je kdo dejansko gambler tu? Kr za btc se nekako ve, kdaj ga kupit in pozabit in ne boš zgrešil.
Kaj bi si po tvoje rezal potem tisti, ki sploh ni kupil? Ali loto listka.fora, človek kupil na 20k in prodal vse pri 100... potem pa gre na 120 in bi si "žile rezal"![]()
A xrp... torej ciljas na malo vec kot stari ATH?Eh polemiziranje tukaj je brezveze, tisti ki ima disciplino stop loss je vedno na profitu. Seveda se včasih ne izide, najprej v mojem primeru pušiona na pušiono..... Po pravici zgubil par btcjev... Potem reset ... uporaljam par tehnik pri altih braeke of structure mi ratuje v 75% je pa stop loss tisti ki me drži v +. BTC pa je večina je pa res da sem pogosto na futures......
važn je procent tukaj, tehnik je ogromno, edini alt ki ga osebno holdam je xrp... to pa je že pri meni obsedenost.... tukaj sem butast beliver.... in ves dobiček prepljam v xrp...
budala vem.... ampak to priznam pa je loterija enkrat penzija za več generacij ali pa idiot totalen. tukaj je edini moj gamble, čeprav ga večinoma nakupa imam pr 0.4 centov, sem ga dokupoval tudi v hypu........
XRP verjamem v zgodbo da bo to funkcionalen coin in na mass adoption.... Glede da menjalnice izginja xrp in to bo povzročilo povpraševanje... Kot rečeno čista špekulacija.A xrp... torej ciljas na malo vec kot stari ATH?
Sicer poslusam, da je prvi alt eth, potem pa vse ostalo.
kot sem pisal prej, ce se kupi btc pod 200 MA, se ne more zgresit, ne bo pa nagrada tako visoka kot pri kakem altu![]()
Ma berem tvoje pametne objave in bi si človek mislil da si že več let v 'penzija za več generacij'Eh polemiziranje tukaj je brezveze, tisti ki ima disciplino stop loss je vedno na profitu. Seveda se včasih ne izide, najprej v mojem primeru pušiona na pušiono..... Po pravici zgubil par btcjev... Potem reset ... uporaljam par tehnik pri altih braeke of structure mi ratuje v 75% je pa stop loss tisti ki me drži v +. BTC pa je večina je pa res da sem pogosto na futures......
važn je procent tukaj, tehnik je ogromno, edini alt ki ga osebno holdam je xrp... to pa je že pri meni obsedenost.... tukaj sem butast beliver.... in ves dobiček prepljam v xrp...
budala vem.... ampak to priznam pa je loterija enkrat penzija za več generacij ali pa idiot totalen. tukaj je edini moj gamble, čeprav ga večinoma nakupa imam pr 0.4 centov, sem ga dokupoval tudi v hypu........