Citat:
Uporabnik kura pravi:
Prosim če mi kdo zna razložit kako naredim da iz bitstamp, kjer ima fant odprt račun prenese na mojga na binance? Kupila bi neota.
Citat:
Uporabnik kura pravi:
Ok super hvala.
A mi lahko še poveš ko želim dati v Bitstampu v denarnico, kaj pomeni Destination tag in Address label?
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Na zgoraj priloženem grafu je mogoče preveriti tudi fee za BCH ($0,2) in LTC ($0,5)
Omenjene kriptovalute imajo sicer 10x manj prometa od BTC in transakcije se procesirajo v krajših časovnih intervalih.
Posledično je blockcain ETH velik že 288 GB
LTC ni imel veliko prometa, saj ima blockchain velik le 12 GB v primerjavi z BTC, ki ima 178 GB.
BCH ima približno enako velik blockchain kot BTC, vendar če bi hotel prevzeti ves njegov promet, bi mu zadeva zaradi velikh blokov hitro prerasla v več TB veliko bazo.
Vse to pa kaže, da v takšnem stanju, kot so trenutno (decentralizirane) kriptovalute, ni nobena v stanju konkurirati pri procesiranju velikega števila transakcij naprimer VISI ali Mastercardu, saj se jim vse skupaj zelo hitro zabaše.
Rešitev je lahko le v "second layer" razširitvi protokola, kot ga ponuja naprimer LN (Lightning Network), ki bo zmožen instantno procesirati na stotisoče transakcij brez dodatne obremenitve blockchaina in z ničelno provizijo.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Malo za predstavo:
BTC - 6 transactions per second
DASH - 10 transactions per second
Ethereum – 20 transactions per second
PayPal – 193 transactions per second average
Visa – 1,667 transaction per second
Ripple = Visa
https://steemit.com/cryptocurr...ions-per-second