Citat:
Uporabnik urosvrunc pravi:
Kaj menim o RPX, da že cel dan gledam graf na Kucoinu in se čudim.....se mi ja je splača držati tri mesece
Je pa sedaj zadnji čas za nakup, ker jutri bo že mooon
Citat:
Uporabnik rs242 pravi:
@pioneer ali je potem pametno prenesti AE iz hitbtc na bitstar glede na to da imajo promocijo: https://www.aenews.io/bitstar-ae-give-away-promotion/
Sej ti piše. Če boš prodal 1000 AE boš dobil 1 AE nazaj... Brezveze za moje pojme.Citat:
Uporabnik rs242 pravi:
a ja jaz sem prebral The rewards will be given during 2018/1/9 to 2018/1/11. Kaj pa je potem ta druga fora AE/BTC in dobiš AE nazaj?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ma jaz sem že dva maila dobila, da je verifikacija uspešna in naj kliknem (znotraj maila), da končam postopek. me vrže na njihovo stran in sugerira, naj odprem account - zadnji korak. naredim to in potem mi spet teži da moram verificirati. men se ne da več
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Še je kaj upanja za LTC al je bolje da ga pretvorim v ETH ki zelo rase ?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ma jaz sem že dva maila dobila, da je verifikacija uspešna in naj kliknem (znotraj maila), da končam postopek. me vrže na njihovo stran in sugerira, naj odprem account - zadnji korak. naredim to in potem mi spet teži da moram verificirati. men se ne da več
Klikanje v mailu je brez veze, ker se nekaj cikla. Na desktopu se prijavi in če je tam pri verifikaciji kljukica, lahko delaš dalje.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
pa jaz sem nova, pa ne vem, če je že bilo pa naj še enkrat. prav na tem forumu sem brala, da naj bi bil ShapeShift izredno buggy. ne sprocesira konverzija, denarja več ni, podpore nikakršne... to je bilo sicer ene 3 tedne staro, nisem potem brskala v detajle, ker sem v bistvu na to naletela kosem druge stvari iskala