Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik axeton pravi:
Še hodlate ripple?
Ma pusti ripple na miru, ker prvo kot prvo so nastali iz lufta,ti pa si moral placati za njih in drugo kot drugo 60% jih drzijo noter,kar pomeni,da jih lahko manipulirajo, kot hocejo. S tem, ko kupujete Ripple, podpirate centraliziran sistem, kar je ravno kontra kripto svetu
Jaz bi pa vprašal za koliko kovancev - valut je Ledger Nano S denarnica?Citat:
Uporabnik SHTF pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Mene so danes potrdili na coinbase. Je pa res,da že od 3.1 pošiljam slike za ID in so šele sedaj potrdili
Evo, zdej pa na plano, kaj kupit??
Prvo bi ti svetoval Ethereum, vse ostalo pa po temeljitem pregledu. Nič ne kupuj samo zato, ker "se lepo sliši". Za vsak kovanec pogledati ozadje, razvijalce, napovedi izboljšav. V vsak kovanec vsaj pol ure študiranja - navsezadnje se gre za tvoj denar. Za izbrano premisli, ali boš s tem aktivno trgoval, v tem primeru se boš moral naučit nekaj trikov, ali pa holdal - imel spravljeno v denarnici za nekaj časa in potem prodal, ko bo cena višja. Na menjalnici imej toliko, kolikor si pripravljen izgubiti - ostalo vse v Wallet - denarnico. Za hranjenje Bitcoin in Ethereum ter nekaj bolj znanih valut priporočam nakup Ledger Nano S denarnice, saj je ta izjemno varna za uporabo.
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Je najhitreje!? Res da je provizija največja, vendar ne toliko velika.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Zakaj s kreditno ???
Če bi danes nakazal preko sepa, bi denar najbrž bil na coinbase šele sredi tedna
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ok, v kontekstu. Qtum bi dala v jaxx, pa mi napiše, da je jaxx qtum wallet erc20 verzija žetona in da nekatere borze jih ne bodo sprejele direkt.
1. Torej iz Binance jih lahko pošljem v jaxx normalno?
2. Obratno?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
tenks.
za pionirja in še nekoga, ki svetuje ledger nano s. kje je po 58 ali koliko evrov:
https://www.ledgerwallet.com/p...m_campaign=fa4b
tlele je skoraj 100, drugje še dražje. jaz sicer ne bi nekaj trejdala, ker se bom zatrejdala, bi pa kupila par takih ki so baje na dolgi rok. pa da samo na vsake toliko malo preverim, če gre v želeno smer. zdaj sem se nauičila, da na borzah se ne hrani kovancev, pa se mi zdi boljša opcija, da jaz to na en tak ključek pa v omaro. al je jaxx npr čisto OK?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ok, v kontekstu. Qtum bi dala v jaxx, pa mi napiše, da je jaxx qtum wallet erc20 verzija žetona in da nekatere borze jih ne bodo sprejele direkt.
1. Torej iz Binance jih lahko pošljem v jaxx normalno?
2. Obratno?
Poleg tega me zanima še...
na binance sem hotela nekaj prodati in sem bila v open orders en čas. potem sem skenslala, ker ne vem nečesa... tam stoji, ker nihče noče kupiti po tej cenI? in se bo prodalo, ko bo en pripravljen kupiti po tej ceni? se pravi, gre pa naprej za tisto ceno, ki je bila takrat, ko sem jaz kliknila prodaj?
verjetno obratno velja, če hočem nekaj kupiti. če je nekaj poceni, pa je v open orders, to pomeni, da nihče noče prodati po tej ceni? in bo toliko časa stalo tam, dokler ne bo nekdo poradal po tej ceni?