Zato gledam graf.Danes je svet tak, da je težko kaj napovedat...se vojna konča, raste, vojna eskalira še bolj, pade... na grafu v preteklosti je videt 2 eventa v poden (en mali, potem kratka rast, potem še večji padec in potem bullrun), na katera jaz računam, po videih enega youtuberja, ki je kakih 90% napovedal pravilno (cryptoviser).
Sej to sem tudi jaz rekel, da je tarča okol 23500-23800 mogoče kak kratkotrajni wicks do 20-19800...Ksz...
Merlak je zadnjič javno povedal da btc definitivno kupuje, ampak, ko bo okoli 20k eur, glede na to da ve kaj počne, se splača še malo počakat
Čist kot firbec a uporabljaš njihow wallet ali na podlagi česa so ti dali. Ker sam imam osnovni account več ali manj zaradi google wallet. Pa nism še nič dobil.To so mi na revolutu zastonj dali.. sedaj ko je že bilo konec vsega.. pa še je padlo za 30%.
Poglej priponko 72587
Pomoje bo šlo na -70%.
Shiba ima zadaj Shibarmy fanatike, ti jo znajo v pravem bulu nashillat. Sam jo držim že lep čas zaradi communityja, dokupim pri kapitulaciji čez nekaj mesecevShiba postaja zanimiva, še mal more past pa se splača kakega jurčka dva notr vržt. Zdi se mi dobr projekt....
Je še zmeraj šit coin, still vidim potencial v njemu.
Moral si rešit nek kviz. Tudi jaz sem dobil nekaj polkadotov.Čist kot firbec a uporabljaš njihow wallet ali na podlagi česa so ti dali. Ker sam imam osnovni account več ali manj zaradi google wallet. Pa nism še nič dobil.
yup nabavno imam pr 650....Shiba ima zadaj Shibarmy fanatike, ti jo znajo v pravem bulu nashillat. Sam jo držim že lep čas zaradi communityja, dokupim pri kapitulaciji čez nekaj mesecev
Čist kot firbec a uporabljaš njihow wallet ali na podlagi česa so ti dali. Ker sam imam osnovni account več ali manj zaradi google wallet. Pa nism še nič dobil.
aja kull... maš zanimive alte... posrečeno.Ja ene 5 testov je bilo, različne crypto zadeve so propagiral... za par € vsako. Čeprav tazadnje so bile že v centih....
NDQ ima kar nekaj lufta za padec, isto SPX. Če pride do večje korekcije, pričakuj tudi lep padec v kriptu.To je skoraj nemogoče... sorry, če pade do tja je konc bo nastal FUD. Jest gledam samo graf in ta kaže da naj bi šlo do 23800 v najslabšem primeru wicks do 20k
Zakaj je tvoj scenarij skoraj nemogoč, ker bodo menjalnice shorte pobirale. Je pa res v kriptu ni nič nemogoče je pa zelo malo verjetno. Moje mnenje. Tak ki ga bo lovil pri taki ceni iz fiata je vedno ista zgodba valuta pobegne.
Zakaj ne bi kupoval novih projektov, ki nimajo celo goro bag holderjev? (če že gemblaš)Shiba ima zadaj Shibarmy fanatike, ti jo znajo v pravem bulu nashillat. Sam jo držim že lep čas zaradi communityja, dokupim pri kapitulaciji čez nekaj mesecev
NDQ ima kar nekaj lufta za padec, isto SPX. Če pride do večje korekcije, pričakuj tudi lep padec v kriptu.
Bi znalo tudi priti to korekcije, ko odobrijo BTC spot ETF.
V prejšnjem bear marketu je šel BTC za več kot 300% gor, potem je pa sledil nov večji padec. Eden od razlogov je bil seveda covid crash, ampak ekonomija je tudi sedaj v kurcu in je težko predvidevati, kaj se bo zgodilo v 2024.