optiplex , očitno si imel dober nos za XRP, je kar lepo poskočil..Zgolj špekulacije, vendar jaz dokupujem, pod 50 centi je vse darilo....
optiplex , očitno si imel dober nos za XRP, je kar lepo poskočil..Zgolj špekulacije, vendar jaz dokupujem, pod 50 centi je vse darilo....
zdaj je v popravku, gre dalje.... samo vprašanje je bo popravek na 0,38 ali pa na 61?optiplex , očitno si imel dober nos za XRP, je kar lepo poskočil..
Vsekakor ne, lahko sedaj ali pa če še malo počakaš če pade na 0,61 po fb.. Zgleda pa da je že odboj.torej praviš, da še ni prepozno z nakupom XRP?
Je že aktivirano...Cakamo se, da Coinbase aktivira trading nazaj
Počasi šele štartal je game plan da pride na coinmarket cap na 2 mesto, potem ga boš videl pri 5-6$.Zgrozen opazil. Trenutno je res cisto pravi bear, v bullu bi bil ripl na 5.
Stellar se je začel kot riplov fork, ni mi najbolj jasno, zakaj sta še vedno povezana.Počasi šele štartal je game plan da pride na coinmarket cap na 2 mesto, potem ga boš videl pri 5-6$.
Še ATHja ni dosegel, najprej do tja.
Pri altih je treba biti potrpežljiv. Imam kolega ki je dva dni prej obupal, včeri mi pa jokal cel dan. Če ste opazili je stellar tudi potegnil konkretno.
Skratka xrp je ok, tudi če sedaj vstopate. Je pa dejstvo imejte stop loss seveda primerno nizko to je cca 6-8%. Problem so vzvodi in likvidacije longov, potem gremo dalje....
Pametno SL je triki stvar.. Moj način je max tveganje v minus, ker drugače te zmeraj iz pozicije vrže, pol se pa odbije.Stellar se je začel kot riplov fork, ni mi najbolj jasno, zakaj sta še vedno povezana.
Drugače pa imam sam raje, da "v živo" spremljam, ker se mi je n-krat zgodilo, da se je vrag pripeljal po moj nastavljen SL in šel nazaj
Sam mislim hodlat XRP do bulla, ko pač bo.
Btw, btc se dotika multiyear resistance linije.. S tega vidika ni nujno ok nalup xrp trenutno (kvecjemu se pri resistence linijah prodaja in ne kupuje).
to lahk greš vsak tedne na novo risat grafeBTC padel pod trend črto, kolikor se je temu lahko reklo trend. Če se uspe zadržat nad 25 jurji USD - kjer se je nazadnje odbijal imamo ceno v kanalu (vsaj še 2 meseca cena med 25 in 30 jurji), drugače je naslednja meja, ki jo sprobava na 20ih jurjih.
Poglej priponko 70748