Meni osebno trenutna situacija ne izgleda čisto nič kritična... BTC je šel iz 59k na 50k. Lahko, da bo že v roku enega tedna čez 60k. Z dnevnim trejdanjem se pa ne mislim ukvarjat.
Vsekakor... ampak mi je popolnoma vseeno, kakšna bo cena čez en teden. Mene zanima, kakšna bo čez 10 let.Lahko bo pa v istem casu padel na 30k.
Vsekakor... ampak mi je popolnoma vseeno, kakšna bo cena čez en teden. Mene zanima, kakšna bo čez 10 let.
Ne vem... imam Cardano in Bitcoin... oboje držim že od leta 2017 in oboje bom držal še precej časa. Profit sem si že takrat izplačal... tole je sedaj (kar se mene tiče) free money in mi je popolnoma vseeno, ali bo čez 10 let 100€ ali bo 100k€. Jaz sicer bolj stavim na drugo (predvsem na račun inflacije, ki je iz leta v leto višja).Meniš da v 10 letih BTC ne bo izgubil primata v kriptu. Jaz sem dobil občutek da se je ta proces počasi začel.
Tudi jaz imam na sumu da se bo ripple enkrat izstrelil v višave...Jaz sem vse prodal in vložil v ripple
Zakaj padec, saj smo ga ravnokar imeli??Dobro jutro
Sicer pričakujem padec ampak je vseeno lepo pogledat zjutraj take številke
ADA danes trga, zakaj padec, ne vem nek resistance se bo verjetno iskal tm okoli 2 usd, potem pa zna nazaj gor.Zakaj padec, saj smo ga ravnokar imeli??
Drgač pa ADA lepo pleza