To je bilo tudi včeraj https://stockhead.com.au/cryptocurr...strikes-back-at-doggy-coins-with-80m-rugpull/
Jst sem od prejsnjega tedna 90% v stable coinih (recimo da bodo zdrzali). Sem imel danes zjutraj prst na buy pa mi je nekaj reklo da naj pocakam...ETH že skoraj pod 3.800$ Ste ostali kja prodali ali verjamete v odboj?
Taksno napako sem jaz naredil 4 leta nazaj.Jaz pa sem z prstom na Buy... pa me je enako strah...
Pri 2.200 dokupujem.Smo že pod 3.700$! Panika!
Smo že pod 3.700$! Panika!
Jaz tudi to razmisljam. Nekako se mi zdi en redkih s potencialom, sploh, ce jim uspejo nacrti. Se mi dozdeva, da bo % ADA zrastla mnogo bolj od ethra, niti ne vem, zakaj jih drzim, kupil pod 1700 $.Mah, jst sm vse k9nvertiral cca. 20k eur v ada, počakam 5 let pa vam poročam, dost mam vsak dan tole spremljat
Lej vložek je bil napram danes smešno nizek, ja gledam, berem, moral bi to biti novi ETH, morda bo morda ne bo, nek resistance se je že naredil se mi zdi, počakam kje bo čez 5 let in poročam, najbrž, mordant se motim, ampak nižje kot je danes ne boJaz tudi to razmisljam. Nekako se mi zdi en redkih s potencialom, sploh, ce jim uspejo nacrti. Se mi dozdeva, da bo % ADA zrastla mnogo bolj od ethra, niti ne vem, zakaj jih drzim, kupil pod 1700 $.
Je zanimivo
CoinMarketCal - Cryptoasset Calendar
CoinMarketCal is the leading economic calendar for cryptoassets (coins, tokens and NFTs). We cover all events that help investors make better decisions.coinmarketcal.com
Seveda... kupil, ko je bil še 2700usd komad. Držim še danes. Long term praktično ni možno izgubiti. Izgubiš lahko samo, če si neučakan. Tudi tisti, ki so kupili BTC za 60k USD, bodo zaslužili, če bodo počakali par let (mogoče že prej).