amm... razen ETH je vprašljiv, ker ti še na bitstampu napišejo, da ga moraš prvo v Wallet poslat, pol pa naprej
jaz sem ga en cas rudaril... ker pa zdaj ni ASIC resistant pa se ga vec ne splaca.
Glete coina pa to... za moje pojme je riskanten. Dev team je dokaj počasen in se mi zdi da niso neki eksperti. Do sedaj so zadeve rešli ampak relativno počasi, glede na to, da se je za nekatere stvari vedelo, da so v kodi (low transaction mem pool flood...etc..).
Ideja za mobilno "rudarjenje" ni slaba, ampak so za moje pojme izbrali napačen blockchain (monero fork), ki je definitivno prepočasen za to kar imajo oni v planu.
PS. Imam pa na telefonu še vedno njihov "mining simulator", ki te rewarda z coini, ce ga pustis odprtega.
ETH gre BP in bitstampa na binance. brez nekih vmesnih korakov.
Pri meni narudari 0,19 ETN/h. In ker aplikacija ne pokuri ravno pretirano veliko baterije, jo imam tudi jaz večkrat odprto.zadnje čase bore malo. meni na 3 dni narudari mogoče 10 coinov... ampak ker me ne stane nič imam pač zagnano.
Glede na to, da en rek pravi, da če lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo, bo vse moje digitalno premoženje najprej romalo v paper wallet, pol pa dalje, če bo potreba za to. Hvala vsem za opozorila.jaz sem ene trikrat prenesla ETH na binance, pa je bilo vedno BP. res pa, da sem kot en primer neustrezen vzorec, bo treba najbrž malo pogooglati, koliko ljudi ima s tem težave in če se ponavljajo problemi, potem je najbrž že na mestu biti previden.
Ce nadaljujem v tvojem stilu: nismo se vsi rodili polniNisem naročnik, ste pa smešni, sami bodoči bogataši pa vam bom jaz članek kupoval?