We'll cross that bridge when we get there...
Tu mas nekaj primerov: https://www.racunovodja.com/clanki....ualnimi_valutami_po_ZDoh-2_ZDDPO-2_ZDDV-1_in_Torej, hipoteticno...zneski so izmisljeni...ce si dajal v 2017 noter v nekaj delih po nekaj jurjev in je na koncu vlozek 10.000€ in sedaj na banko v enkratnem znesku nakazem nazaj 10.000€. Ali moram komu karkoli kaj sporociti ali karkoli dokazovati?
Opažam, da so znižali "nagrado" na cca 0,05 ETN/h.Pri meni narudari 0,19 ETN/h. In ker aplikacija ne pokuri ravno pretirano veliko baterije, jo imam tudi jaz večkrat odprto.
Je bilo na slo-tech lepo razloženo. Zakon velja že nekaj let, tako da pri trgovanju v 2017 nisi nič varen. Sedaj je ven prišla le razlaga zakona, ne pa sprmemeba.Sej ne velja za nazaj. Ce si skesiral v 2017 ti ne bodo nic. Ti planiras kesirat v neki prihodnjosti in ta zakon je v veljavi.
Ste kaj preštudirali zakon? Če jaz danes kupim 1 BTC po cca 6000$ zaokroženo , kdaj ga lahko prodam, da ne bom davka plačal? A ga lahko prodam čez 3 tedne, če bo takrat recimo 7500$. Vmes seveda ne bi naredil niti enega trejda...
Ce si skesiral lani, ne bos placal nic. Lani davcna ni vedla kaj sploh je kriptovaluta... Niti ni bilo nicesar omenjeno glede dejavnosti, ce si trgoval. To tako lepo lahko izpodbijas, ce bi slucajno kaj zeleli. Sicer pa ce mas vec kot 50k iz kripto se splaca odpret offshore pa se resis vseh problemov...Je bilo na slo-tech lepo razloženo. Zakon velja že nekaj let, tako da pri trgovanju v 2017 nisi nič varen. Sedaj je ven prišla le razlaga zakona, ne pa sprmemeba.