Ne skrbi, ni to nič, jaz sem tudi še pri zlatu v minusu ampak če imam kaj pa imam časAvtofun, kako veš, da sem bodoči bogataš? Trenutno sem v takem minusu, da bi se nekateri že podali na štrik!
Ne skrbi, ni to nič, jaz sem tudi še pri zlatu v minusu ampak če imam kaj pa imam časAvtofun, kako veš, da sem bodoči bogataš? Trenutno sem v takem minusu, da bi se nekateri že podali na štrik!
Jeba, tudi jaz se nisem ampak nevem zakaj imam vedno feeling ko preberem izraz "kriptovalute" da če se bo podal v to bom vedno bolj "prazen"Ce nadaljujem v tvojem stilu: nismo se vsi rodili polni
sori, začel si kot da si ga prebral. če ga nisi, potem pa res lahko na veliko in široko debatiramo.
keč je pač, da tak kot si jaz svobodno interpretiram, si lahko tud inšpektor.
Ti moras dokazati da nisi trgoval, ce se hoces izogniti davku. Vse adrese predlozis, samo cim to das imajo vpogled v vse tvoje transakcije ker je to pac na blockchainu in ne mores skrit...No, čisto resno: Trguješ na Binancah, kuješ bajne dobičke, ne pretvarjaš jih pa v € in viške samo bašeš v cold storage. Kako lahko furs zahteva od tebe kakršno koli plačilo davka, če nima vpogleda v to kaj počneš??