Najprej si osnove razčisti, potem pa lahko dalje debatirava.
Seveda, udri po siromaku
Najprej si osnove razčisti, potem pa lahko dalje debatirava.
Ne piši neumnosti. Zaradi prejšnjega režima smo v malori
A zakaj mu nisem? Ker ni edini, ker je celo morje ciganov ki izkoriscajo sistem in ce ga se on... lej nisem brez greha in nimam pravice njemu govorit naj stanovanje vrne. A sem kdaj naredu kaj brez racuna v 15 letih? Sem. Torej nimam kej srat pa ljudem govorit kje naj zivijo. Zato sem pa napisal naj sam napise zakaj se mu zdi fer.Zakaj mu pa nisi? Zato ker si rit in mu ne moreš v obraz zabrisati direktno? Sedaj se pa name usajaš?
Ajd, bodi srečno.
.....
p.s. sicer pa napredujeva...nazadnje si mi zazelel bolj casten posel, zdej pa samo naj bom srecno. Hvala. Enako.
Je potrebno biti prijavljen na zavod za zaposlovanje, spremljati oglase za delo, pošiljati prijave, hoditi razgovore od prijav&na predstavitve delovnih mest, ki jih organizira zavod oz se odzivati na tiste oglase, za katere zavod smatra da ustrezajo tvojim zmožnostim.Zadnje 4 besede si preberite...
Prvic: kako sta lahko stalno brez sluzbe....a institucije nic ne preverjajo, ce si kaj isceta?
Drugic: obcasno dela...torej lepo izkorisca socialo in bomboncke, nivo si pa dvigne s "obcasno se kaj delam"
Super da si imel.Jaz sem pri 21ih imel 1600 neto place. Pa vsi sodelavci tudi.
Meni se zdi to ok. Ampak iz stališča da so vsaj enkrat ljudje nekaj dobili ugodno. Drugače bi se vse te nepremičnine pobrali tajkuni. Itak so jih vsaj pol preko certifikatov...Se tebi Pbutec zdi pošteno, da so našo družbeno lastnino za katero smo vsi delovno aktivni prispevali, prodali po Jazbinškovem zakonu za ceno enega slabega avta. Danes, pa je to vredno 10x-12x več. Sedaj pa se hvalijo kako imajo nepremičnine v lasti.
Redne ure z dodatki za nocno in vikend deloZdej je sam se vprasanje ali je imel 1600 neto za 176 ur ali z 200 in vec urami...torej z dodatnimi nadurami?
Ne da kaj ne razumes... nic ne razumes!Nocno pri mobilnem operaterju? Ali kaj ne razumem
Ja pac nocen siht...sej ponoc ti dela mobilni telefon ane?Nocno pri mobilnem operaterju? Ali kaj ne razumem
Marsikdo bi že živel v prikolici ali v kontejnerju, pa legalno tega nikakor ne moreš."Trailer Park" housing v vsako občino
zakaj ne. poznam nekoga, ki je živel v kontejnerju. sicer je imel hišno, komunalo, elektriko..vse, samo kontejner namesto hiše. verjetno ni problem kontejner, ampak hišna številka?Marsikdo bi že živel v prikolici ali v kontejnerju, pa legalno tega nikakor ne moreš.
Vprašanje je, ali je imel naprej kontejner in kasneje pridobil el., komunalo in hišno (in stalni naslov?) ali pa je bila to le začasna rešitev ob npr. rekonstrukciji obstoječega zidanega objekta in je vse našteto imel že prej.zakaj ne. poznam nekoga, ki je živel v kontejnerju. sicer je imel hišno, komunalo, elektriko..vse, samo kontejner namesto hiše. verjetno ni problem kontejner, ampak hišna številka?