fixed for youCitat:
Uporabnik Bastard pravi:
Staro to "vemo" že 2leti ?
Nisem, ker se mi ni zdelo vredno porabiti žetona, vendar je v Gorenjskem Glasu članek, kjer je navedeno, da občina Šenčur dela na spremebi namembnosti, da bi po novem tam bila trgovska dejavnost tudi z živili, kar je precejšnji indic.Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Ne vem, ali si prebral cel članek. Jaz sem ga, pa je lepo razloženo, da Leclerc ne pove za katero Baumaxovo lokacijo se zanima. Ali celjsko, ali kranjsko.
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Ne vem, ali si prebral cel članek. Jaz sem ga, pa je lepo razloženo, da Leclerc ne pove za katero Baumaxovo lokacijo se zanima. Ali celjsko, ali kranjsko.
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Ne vem, meni pa naslov pove točno to ...
"Leclerc hoče Baumaxov center v Kranju"
V Kranju. Ne v Celju. Torej?
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Sem se danes mimo peljal. So očitno ljudje kar napalili, ko so videli tistih -70%.
Aja, a tam pri Van Den-u že delajo oz. rihtajo krožišče?
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Jap... končno
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Stvar je dorečena, namesto Baumaxxa bo Leclercov Drive-in .
Navadne trgovine ne bo.
Jest, lepo pozdravi vse na mazda forumu!Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Stvar je dorečena, namesto Baumaxxa bo Leclercov Drive-in .
Navadne trgovine ne bo.
Odlicno... Sicer se tudi prave stacune ne bi branil... bo pa tudi Leclerc Drive dobra popestritev... Se ne bo treba v Ljubljano vozit... Upam le, da ni spet samo ena izmed "govoric"... tako kot ze velikokrat dosedaj ...