Kranj - gradnja Leclerca?

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
v Celju naj bi bil v prostorih Baumaxa po novem Obi. Tko so rekli šefi pri Obiju

Nazadnje urejeno:

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Staro to "vemo" že 2leti ?
fixed for you
cool-1.gif

Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Kaže da res zna tja priti Leclerc:
novička

Ne vem, ali si prebral cel članek. Jaz sem ga, pa je lepo razloženo, da Leclerc ne pove za katero Baumaxovo lokacijo se zanima. Ali celjsko, ali kranjsko.
Nisem, ker se mi ni zdelo vredno porabiti žetona, vendar je v Gorenjskem Glasu članek, kjer je navedeno, da občina Šenčur dela na spremebi namembnosti, da bi po novem tam bila trgovska dejavnost tudi z živili, kar je precejšnji indic.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
novička

Ne vem, ali si prebral cel članek. Jaz sem ga, pa je lepo razloženo, da Leclerc ne pove za katero Baumaxovo lokacijo se zanima. Ali celjsko, ali kranjsko.

Ne vem, meni pa naslov pove točno to ...
"Leclerc hoče Baumaxov center v Kranju"

V Kranju. Ne v Celju. Torej?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
novička

Ne vem, meni pa naslov pove točno to ...
"Leclerc hoče Baumaxov center v Kranju"

V Kranju. Ne v Celju. Torej?

Naslovi so vse preveckrat zavajajoci... V samem clanku oise, da lokacija se ni javno znana...
2225530-image.jpg

Priponke

• 2225530-image.jpg
    2225530-image.jpg
    131,1 KB · Ogledi: 281

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Kot sem že omenil na Obi sestanku v Kranju so rekli da naj bi bil Obi v Celju in Mariboru po novem na lokacijah propadlega Baumaxa... V Kranju pa tega niso mogli doseči, čeprav so imeli zeljo zaradi dobre lege. So pa pred Bamaxom nalimali plakat z Obi popusti. po novem bo tudi Obi kranj spet odprt ob nedeljah od 1.6 dalje

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Osebno bi najraje videl da pride Bauhaus, pa če hoče leclerk pridt naj si nasproti nardi halo pa podvoz za pešce. itak bo pa drugo leto cesta posirjena z novim kroziscem. Prometa bi pa obe te dve trgovini imeli polno. sem bil vceraj v Baumax, ko ima s tem - 40 cene primerne Bauhausu, folka pa ze cel mesec tolk da cakas v najboljšem primeru na blagajni 30 min. S takimi ceneni bi bil že prej konkurenčen.

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Skoda da tole zapiranje z takimi cenami v Baumax ne traja se kak let ;-) Bo vsak mesc kj kupo ;-) Ta mesc sem bil ze petic tle. res je da lih hiso obmavlam ;-)

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Sem se danes mimo peljal. So očitno ljudje kar napalili, ko so videli tistih -70%.

Aja, a tam pri Van Den-u že delajo oz. rihtajo krožišče?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Zadnjič sem iz firbca, ko je bilo -40%, skočil pogledat za ploščice in vrtno opremo. Ploščice so bile osnovne cene kar dražje od konkurence, tako da če dodaš 40% popust, so bile morda 10% cenejše. Vrtna oprema pa... obšlesana. Mi je bilo žal, da sem sploh zavil tja... Ljudje pa itak kupovali, kot da je vse zastonj...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Sem se danes mimo peljal. So očitno ljudje kar napalili, ko so videli tistih -70%.

Menda se čaka tudi po 4-5 ur v vrsti, trgovina pa že čisto izpraznjena.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:

Jap... končno
tongue-1.gif

Jaooo, tam na drugem izvozu iz avtoceste ga pa še kar ni, pa je bilo že nekaj smrtnih primerov tam...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Čaki, a ti govoriš o tem "pri jagodah" (izvoz iz "jeseniške" smeri)? Tam bi bilo NUJNO potrebno krožišče. Ko zapelješ z AC proti KR asfalt ob dežju drsi ko prase ...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ja o tem pri jagodah ja, nedavno je bilo kar nekaj nesreč, ena celo z dvema smrtnima žrtvama... Pa sej skoraj vsako leto umre kdo na tem križišču predvsem zaradi slabe preglednosti če ti ob strani stoji večji avto, zraven je pa še spolzka cesta....recept za karambol.

Res ne razumem zakaj postavljajo krožišča tam kjer ni nujno treba, tam pri Mercatorju pa postavijo miniaturno krožišče, da prihaja do nenormalnih zastojev. Tiste, ki so to zasnovali bi morali takoj odpustiti, pa bi rekel da so verjetno kar napredovali.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Problem krožišča pri Mercatorju je ta, da Kranjčani ne veste čemu služijo smerniki in jih ne znate uporabljati...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
tudi ja, ampak krožišče je za toliko vozil res premajhno, prepočasi se odvija. Tisto malo večje krožišče pri Baumaxu pa je dosti bolj tekoče kot tole pri Hipermarketu

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Stvar je dorečena, namesto Baumaxxa bo Leclercov Drive-in .

Navadne trgovine ne bo.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Navadne trgovine ne bo.

Odlicno... Sicer se tudi prave stacune ne bi branil... bo pa tudi Leclerc Drive dobra popestritev... Se ne bo treba v Ljubljano vozit
smile-1.gif
... Upam le, da ni spet samo ena izmed "govoric"... tako kot ze velikokrat dosedaj ...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Navadne trgovine ne bo.

Odlicno... Sicer se tudi prave stacune ne bi branil... bo pa tudi Leclerc Drive dobra popestritev... Se ne bo treba v Ljubljano vozit
smile-1.gif
... Upam le, da ni spet samo ena izmed "govoric"... tako kot ze velikokrat dosedaj ...
Jest, lepo pozdravi vse na mazda forumu!
Boš?