Kranj - gradnja Leclerca?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa kaj zaboga tolk navijanja za ta LeClerc v selu kot je Škofja Loka... Še tistih štacun, k so tam, ne zapolnete... So po večini prazne...
Da se zadeva splača je potrebno imeti konstanten pretok potrošnikov... Če bi bilo res, da se bo folk vozil iz nevem kje v Škofjo Loko potem ne bi večina jamrala, da je Rudnik od rok...

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
V Skofji loki bi bil TOP leclerk. V kran pa naj preselijo en Bauhaus iz Ljubljane. ne vidim potrebe po dveh Bauhausih v Lj. Mogoce ta na Rudniku je se najvec skode naredil in naj se preseli. v BTC Je super.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Ja itak, nov Bauhaus naj selijo ja....

Če se ne motim, so tistega na Rudniku zgradili, ker naj bi se v prihodnosti tisti v BTC-ju zaprl in podrl, ne vem pa, ali je to še aktualno.

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Ce so bli tolk pametni da so selili iz BTCja na Rudnik jim ne morem pomagat. Se mi pa zdi da je problem drugje. Cena gradnje ali najema je precej drazja v BTC kot na Rudniku. Pa OK tud Rudnika so se ljudje navadli in pocasi je vedno vec ljudi tam, posebej Leclerk je zlo obiskan
smile-1.gif

Se pa bojim da Rudnik v koncni fazi oziroma dolgocorno postane investicija precej drazja zaradi samega vzdrzevanja, ker je teren neprimeren za take objetke.
Pa se z temo smo oziroma sem zasel
smile-1.gif

Upajmo da karkol ze tam v Sencurju bo, da bo uporabno. Jaz sem najbolj bojim da ravno Drive ne bo IN. Namesto da bi sel iz sluzbe spotoma v trgovino in kupil kar hoces, moras v tem primeru iz sluzbe domov, poklikati kar rabis in se zapeljat nazaj v Drive...

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Vse lepo in prav. Se mi pa zdi lega kot jo ima Strabag v Sencurju nesmiselna za drive trgovine. Drive je lahko nekje v enem zakotnem koncu ali tudi skoraj v centru, ker ne rabis veliko ljudi. Tam je pa primerno odprtje za en Hipermarket.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Lokacija točno ob izvozu z AC, mimo katerega se peljejo skoraj vsi v LJ zaposleni Gorenjci, je nesmiselna za drive? Okej.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.538
430
83
privoščim ločanom Leclerc ali karkoli drugega.
Ampak da bi se pa iz Tržiča peljal v Loko v Leclerc je pa res katastrofa, kot napisano, grem raje na Rudnik
Cesta skoz Bitnje ni za avto zaradi naselja, za kolesarje je smrt ker je folk retardiran in te ne hebejo 5%, skratka, kar se mene tiče, bi bila edino primerna za dostop do okoliških njiv in travnikov.
Ravno v petek sem šel cca ob 17h v Puštal v extreme vital: ni dosti, da je do Loke navadno cincanje, potem pa še srečevanje dveh kamionov v "srednjeveškem" mestu...
V glavnem, moraš met kar živce za v ta konec :D

Hvala unmu zgoraj, da se mi ni treba Šk.Loka-Kranj vozit dnevno, npr v službo.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
privoščim ločanom Leclerc ali karkoli drugega.
Ampak da bi se pa iz Tržiča peljal v Loko v Leclerc je pa res katastrofa, kot napisano, grem raje na Rudnik
Cesta skoz Bitnje ni za avto zaradi naselja, za kolesarje je smrt ker je folk retardiran in te ne hebejo 5%, skratka, kar se mene tiče, bi bila edino primerna za dostop do okoliških njiv in travnikov.
Ravno v petek sem šel cca ob 17h v Puštal v extreme vital: ni dosti, da je do Loke navadno cincanje, potem pa še srečevanje dveh kamionov v "srednjeveškem" mestu...
V glavnem, moraš met kar živce za v ta konec :D

Hvala unmu zgoraj, da se mi ni treba Šk.Loka-Kranj vozit dnevno, npr v službo.

Se navadiš
smirk-1.gif
za kolo pa ni, to je res. Sam sem nehal kolesariti tu ker ni niti najmanjšega užitka..

Na cesti Loka-Kranj pa seveda kranjski redar z radarjem v hyundaiu oddela več kot polovico svojih ur...

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.538
430
83
kolesarjenje tam čez dvigne povprečno hitrost na ruti skoraj vedno :D

privoščim obvoznico čimprej (beri:včeraj)

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
S kolesom je najboljše iti iz Kranja v Loko čez njive ob železniški progi. Lepa asfaltirana trasa, le malo dolgočasna zaradi ravnine.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik EkoKaprica pravi:
Glede na to, koliko časa se lahko čaka na izvozu iz AC Kranj Vzhod, dvomim, da se bo ljudem dalo "spotoma" čakati pol ure v koloni.

točno tako, Šenčur Kranj bi morala biti 2 pasovnica že davno, med 14-16 uro je tam kaos.

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik EkoKaprica pravi:
Glede na to, koliko časa se lahko čaka na izvozu iz AC Kranj Vzhod, dvomim, da se bo ljudem dalo "spotoma" čakati pol ure v koloni.

točno tako, Šenčur Kranj bi morala biti 2 pasovnica že davno, med 14-16 uro je tam kaos.

Kakor sem zasledil naj bi se drugo leto začela gradnja 4 pasovnice od Kranja do Šenčurja z ureditvijo enega krožišča na izvozu za avtocesto proti ljubljani in priključek ceste na to križišče proti Hrastju (Agromehanika) Če to drži je to nekaj najboljšega kar bi se tam uredilo + bi bla se ena kolesarka od Kranja do Šenčurja.

BTW glede Leclerka oz tega Baumaxa v Šenčurju. Zanimivo mi je to da so večina take stavbe (Merkur + Lesnina, Planet TUS ipd) urejene tako da imas poslovne prostore v dveh nadstropjih. Mislim da je celo ta ena višjih od teh stavb kar se tiče trgovskih centrov. Spomnim se ko sem bil v Baumax da so bili stropi zelo visoki (Verjetno za potrebe takih tehničnih trgovin je to potrebno). Posebej ce bi bla tu trgovina z živili pa kokr vem ne rabis tako visokih stropov.

Na kratko mislim da bi bil greh če se ta stavba v Šenčurju ne uredi v dvonadstropno nakupovalno središče.

Je to možno ali ne? Glede parkirisca pa mislim da ni problem. Sedaj ko so bile ogromne guzve v trgovini (Mesec maj - tudi po 1 uro cakanja na blagajni) se je kljub temu vedno nasel vsaj kak parkirplac.