Kranj - gradnja Leclerca?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.843
6.506
113
mislim, glede na to da tukaj je že nekaj zgrajeno pa naj bo tam en šoping center. bolje kot pa da spet razkopljejo eno njivo nekje pa še eno za parkplac.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ksz...
Jebo.te vas kranjčani, na 2km kroga imate: Qlandia in Hofer, Planet Tuš, Mecator Center, Merkur, bivši ONC, pa Hofer, Lidl, JYSK...
Sej Kranj je daleč od bogatije... a to rabite zato da se ob nedeljah in sobotah hodite tja prekladat namesto da bi bili v naravi ali pa z družino?
evil.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Leclerc je pogosto najcenejši, ima pa izdelke slovenskih podjetij in tuje izdelke za francoski trg (Nutella, Coca Cola Life, Ben & Jerry's, ...).

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Roberto. Jaz trenutno zivim v Lj in grem najveckrat kupovat stvari v Kranj. Pa se potem grem na kak izletek (Preddvor, hribi, okolica Kranja) In mi je prav lustno ko je precej manj guzve in se mi zdi tudi zaradi same lege idealno za Leclerk tam pri Baumaxu ( blizina letalisca, avtoceste) Niti ne razumem zakaj se je pred leti tam Leclerk premislil, medtem ko je Baumax vedno bolj polhn ceprav je ze v vseh krajih propadel, tukaj pa se kar vztraja ze vec kot 3 leta, pa gre samo za opremo katero ne rabis ravno vsak dan
smile-1.gif

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Nevem kaj vidite v leclerku. Priznam sama sem včasih tam nakupovala.

No so se mi pa pred časom dokončno zamerili ker kupljena stvar ni delala garancije pa niso priznali.
Sem pa ob čakanju na rekalamcijah kmalu ugotovila da nisem edina.Tako da leclerc je zame zgodovina.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Da ne bo pomote, tudi mi redno opravljamo nakupe v Kranju, zadnje čase pa tudi v Škofji Loki ali Kamniku. Vendar vseeno... Leclerc niti pod slučajno ne bo tako velik kot oni na Rudniku, kar pomeni da bo trpel asortima. Večkrat videno...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Kaj pa si kupila? Jaz nisem imel težav z garancijo, dobil sem nov izdelek (usmerjevalnik).

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik sandra pravi:

No so se mi pa pred časom dokončno zamerili ker kupljena stvar ni delala garancije pa niso priznali.
Sem pa ob čakanju na rekalamcijah kmalu ugotovila da nisem edina.Tako da leclerc je zame zgodovina.

daj ne zmišljuj si, kaj pa majo oni z garancijo. Le to določa servis proizvajalca in ne Leclerc...
bonk.gif

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Baumax V KR naj bi imel najeto od Strabaga. Tako, da je čisto možno, da je dobil boljšo ponudbo od koga drugega, ker lokacija super za te stvari.

Drugače jih pa menda res veliko hodi kupovati v KR; ker je vse lepo na kupu in ni take evforične gužve kot v kakšnem BTCju.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Hrvaški del Baumaxa je šel v stečaj, zato ima probleme avstrijska matična firma. To pa verjetno vpliva tudi na slovenski del...

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Matična firma ima probleme še zaradi millijon drugih stvari.
Stari Essl je zadnji čas bauMax uporabljal predvsem za črpanje denarja za bogatenje svoje zbirke moderne umetnosti. Imel je eno največjih zasebnih zbirk vsaj v Evropi, če ne na svetu... potem je začel promet upadati (menjava poslovne strategije, načina prodaje, plasiranja asortimana), deda bi pa še kar špilal mecena in zbiral kose.
V Sloveniji zadnjih 5-6 let ni bilo kakšnega dobička. Prodali so pa sedaj že Turčijo, Romunijo, Bolgarijo... zapirajo povsod. Vprašanje je, če ne bo v par letih šel cel koncern popolnoma v stečaj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Leclerc je znan po tem da dela marsikaj mimo ustaljenih kanalov, distiov in politik principalov/proizvajalcev. Pa se občasno potem zatakne pri tako osnovni stvari kot je garancija. Je dovolj, da prodaja izdelek na tržišču, za katerega ni namenjen...

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:

daj ne zmišljuj si, kaj pa majo oni z garancijo. Le to določa servis proizvajalca in ne Leclerc...
bonk.gif

Seveda si zmišljujem.
confused-1.gif

Nesla sem k njim in oni so če so poslali naprej. stvar je bila stara 2-3 tedne.
Kam so poslali na servis ni pisalo.
No, ko sem čakala da sem prišla na vrsto je bilo pred mano še en kup nezadovljnih strank.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
ksz... Baje se precej resno za to lokacijo (Šenčur) zanima Obi. Tko da ne vem če bo kej z Leclerom.
smirk-1.gif