Kranj - gradnja Leclerca?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Bo treba potem še pločnik ob cesti do tja narest za P£aninsko pešadijo
smile-1.gif

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
No sj zato bi blo idealno da se tam nardi se leclerk pa se se kolesarka in pločniki uredijo. Kokr kol se slis poglejte tam pr Hofru novem. kako je lepo urejena cesta zdej :)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Itak je že sto let v planu štiripasovnica od delavskega mosta do rondoja mercator in od tam do izvoza z AC Kranj vzhod... pa se še en ornk pločnik zraven naredi
tongue-1.gif

sam zgleda da bo fertik ob svetem nikoli
grin1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Se mi zdi, da je zadnjič v Kranjčanki pisalo, da od Delavca do Mercatorja ostaja tako kot je. Naj bi pa prihodnje leto pričeli z deli na cesti od Šenčurja proti Kranju...

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
To bi blo super, da se cesta zrihta, poveca pretočnost, potem lahko tam Strabag naredi se eno halo da imas na eni strani Trgovino z Opremo in zraven trgovino z Zivili, da ti ni treba skakat sem in tja z avtom
wink-1.gif

Ocitno je official da Baumaxa ne bo vec v Sloveniji kar ze 3 leta trobijo da grejo vn pa sedaj pocasi odhajajo. Tam kje je trenutno Baumax bo kasneje Obi ali Leclerk. (Ce bi bil Obi se mi zdi smiselno da zaprejo v Lj in Kranju in ga dajo tukaj v Sencur kjer je lega idealna, pa mislim da ravno ne rabimo toliko razlicnih Obijev na toliko koncev)

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Kokrkol zanimivo je to da je na tej lokaciji Baumax zelo solidno poslovlal. Sem pa prejle slisal od kolega z Obija da je problem na relaciji Strabag - Banke - baumax. Ter da tudi opcija da bi naj Obi sel tja ni vec

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.840
6.502
113
mislim, zdaj če tista reč tam stoji in tudi verjetno je lastniku v interesu, naj tam nekaj bo. Najbrž se lahko strinjajo tudi tisti, ki so apriori šoping centrom, da:

- je bolje druga štacuna kot propadanje tega
- da je bolje nov šoping center tu, kot da se začnejo še za ta novim hoferjem vse pozidavat. čeprav lokacija je sicer meni fantastična, ampak še vseeno me jako moti, da so hofer tam naredili. kaj točno je narobe z drugo stranjo ceste, kjer je že ostalo?

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Lokacija je itak top. Samo Baumax res ni nevem kaj da bi privabil ljudi. Ce bi bil na tem mestu Bauhaus, Leclerk, Ikea ipd sraje bi folk ful bolj padel na to. Jaz sem bil v tem Baumaxu 3* v zivljenju. Vozim se pa kar velikokrat tam mimo. Dnevna relacija Lj-Kr. Kupil sem ploscice za kopalnico ko si bili 20% + Gorenje popust. Plus itak imas tam blizu Merkur. Nevem zakaj bi hodil v tuje trgovine ce so slabse od domacega. Preprica le boljse kvaliteta in cena. To pa baumax ravno ni v primerjavi z Merkurjem. Bauhaus veliko bolj preprica...

mevden

Pripravnik
17. dec 2014
136
18
18
Obi zagotovo ne bo šel v Šenčur, če Baumaxu ni zneslo zakaj bi Obiju. Itak je pa Obi že v Kranju.
Ima pa Obi nekega večjega aduta v rokavu, samo nevem kdaj bo kaj več uradno povedanega.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Kaže da res zna tja priti Leclerc:
novička

Ne vem, ali si prebral cel članek. Jaz sem ga, pa je lepo razloženo, da Leclerc ne pove za katero Baumaxovo lokacijo se zanima. Ali celjsko, ali kranjsko.