SKoliko so GPS točne te naprave. Meni je moja rekla da sem 300 stran?
Drugače pa Apollota vprašat.
Morilca klana so odkrili z policijsko nameščeno sledilno napravo.
Mislm, da so bad boys naštimal napravo, ker so povedali, da so odkrili sledilno napravo...Koliko so GPS točne te naprave. Meni je moja rekla da sem 300 stran?
Drugače pa Apollota vprašat.
Morilca klana so odkrili z policijsko nameščeno sledilno napravo.
Ja in ne, ker ima omejen obseg uporabe. Če ga podtakneš tretji osebi, ji v roku 24 ur javi, da je z njo neznan tracker. Prav tako mora imeti prisotno Apple napravo oz. na Androidu namenski app za Airtag. Skratka, ne deluje sama po sebi (standalone) kot namenski GPS tracker, zato ima tudi samo gumbno baterijo.a oni apple tag ni smiseln? fprašam pač.
Tako je. Kriminalci so žrtvi namestili sledilno napravo, ki jo je na vozilu umorjenega nato odkrila policija ter nato locirala sprejmnik te sledilne naprave, ki pa je bila v posesti oskrbovalca skrite dvojice morilcev. Potem so pa "samo še" spremljali gibanje tega oskrbovalca s hrano in oblačili pa jih je lepo pripeljal do dejanskih morilcev.Mislm, da so bad boys naštimal napravo, ker so povedali, da so odkrili sledilno napravo...
Zanimivm, da je niso pobral al pa ni blo časa, kak avto blizu oz so mislili, da je ne bodo najdl...me zanima kje je bla, da so jo najdl, al pa res cel avto preštefnajo tud od spodi.Tako je. Kriminalci so žrtvi namestili sledilno napravo, ki jo je na vozilu umorjenega nato odkrila policija ter nato locirala sprejmnik te sledilne naprave, ki pa je bila v posesti oskrbovalca skrite dvojice morilcev. Potem so pa "samo še" spremljali gibanje tega oskrbovalca s hrano in oblačili pa jih je lepo pripeljal do dejanskih morilcev.
Pomoje je boljša Android verzija. Te imam jaz pa sem ze koristil na koncertu ko greš po pijačo pa pojma nimaš kje do ostali. Enemu pustiš chipolota in ga daš na izgubljenega pa se hitro pofočka kje je.Apple Airtag je kar spodobna reč, če se ti ne gre za neko v nulo natančnost in takojšnjo odzivnost.
Namesto Airtaga si lahko omisliš tudi Chipolo Spot. Ta tudi dela v Apple ekosistemu.
Chipolo ONE Spot & Chipolo CARD Spot - Deluje z aplikacijo Apple Find My - Chipolo
Najdi svoje izgubljene ključe, denarnico, prtljago ali nahrbtnik s sledilniki Chipolo Spot, ki delujejo izključno z aplikacijo Apple Find My. Pri iskanju tvoji izgubljenih stvari ti na pomoč priskoči več sto milijonov Apple naprav v omrežju Apple Find My. Najdi svoje stvari, ne glede na to, kje...chipolo.net
Samo ne Chipolo Spot omenjat, ga imam v avtu in zelo slabo osvežuje lokacije, pa čeprav se avto giblje na frekventnih območjih in ne v kakšni vukojebini.Pa tudi zgodovine lokacij ne omogoča, tako kot Airtag ali Samsungov Smart Tag.Apple Airtag je kar spodobna reč, če se ti ne gre za neko v nulo natančnost in takojšnjo odzivnost.
Namesto Airtaga si lahko omisliš tudi Chipolo Spot. Ta tudi dela v Apple ekosistemu.
Chipolo ONE Spot & Chipolo CARD Spot - Deluje z aplikacijo Apple Find My - Chipolo
Najdi svoje izgubljene ključe, denarnico, prtljago ali nahrbtnik s sledilniki Chipolo Spot, ki delujejo izključno z aplikacijo Apple Find My. Pri iskanju tvoji izgubljenih stvari ti na pomoč priskoči več sto milijonov Apple naprav v omrežju Apple Find My. Najdi svoje stvari, ne glede na to, kje...chipolo.net
Z HW vmesnikom!A apple tag že dela na androidih?
Sem razumel, da so policaji naštimal!Mislm, da so bad boys naštimal napravo, ker so povedali, da so odkrili sledilno napravo...
Ja, semo je 80€ ne tako kot tisti GF07 za 9€Meni tole deluje v nulo.TRACKER STARLINE M13EU-ECO GPS/GSM LOKATOR / SLEDILNIK
Večnamenska sledilna naprava StarLine M13EU GPS + GLONASS vam omogoča enostavno sledenje avtomobilov, tovornjakov, avtobusov, čolnov, tovora itd.www.tehnoshop.net
3 verzije prodajajoZ HW vmesnikom!
Sem razumel, da so policaji naštimal!
OK bili so bad boys.
Ja, semo je 80€ ne tako kot tisti GF07 za 9€
Air tag za pokušino. Osralo na Youtube.
Mislim, da morata tako Chipolo in Airtag imet svoj program v bližini, da pošiljata lokacijo drugim ali skupini preko tel.!
GF 07 je kar nekaj. Stran vržen denar. Ga aktiviraš v Ljubljani, lokacijo ti pa kaže Vodice.....Z HW vmesnikom!
Sem razumel, da so policaji naštimal!
OK bili so bad boys.
Ja, semo je 80€ ne tako kot tisti GF07 za 9€
Air tag za pokušino. Osralo na Youtube.
Mislim, da morata tako Chipolo in Airtag imet svoj program v bližini, da pošiljata lokacijo drugim ali skupini preko tel.!
Odlično! Moja napaka! Zopet.kaki program?