Kraja, tracker

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.571
2.548
113
Koliko so GPS točne te naprave. Meni je moja rekla da sem 300 stran?

Drugače pa Apollota vprašat.
Morilca klana so odkrili z policijsko nameščeno sledilno napravo.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.562
1.495
113
Meni treker kaze na max 10m off. Gps od avta pa ne vem ce fali kaj vec kot 2m, morda je podprto se prek sim triangulacije....

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Corvette

Majstr
6. nov 2008
433
299
63
a oni apple tag ni smiseln? fprašam pač.
Ja in ne, ker ima omejen obseg uporabe. Če ga podtakneš tretji osebi, ji v roku 24 ur javi, da je z njo neznan tracker. Prav tako mora imeti prisotno Apple napravo oz. na Androidu namenski app za Airtag. Skratka, ne deluje sama po sebi (standalone) kot namenski GPS tracker, zato ima tudi samo gumbno baterijo.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Fly

Guru
21. jul 2007
2.645
508
113
Ja impak uporablja vsak iphone ki se znajde v bližini in preko tega zelo natančno določi lokacijo. Že po cesti, se npr nekdo mimo avta pelje pa ga zazna in določi lokacijo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.859
15.953
113
Mislm, da so bad boys naštimal napravo, ker so povedali, da so odkrili sledilno napravo...
Tako je. Kriminalci so žrtvi namestili sledilno napravo, ki jo je na vozilu umorjenega nato odkrila policija ter nato locirala sprejmnik te sledilne naprave, ki pa je bila v posesti oskrbovalca skrite dvojice morilcev. Potem so pa "samo še" spremljali gibanje tega oskrbovalca s hrano in oblačili pa jih je lepo pripeljal do dejanskih morilcev.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.235
1.215
113
Apple Airtag je kar spodobna reč, če se ti ne gre za neko v nulo natančnost in takojšnjo odzivnost.
Namesto Airtaga si lahko omisliš tudi Chipolo Spot. Ta tudi dela v Apple ekosistemu.

• Žalosti me
Reactions: brane_new

jezek

Guru
24. jul 2008
3.562
1.495
113
Ne vem koliko je to resna zadeva, ne poznam. Monimoto kliče sekundo po premiku. Mislim da je to edina moznost da kaj ukrenes....pa se to verjetno ne, ce ga takoj zapakirajo v kontejner in piči na Poljsko...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.378
307
83
Tako je. Kriminalci so žrtvi namestili sledilno napravo, ki jo je na vozilu umorjenega nato odkrila policija ter nato locirala sprejmnik te sledilne naprave, ki pa je bila v posesti oskrbovalca skrite dvojice morilcev. Potem so pa "samo še" spremljali gibanje tega oskrbovalca s hrano in oblačili pa jih je lepo pripeljal do dejanskih morilcev.
Zanimivm, da je niso pobral al pa ni blo časa, kak avto blizu oz so mislili, da je ne bodo najdl...me zanima kje je bla, da so jo najdl, al pa res cel avto preštefnajo tud od spodi.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.786
549
113
42
povsod malo
Apple Airtag je kar spodobna reč, če se ti ne gre za neko v nulo natančnost in takojšnjo odzivnost.
Namesto Airtaga si lahko omisliš tudi Chipolo Spot. Ta tudi dela v Apple ekosistemu.

Pomoje je boljša Android verzija. Te imam jaz pa sem ze koristil na koncertu ko greš po pijačo pa pojma nimaš kje do ostali. Enemu pustiš chipolota in ga daš na izgubljenega pa se hitro pofočka kje je.
Pa za psa ga imam tudi na pasji ovratnici, ker ko vidi mačka...

22. jul 2007
13.479
1.696
113
124

Samo ne Chipolo Spot omenjat, ga imam v avtu in zelo slabo osvežuje lokacije, pa čeprav se avto giblje na frekventnih območjih in ne v kakšni vukojebini.Pa tudi zgodovine lokacij ne omogoča, tako kot Airtag ali Samsungov Smart Tag.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.571
2.548
113
A apple tag že dela na androidih?
Z HW vmesnikom!

Mislm, da so bad boys naštimal napravo, ker so povedali, da so odkrili sledilno napravo...
Sem razumel, da so policaji naštimal!
OK bili so bad boys.

Meni tole deluje v nulo.
Ja, semo je 80€ ne tako kot tisti GF07 za 9€

Air tag za pokušino. Osralo na Youtube.

Mislim, da morata tako Chipolo in Airtag imet svoj program v bližini, da pošiljata lokacijo drugim ali skupini preko tel.!

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.786
549
113
42
povsod malo
Z HW vmesnikom!

OK bili so bad boys.

Mislim, da morata tako Chipolo in Airtag imet svoj program v bližini, da pošiljata lokacijo drugim ali skupini preko tel.!
3 verzije prodajajo
Ena deluje z njihovo aplikacijo.
Piše vse na njihovi strani katera je

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.112
647
113
Z HW vmesnikom!

OK bili so bad boys.

GF 07 je kar nekaj. Stran vržen denar. Ga aktiviraš v Ljubljani, lokacijo ti pa kaže Vodice.....