Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ve kdo za res nekega tip top izvajalca ki renovira kopalnice v Mb da se preko njega vzame tudi vsa kopalniška oprema. Velikost kopalnice 4,5 m2. Neka solidna cena.
Saj res... če je že odprta tema... koliko vzame kaj mojster da ti razbije ven iz hodnika/kopalnice stare ploščice? Ter koliko je kaj m2 polaganja novih? Se pravi ko ti stolče ven stare mora verjetno dati gor kakšno novo izravnalno maso? Skratka vem da so cene od do ter odvisno kakšno keramiko bo polagal, recimo da govorim o poceni keramiki... hvala
Lansko leto je bilo polaganje ploščic pri meni cca 18-20€ . Za odstranjevanje le teh sem kupil ustrezno dleto sds+ 20€ mašino pa sem si sposodil. Za 30m2 sem rabil 2-3 urce.
Je pa ostalo lepilo od ploščic gor karega nisem mogel v celoti s špohtlom odstranit zato je pred polaganjem ploščic moral steno sfrezat. Na eni steni kljub temu da sem pazil je pa šel skupaj z ploščicami in lepilom še omet dol. Ne v celoti, recimo 5x5cm na sredi vsake ploščice v globino cca 1 cm zato je steno premazal z primerjem in mislim da kar z lepilom za ploščice izravnal steno. Ko se je dobro posušilo je šel pa ploščice gor polagat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.