Končno malo snega....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
hmmm, danes sem precej čakal na cesti, za voljo nepripravljenega jutranjega "padalca" z neočiščeno sp.šipo - sem potem dinamik ali spadam med "počasnele"?
tukaj bova zaključila, ker se ne mislim spuščati na tvoj nivo
To je pa spet zgodba zase.
Ampak po navadi šipe ne očistijo takozvani dinamiki, ker se jim zmeraj nekam mudi in nimajo časa šipe pucat.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
šip ponavad ne spucajo drekači in mečkači vseh sort k rabjo doktorsko disertacijo tut zutri narest k grejo na sekret. to se pol pozna tut na vožnji, v večini primerov k jih jaz srečam so drekači točn taki k jim ne bi dal niti balance od kolesa v nedelo na praznem parpklacu v roke. tko je to, k ma vsak zahojen bebec že izpit pa avto, kukr ma vsak bebo froca pa cucka pa pičke materne.
d055.gif

uno svojo minuto prej si pa tut v ***** zatlač. si pomoje edini kralj k v minuto točno ve, kdaj bo pršu na kandijsko 21. jest nej bi bil tam čez 67 minut ampak jest tonček nimam pojma, kolk vas sralcev se mi bo vmes nasral na cesto in si vrtal po gnilem nosu. torej po tvoje tonček bi jest mogu it od doma od 68 pa vse do 108 minut prej na pot da bom ja uspel v piko zadet vse vas sralce kurčeve na cesti da bom pršu točno na cilj. ko vas jebe vse skupi
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
šip ponavad ne spucajo drekači in mečkači vseh sort k rabjo doktorsko disertacijo tut zutri narest k grejo na sekret. to se pol pozna tut na vožnji, v večini primerov k jih jaz srečam so drekači točn taki k jim ne bi dal niti balance od kolesa v nedelo na praznem parpklacu v roke. tko je to, k ma vsak zahojen bebec že izpit pa avto, kukr ma vsak bebo froca pa cucka pa pičke materne.
d055.gif

uno svojo minuto prej si pa tut v ***** zatlač. si pomoje edini kralj k v minuto točno ve, kdaj bo pršu na kandijsko 21. jest nej bi bil tam čez 67 minut ampak jest tonček nimam pojma, kolk vas sralcev se mi bo vmes nasral na cesto in si vrtal po gnilem nosu. torej po tvoje tonček bi jest mogu it od doma od 68 pa vse do 108 minut prej na pot da bom ja uspel v piko zadet vse vas sralce kurčeve na cesti da bom pršu točno na cilj. ko vas jebe vse skupi
grims-1.gif
Ti nenasiten si en navaden kljukec, ki veliko preklinja in govori grde besede, kot so: kurčeve, jebe, sralce, cenzura, itd.....Te je mama tako učila govort?
DRgač pa
Kako to, da ti ne znaš nikol zračunat kolk bo vožnja dolgo trajala?
Pol pa ti razloži nekaj čudnega! Kako hudimana uspe avtobusom dokaj točno zračunat, da se čist solidno lahko voznega reda držijo? A avtobusi ne naletijo na kopico počasnetov? Si samo ti tak nesrečnik, da počasnete fašeš? In ostali dinamiki seveda...

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
to so same lepe besede, kot nalašč za raznorazn poonegavljen pofukl na svetu
grims-1.gif

od ket teb da ne znam? in kdo je reku, da mene to konc koncev sploh zanima? ti si sanjal o neki minuti prej pa sem šel gledat kolk jest to rabm do tebe preden se odfočkaš pr ke dom. kadar jst bust rabm al zamuja al je pa prehiter nkol po tajmtejblu. un zanč k je šel 60 na 90 po notranjski je bil najprej najbrž prehiter pol je pa drekal po cest da bo kukr točen
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
to so same lepe besede, kot nalašč za raznorazn poonegavljen pofukl na svetu
grims-1.gif

od ket teb da ne znam? in kdo je reku, da mene to konc koncev sploh zanima? ti si sanjal o neki minuti prej pa sem šel gledat kolk jest to rabm do tebe preden se odfočkaš pr ke dom. kadar jst bust rabm al zamuja al je pa prehiter nkol po tajmtejblu. un zanč k je šel 60 na 90 po notranjski je bil najprej najbrž prehiter pol je pa drekal po cest da bo kukr točen
grims-1.gif
Ne morjo bit vsi tako hitri kot je bil tvoj očka takrat, ko je tebe spočel. Eni si za pot in delo vzamejo čas, da je potem izdelek kvalitetnejši.
Saj veš pregovor: naglo storjeno, gotovo skaženo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
d055.gif

Točno to. če kdo običajno nima spucane šipe so to kakšne ženske in stardeci, ki se ne zavedajo pomembnosti preglednosti ven iz vozila. Stardec, kot vedno, spet kar nekaj mimo tolče, samo da tolče.

Dinamiki pa nespucane šipe
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Itak da ne voz avta,ce je skos prbit
smile-1.gif
hvala bogu...

Za dvigovanje rampe na šihtu treznost pač ni pogoj
cool-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
če čš pr nas prehitevat po teh tvojih reglcih unga počasnga kurca spredi ma tri možnosti.
da prehiti komplet kolono ker za takim kurcem ponavad taprvi (ali tadrugi) ne prehitevata niti če bi šlo za kako ravno cesto čez puščavo.
da prehiteva bojazlive kurce pred sabo enga pa po enga
da ustav v prvem bufet, spije per, odtoč, mazne sendvič, nategne prasico zraven in čez tri kilometre spet naleti na to isto pofukano kolono
tko je to pr nas in z vami posranci počasnimi
cool-1.gif

Dobro si to napisal...kar drži to :D
zmaga.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Predlagam, da stardec odpre novo temo in lahko tam kvalitetno nadaljujete z dinamiki, itd. Ta tema je imela malce drugačno glavno nit.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Predlagam, da stardec odpre novo temo in lahko tam kvalitetno nadaljujete z dinamiki, itd. Ta tema je imela malce drugačno glavno nit.

467716-post_slo.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Nene. ta tema v popolnosti odgovarja neumnostim, ki jih počnete dinamiki. Delanje pizdarij po cesti.. Začetni post govori o tem. Na cesti se to, kar je napisal avtor teme, ne počne. Pa čeprav bi vi to radi nemoteno debatirali in nemoteno počeli.
Imam moralno pravico oporekati vašim neumnostim, ki jih počnete na cesti, ker na cesti sem tud jaz in moji najdražji. Niste na cesti samo vi.
Ko pa boste debatirali o oslarijah, ki jih počnete na kakšnem vašem privatnem poligonu, se pa ne bom oglasil. Tam pa delajte kar čte..

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Nene. ta tema v popolnosti odgovarja neumnostim, ki jih počnete dinamiki. Delanje pizdarij po cesti.. Začetni post govori o tem. Na cesti se to, kar je napisal avtor teme, ne počne. Pa čeprav bi vi to radi nemoteno debatirali in nemoteno počeli.
Imam moralno pravico oporekati vašim neumnostim, ki jih počnete na cesti, ker na cesti sem tud jaz in moji najdražji. Niste na cesti samo vi.
Ko pa boste debatirali o oslarijah, ki jih počnete na kakšnem vašem privatnem poligonu, se pa ne bom oglasil. Tam pa delajte kar čte..
Dragi moj stardec. To temo sem odprl jaz, tako da se ne rabiš pogovarjat v tretji osebi, temveč imej jajca in se obrni kar direkt name. Ne grizem.

Sedaj pa na temo: na cesti, kjer sem jaz izvajal te vragolije tebe zagotovo NI bilo, ker tam NI bilo nikogar razen mene. Če bi prišel avtomobil nasproti (pa ga NI bilo), bi vragolije za tistih par 100m ustavil. Če boš dobro pogledal moj prvi prispevek, boš namreč ugotovil, da je tista cesta zelo pregledna in se človek že na daleč lahko pripravi na mimovozečega voznika ali stardeca.

Ravno tako, dragi stardec, tebe zagotovo NI bilo na ogromnem parkirišču, kjer sem si privoščil treniranje podzavesti in ja, ugani, kako to vem? Ker tam NI bilo žive duše. Razen enega osla za volanom
evil.gif
.

Če imate pa pri vas debile, ki se izživljajo na cesti med prometom, se pa raje malo vprašaj, kje živiš. Pri nas tega namreč ni in ni potrebno zadev posploševati.

Tako da, prosim lepo, da odpreš svojo temo in tam ti z veseljem privoščim debato z dinamiki, nas ''norce'' pa vsaj v tej temi pusti pri miru. Hvala za razumevanje.

Pa še nekaj: kar precej let nazaj sem na parkirišču isto treniral podzavest (ponoči, žive duše ni bilo zraven) in seveda sta prišla zraven dva policista. Ustavil sem, se pridrsal do njiju
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Ql cena. In to za funmobil brez prevrtenega števca prevoženih kilometrov
cool-1.gif

Kar pomeni, da lahko sproti brez kakšnega dodatnega preračunavanja vidiš koliko kilometrov si že čez pol milijona
evil.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.911
113
Danes popoldan, Velenje-SG. Od 20 do 50km/h. Cesta praktično suha, le malo snega na bankinah. Brez traktorjev in kamionov.

Folk je prizadet!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
O bad. Koliko časa si pa potem porabil za to relacijo?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ti zrihtam poceni in dober awd ... zate semo štiri vijolice ...
tongue-1.gif
Nice
cool-1.gif

Mnjah, dejstvo je, da je to fajn delat z avtom, ki ga uporabljaš vsak dan, tako da ti je podzavest v morebitni nevarni situaciji že ''naučena'' kako odreagirat. Ti nič kaj ne pomaga, če se igraš z RWD, potem pa voziš FWD. Ok, nekaj ziher pomaga (bolje kot nič), ampak ni čisto enako.