Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Predlagam, da stardec odpre novo temo in lahko tam kvalitetno nadaljujete z dinamiki, itd. Ta tema je imela malce drugačno glavno nit.
Nene. ta tema v popolnosti odgovarja neumnostim, ki jih počnete dinamiki. Delanje pizdarij po cesti.. Začetni post govori o tem. Na cesti se to, kar je napisal avtor teme, ne počne. Pa čeprav bi vi to radi nemoteno debatirali in nemoteno počeli.
Imam moralno pravico oporekati vašim neumnostim, ki jih počnete na cesti, ker na cesti sem tud jaz in moji najdražji. Niste na cesti samo vi.
Ko pa boste debatirali o oslarijah, ki jih počnete na kakšnem vašem privatnem poligonu, se pa ne bom oglasil. Tam pa delajte kar čte..
Dragi moj stardec. To temo sem odprl jaz, tako da se ne rabiš pogovarjat v tretji osebi, temveč imej jajca in se obrni kar direkt name. Ne grizem.
Sedaj pa na temo: na cesti, kjer sem jaz izvajal te vragolije tebe zagotovo NI bilo, ker tam NI bilo nikogar razen mene. Če bi prišel avtomobil nasproti (pa ga NI bilo), bi vragolije za tistih par 100m ustavil. Če boš dobro pogledal moj prvi prispevek, boš namreč ugotovil, da je tista cesta zelo pregledna in se človek že na daleč lahko pripravi na mimovozečega voznika ali stardeca.
Ravno tako, dragi stardec, tebe zagotovo NI bilo na ogromnem parkirišču, kjer sem si privoščil treniranje podzavesti in ja, ugani, kako to vem? Ker tam NI bilo žive duše. Razen enega osla za volanom
.
Če imate pa pri vas debile, ki se izživljajo na cesti med prometom, se pa raje malo vprašaj, kje živiš. Pri nas tega namreč ni in ni potrebno zadev posploševati.
Tako da, prosim lepo, da odpreš svojo temo in tam ti z veseljem privoščim debato z dinamiki, nas ''norce'' pa vsaj v tej temi pusti pri miru. Hvala za razumevanje.
Pa še nekaj: kar precej let nazaj sem na parkirišču isto treniral podzavest (ponoči, žive duše ni bilo zraven) in seveda sta prišla zraven dva policista. Ustavil sem, se pridrsal do njiju