Končno malo snega....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.485
113
Ročno sem jest zategoval na Yugotu, takoj po tehničnem, ko je še prijela, zdej mi pa že lep, lep, lep čas ni do teh kozlarij. Mam en občutek, da si se ti takrat še iz levega v desnega pretakal, al si se pa glih učil lulat na kahlico. Rekel si da naj si kupijo BMW ali 4WD če hočjo driftat, da je ročna pase, pa očitno je ročna za dober drift še kako pomembna, tko da ne vem če se o različnih stvareh pogovarjamo.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pogovarjamo se o drugih stvareh..... Zdej ce si ti kalbo predstavljas da si Loeb, medtem ko v snegu na svoji Kii rocno zategnes,....Se nimamo kej pogovarjat sploh
smile-1.gif

Kaj praviš pa na to, da tudi profi drifterji v kakšnem D1 prvenstvu ne zdržijo povsem brez ročne? Presneti najstniki...
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pogovarjamo se o tem, da folk z FWDji rocno zateguje in ob tem dozivlja orgazme. medtem ko ti lepis filmcke o profi voznikih z AWD, RWD avti, ki uporabljajo rocno.....za driftat rabis predvsem pogoj zadaj ali zadaj +spredaj. medtem ko zategnovanje rocne na ovinku pti fwd....lol, za zjokat no.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce nekdo pelje 60 na 90 omejitev in ima pred seboj prazno, za seboj pa ima kolono vozil je najbrz res s tisitimi zadaj nekaj narobe.
Ja čudno.
Če un ki pride nazadnje, začne pol to kolono prehitevat, je definitivno nekaj narobe z njim.
Zakaj pa ni že kdo pred njim začel kolono prehitevat? So vsi pred njim neumni, samo on je pameten?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Oča - mam še zakipnjene oke, pa ne vidim kje je Hanzi napisal, da kdo kaj prehiteva. Mi češ to prosim označiti, da bom lažje opazil.

Najlepša ti hvala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ehehehe, matejček, ne boš prodal.....
Divjaki ste si izmislili globokoumen termin "dinamik". Ker vas je pač sram priznat divjanja.....
Lopov tud noben ne prizna, da je lopov. Si zmeraj nekaj izmisli, ....

Ehehehe, stardec, je že prodano, že zdavnaj in to s tvoje strani
hysterical-1.gif

Termin "dinamik" si pač nismo izmislili mi, še manj pa zato, ker nas je "sram priznat divjanja". Dinamik in divjak sta namreč dve popolnoma različni osebi v prometu ampak meni povsem dol visi, kaj si o tem misliš ti, jaz te popravljam zgolj zaradi drugih spletnih bralcev
priden.gif

Lopov noben ne prizna, da je lopov? Nebi vedel, nisem eden izmed njih in se z njimi ne družim. Vem pa iz prve roke po zaslugi tvojega pisanja da pa lažnjivec res nikakor ne prizna, da laže. Vsaj ti nočeš no.
roza.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Oča - mam še zakipnjene oke, pa ne vidim kje je Hanzi napisal, da kdo kaj prehiteva. Mi češ to prosim označiti, da bom lažje opazil.

Najlepša ti hvala.
Sinko dragi, ti bom označil. Ni problema.
Eto ti ga na, pa si preber, kaj je majster hanzi povedal.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Narod pa je omejitev hitrosti vsaj prepolovil. Dopoldne so bile kolesnice kopne, videla se je črta, narod pa 50 na 90 omejitev (omogoca sicer hitrosti 150+). Ko sem jih 4 ali pet v kosu prehitel sem bp peljal po omejitvi. In to na starih michelinkah, ki slovijo po trdoti.
Da te ni sram, k ti mora stardec gledat namest tebe šmrkolinca...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
A si ti kdaj že prehitel kak traktor?
Norc...
ja res je, po cesti kjer sem prehiteval se v suhem lahko pelješ 150+ (pustimo sedaj cpp)
in sedaj je padlo malo snega, asflat se je lepo videl, samo med pasovi je bil pas snega in se peljemo 40-60.
tudi ok, če ti tako praviš.
Je pa res da smo potem mi norci in povzročimo porometno nesrečo, ker gremo prehitevat skupino vozil, namesto da bi se prvi (stardec) umaknil na avtobusno postajo in spustil hitrejše naprej. Saj če bomo prehitri bomo to že občutili.
Bolje pa je lepo tekoče peljati 70-90 brez stardeca spredaj ki pelje 40-60.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Poba!
Zakaj si pa ti prehiteval celo kolono? To se ne sme. Počakaj, da bodo tisti pred tabo najprej lepo po vrsti drug za drugim prehiteli "stardeca". Kaj si ti bolj pameten od vseh tistih, ki so lepo za "stardecom" vozili in lepo čakali primeren kraj in trenutek za prehitevanje?

Drgač sem pa jaz odgovarjal tistemu kljukcu gr69 , ki je reku, da on nikjer ne vidi, da bi ti napisal da si koga prehiteval.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa še to.
Napisal si da so bile samo kolesnice kopne.
In to so zate optimalni pogoji za vožnjo kjer lahko voziš z NAJVIŠJO dovoljeno hitrostjo ki je še dovoljena?
Poba, ne igrej se!

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
če čš pr nas prehitevat po teh tvojih reglcih unga počasnga kurca spredi ma tri možnosti.
da prehiti komplet kolono ker za takim kurcem ponavad taprvi (ali tadrugi) ne prehitevata niti če bi šlo za kako ravno cesto čez puščavo.
da prehiteva bojazlive kurce pred sabo enga pa po enga
da ustav v prvem bufet, spije per, odtoč, mazne sendvič, nategne prasico zraven in čez tri kilometre spet naleti na to isto pofukano kolono
tko je to pr nas in z vami posranci počasnimi
cool-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
če čš pr nas prehitevat po teh tvojih reglcih unga počasnga kurca spredi ma tri možnosti.
da prehiti komplet kolono ker za takim kurcem ponavad taprvi (ali tadrugi) ne prehitevata niti če bi šlo za kako ravno cesto čez puščavo.
da prehiteva bojazlive kurce pred sabo enga pa po enga
da ustav v prvem bufet, spije per, odtoč, mazne sendvič, nategne prasico zraven in čez tri kilometre spet naleti na to isto pofukano kolono
tko je to pr nas in z vami posranci počasnimi
cool-1.gif
Pač se boš moral v življenju sprijaznit tud s kakšnim počasnetom. Enako kot se morajo oni sprijaznit z vami divjaki. Če ne, boš kmalu na britofu.
Jaz ne srečujem toliko počasnetov kot jih srečujete tukajšnji podivjani dinamiki.
Če pa ti v vašem koncu srečuješ tolko počasnetov, to pomeni, da ti to dejstvo poznaš, zato se lepo v skladu s tem poznanim dejstvom odpravi eno minuto prej od doma. Pa boš problem rešil. To je vse rešljivo.
Problem je pri divjakih, ker če ti divjak zaradi divjanja v haubo skoči, se ne da nič narest.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
moraš res vsako temo uničit s pregovarjanjem drugače mislečih?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
moraš res vsako temo uničit s pregovarjanjem drugače mislečih?
In zakaj ti misliš, da v vaših "dinamičnih" temah, ne bi smelo biti drugače mislečih?
A so samo v mojih temah in mojih trditvah dovoljeni drugače misleči?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
da je tema naša in dinamična si opredelil ti
ne spremljam te bogve kaj, če se ne motim, si rekel, da sploh ne voziš avta
v glavnem po domače povedano mešaš dr3k za brezveze

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Saj po svoje imas prav. Ampak nekje se pa lahko postavi meja. Kot se mora po zakonu umakniti traktor (se delijo lepe kazni traktoristom, pa ne tistim ki peljejo 10-20 ), ali tovorno vozilo za katerim se nabere kolona (pred njim pa vse prazno), bi se lahko umaknili tudi tisti ki se na delno zasneženo cesto spravijo voziti z letnimi gumami (s katerimi se da velikokrat solidno peljati, ce le imajo precej profila) ali pa so cisto presrani ze ko samo na koledarju odtrgajo oktober.
V soboto je bil en tak vecer. Me je ujel "dinamik", (en in ne pet) in sem se mu umaknil na prvem primernem mestu, ozirma mu nakazal da me lahko varno prehiti ce zeli.
Pa nisem delal nobene drame iz tega "dinamika"
Nekateri pa so naibolj srecni ce na so čelu, ko pa pridejo do semaforja pa jim uspe skozi rumeno uiti koloni. Hvala bogu , vsaj potem kaksna dva km peljemo normalno. Dokler ga spet ne ujamemo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
da je tema naša in dinamična si opredelil ti
ne spremljam te bogve kaj, če se ne motim, si rekel, da sploh ne voziš avta
v glavnem po domače povedano mešaš dr3k za brezveze
Ne mešam drek za brezveze, ampak te učim pametnega obnašanja na cesti in ti trkam na tvojo brezbrižno vest.
In motiš se. Jaz vozim avto. Grem stavit da dlje kot ti. In to po predpisih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj po svoje imas prav. Ampak nekje se pa lahko postavi meja. Kot se mora po zakonu umakniti traktor (se delijo lepe kazni traktoristom, pa ne tistim ki peljejo 10-20 ), ali tovorno vozilo za katerim se nabere kolona (pred njim pa vse prazno), bi se lahko umaknili tudi tisti ki se na delno zasneženo cesto spravijo voziti z letnimi gumami (s katerimi se da velikokrat solidno peljati, ce le imajo precej profila) ali pa so cisto presrani ze ko samo na koledarju odtrgajo oktober.
V soboto je bil en tak vecer. Me je ujel "dinamik", (en in ne pet) in sem se mu umaknil na prvem primernem mestu, ozirma mu nakazal da me lahko varno prehiti ce zeli.
Pa nisem delal nobene drame iz tega "dinamika"
Nekateri pa so naibolj srecni ce na so čelu, ko pa pridejo do semaforja pa jim uspe skozi rumeno uiti koloni. Hvala bogu , vsaj potem kaksna dva km peljemo normalno. Dokler ga spet ne ujamemo.
Saj ravno to je tisto kar je žalostno.
Dinamiki delate tragedijo iz tistih, ki vozijo bolj počasi in bolj previdno. Moralo bi pa bit ravno obratno. Tisti, ki vozijo previdno, bi morali delat tragedijo iz vas dinamikov.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
In samo vam dinamikom se počasnetje nočejo umikat. A ni to čudno? Zakaj se meni vsak počasne umakne?
Mogoče za to, ker jaz za razliko od vas dinamikov znam malo počakat?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
hmmm, danes sem precej čakal na cesti, za voljo nepripravljenega jutranjega "padalca" z neočiščeno sp.šipo - sem potem dinamik ali spadam med "počasnele"?
tukaj bova zaključila, ker se ne mislim spuščati na tvoj nivo