Končno malo snega....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Jaz sem dobil danes narod, k je vozu od 20-40 na omejitvi 90...Pa je bila cesta kopna v celoti. Cesta je bila taka kot kadar pada dež, sam še malo soli pa kamenčkov na cesti, zaradi posipavanja, to je pa bila edina razlika proti "dežni" cesti...
A tak narod si ti danes dobil?
Žal, ta narod pa ni imel take sreče kot si jo imel ti.
Ta narod je pa na tej isti cesti dobil enga šašavega alter dinamika, ki pa od posipavanja sploh ni imel nič soli v glavi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Narod pa je omejitev hitrosti vsaj prepolovil. Dopoldne so bile kolesnice kopne, videla se je črta, narod pa 50 na 90 omejitev (omogoca sicer hitrosti 150+). Ko sem jih 4 ali pet v kosu prehitel sem bp peljal po omejitvi. In to na starih michelinkah, ki slovijo po trdoti.
A bejž no!
A tako kot stara michelinka, tud tvoja lobanja po trdoti slovi?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Ne vem glede moje lobanje. Najbrz da ni dovolj trda. Sumim da zjutraj tudi tvoja "glava n bila na trdem vratu" (tista spodaj).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Brihtol po forumu zlivate tukajšnji alterdinamiki, ne jaz.
Ko je debata o kakšnih gumah, mate polne gobce "pametnih" ugotovitev, kakšne vse gume so dobre in kakšne so slabe, preštudirate vsemožne teste gum in zavorne poti do potankosti in milimetra natančno, tukaj se drkate temperaturo in vlažnost zraka, ki bojda vplivajo na lastnost gum do stopinje celzija natančno in to naj bi bojda strašno vplivalo na vaše gume, potem ne veste kako bi vaše gume čez zimo ali poletje skladiščili, da bi te gume obdržale tiste prave lastnosti in podobno sranje...............ko pa zapade sneg, pa ta dejavnik ni nič pomemben, vi lahko vseeno vozite po tem snegu 150+, vsi ostali, ki pa ne gredo tolko so pa, kao, papki. Kar naenkrat ta sneg, sol, plundra in šoder nič ne vpliva na vaše gume in na vozne lastnosti. Z najstarejšimi in najtršimi letnimi gumami vi vse obvladate po snegu. Prej pa celo leto tukaj pišete teste in doktorate okol gum in vplivih na gume..
Kljukci eni...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-387
113
eh... pusti. temu rečemo neizkušenost, premalo kilometrine.

sej naravnost gre 150, ko se bo treba pa ustavit ali se komu umaknit na hitro, pol je pa štala. Sej tud po nespluženi cesti gre 150. Naravnost.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

sej naravnost gre 150, ko se bo treba pa ustavit ali se komu umaknit na hitro, pol je pa štala. Sej tud po nespluženi cesti gre 150. Naravnost.
Saj vem.
Ampak tele neizkušene alterdinamike, ki si tukaj preko foruma izmenjavajo svoje "bogate izkušnje in nauke" mi vsakodnevno srečujemo po cesti. Pol morajo pa tisti s klobuki reševat situacije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Brihtol po forumu zlivate tukajšnji alterdinamiki, ne jaz.
Ko je debata o kakšnih gumah, mate polne gobce "pametnih" ugotovitev, kakšne vse gume so dobre in kakšne so slabe, preštudirate vsemožne teste gum in zavorne poti do potankosti in milimetra natančno, tukaj se drkate temperaturo in vlažnost zraka, ki bojda vplivajo na lastnost gum do stopinje celzija natančno in to naj bi bojda strašno vplivalo na vaše gume, potem ne veste kako bi vaše gume čez zimo ali poletje skladiščili, da bi te gume obdržale tiste prave lastnosti in podobno sranje............... ko pa zapade sneg, pa ta dejavnik ni nič pomemben, vi lahko vseeno vozite po tem snegu 150+, vsi ostali, ki pa ne gredo tolko so pa, kao, papki. Kar naenkrat ta sneg, sol, plundra in šoder nič ne vpliva na vaše gume in na vozne lastnosti. Z najstarejšimi in najtršimi letnimi gumami vi vse obvladate po snegu. Prej pa celo leto tukaj pišete teste in doktorate okol gum in vplivih na gume..
Kljukci eni...

Pišuka pa res drži tisti rek "stara navada - železna srajca", vidim, da si še vedno zmišljuješ stvari in jih predstavljaš kot dejstva, lepo lepo
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Daj me prosim malce spomni - kdo pa je pisal take kako se da kolikor toliko varno vozit 150 v snegu?
Res me zanima kdo je ta neizkušen voznik
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ampak tele neizkušene alterdinamike, ki si tukaj preko foruma izmenjavajo svoje "bogate izkušnje in nauke" mi vsakodnevno srečujemo po cesti. Pol morajo pa tisti s klobuki reševat situacije.

Japajade
hysterical-1.gif

Večina tipov s klobuki ima težave z normalno uporabo sklopke pa še z miljon drugimi stvarmi in potem bodo reševali situacije na cesti, lol
aplauz.gif

Tak človek izboljša situacijo na cesti zgolj in samo tako, kot sta ga naša dva najstarejša člana družine (oba dedka namreč) - vrnila sta izpit in prenehala s samostojno vožnjo. Ultimate solution
zmaga.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Japajade
hysterical-1.gif

Večina tipov s klobuki ima težave z normalno uporabo sklopke pa še z miljon drugimi stvarmi in potem bodo reševali situacije na cesti, lol
aplauz.gif

Tak človek izboljša situacijo na cesti zgolj in samo tako, kot sta ga naša dva najstarejša člana družine (oba dedka namreč) - vrnila sta izpit in prenehala s samostojno vožnjo. Ultimate solution
zmaga.gif
Klobukarji imajo mogoče težave s sklopko, dinamiki mate težave pa z bremzo in zdravo pametjo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
No ta moment je najpomembnejše to, da teli stardeci s klobuki pač ne rešujejo situacij na cesti. To, da pa ne poznaš pravilne definicije dinamika na cesti in da to mešaš z norcem na cesti je pa vsem znano
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ehehehe, matejček, ne boš prodal.....
Divjaki ste si izmislili globokoumen termin "dinamik". Ker vas je pač sram priznat divjanja.....
Lopov tud noben ne prizna, da je lopov. Si zmeraj nekaj izmisli, ....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-387
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Daj me prosim malce spomni - kdo pa je pisal take kako se da kolikor toliko varno vozit 150 v snegu?
Res me zanima kdo je ta neizkušen voznik
smile-1.gif

ne vem kdo je pisal, sem odgovorjal stardecu. Ne vem od kje je on pobral. Sem pa zgoraj videl, da so se pritoževali, da nekateri vozijo 60 tam kjer je 90 ipd... jest mislim, da če vsi vozijo 60 in nekdo hoče it 90, je nekaj narobe z njim. In zgodba je ista. Ko pride do situacije, se ne boš ustavil v varni razdalji in pika.

Pa da se razumemo, tud jest se rad izživljam na snegu, sam na glavnih cestah se vozim pa v koloni in zelo previdno, ker vem kako je z ustavljanjem na zvoženem snegu ali plundri.

Ne vem zakaj bi se nekaj silil po glavnih cestah, če itak vsi vozijo kot po jajcih in tud če 2 prehitiš, boš čez 2 ovinka spet ujel naslednjo kolono. Stem da ko prehitevaš ogrožaš sebe in druge, ker te lahko hitro zanese, ko zapelješ čez navožen sneg med pasovi in kolesniki. Sej vem, sej sem bil jest isti. sam pol sčasoma to mine, ker vidiš, da čisto preveč tvegaš za tisto 1min ki jo lahko pridobiš... Ličarji in kleparji so dragi.
smile-1.gif

Zaviješ lepo v gmajno, ali pa kakšno poljsko pot pa tam tiščiš v ovinke itn... pa dobr, sej tud mesto omogoča užitke, sam ne ob 8h zjutraj.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
zmaga.gif

Smiles per mile counter je visoko zdajle, sam pot na šiht je pa bedna. Oprijema mam pa ene tolko kot ti v videu, 17" rabljene in današnje spolzke razmere niso kaj prida zabavne, če nisi na nekem zapuščenem odseku v sponzorskem avtu.
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Ce nekdo pelje 60 na 90 omejitev in ima pred seboj prazno, za seboj pa ima kolono vozil je najbrz res s tisitimi zadaj nekaj narobe.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pogovarjamo se o drugih stvareh..... Zdej ce si ti kalbo predstavljas da si Loeb, medtem ko v snegu na svoji Kii rocno zategnes,....Se nimamo kej pogovarjat sploh
smile-1.gif