Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kaj ce bi si rajs resne avtomobile na zadnji pogon umislil? al pa vsaj AWDje? Rocno vlecejo najstniki.....
Citat:
Kaj ce bi si rajs resne avtomobile na zadnji pogon umislil? al pa vsaj AWDje? Rocno vlecejo najstniki.....
Tudi v AWD jo vlečeš, npr. vmes med driftom, v dolgem ovinku, ko začne ravnat avto, pa ograje in robniki še niso prav postavljeni za to. Ali pa če si skandinavca premilo zastavil, ali pa če je v kakšni fazi vmes predober oprijem in je treba pomagat. Pod črto, se da brez ročne ampak za resnejše zadeve je bolje da je.Citat:
LepoCitat:
Uporabnik elo pravi:
esc sport na passatu deluje odlično...
O varovalki za ESP, da le ta neha delatCitat:
Uporabnik Hondi pravi:
o kakšni ESP varovalki ti to?
Kateri avto pa imaš, ker po mojih izkušnjah pri vseh dosedanjih avtomobilih z ESP, le ta prekleto dobro pomaga. Me je enkrat na dirkališču bankina potegnila in sem bil cca. 45 stopinj na cestišče. Še preden sem utegnil reagirat, sem bil že poravnanCitat:
Uporabnik jetamp pravi:
Prvič v življenju sem sprobal ESP pa sem bil kar malo razočaran. Sem mislil, da to kaj bolje pomaga po snegu pa vidim da te isto vrže iz željene smeri. Bo treba kar po starem načinu vozit. Gume so čisto nove zimske Sava HP.
Pri začetnem kadru sem se že spraševal, če je kaj narobe s taboCitat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ni blo sile
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ni blo sile
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/shsHrISX8ZA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Citat:
Uporabnik map pravi:
Nije žvaka za seljaka. Baba pa ni za v avto pa da ga hebeš. Komej čakam na tiste samovozne avte, bojo za babe še najbolj primerni, da kake neumnosti po cesti ne zganjajo.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dovolj vragolijasto je bilo, da sem dal ključe kolegici, ki še v življenju ni peljala po snegu
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dovolj vragolijasto je bilo, da sem dal ključe kolegici, ki še v življenju ni peljala po snegu
Kwa s' pa skoz nadonfan, da morš avto prepuščat ženskam.
Rajš bi taksi poklical kot gledal horor muvi v živo.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Narod pa je omejitev hitrosti vsaj prepolovil. Dopoldne so bile kolesnice kopne, videla se je črta, narod pa 50 na 90 omejitev (omogoca sicer hitrosti 150+). Ko sem jih 4 ali pet v kosu prehitel sem bp peljal po omejitvi. In to na starih michelinkah, ki slovijo po trdoti.