Koncerti na katerih ste bili

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Aha, si kar dovolj napisal.
smile-1.gif
) Sem pa na 24ur[/COLOR] prebral, da je bila vsebina bolj klasično obarvana.

Nazadnje urejeno:

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Včeraj, dogodek tedna, Gal Gjurin in klapa pred mestno hišo.
Veter je pihljal, oni pa so nas odpihnili z glasbo.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
V današnjem (ali pa včerajšnjem) Delu je tud en člančič na temo tega koncerta.

Sicer pa sem včeraj imel v mislih obisk večernega dogajanja v centru Ljubljane, čeprav sem že v poznem popoldnevu nekaj kolovratil tam, pa sem se potem odločil drugače in o-/pristal na Viču (filmsko poročilo sledi ...
wink-1.gif
).

Nazadnje urejeno:

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Georgie pismo, maš prav, če bi še kakšne gorile poslali v akcijo bi bila še boljša ideja. Ampak jaz sem bila tam, pa mi je bilo všeč. Takoa masovka, kot se šika, s prijetnim vzdušjem nastopajočih in obiskovalcev.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.439
113
Bil na Bregoviæu.

Akustika odlična, problem je v tem, da so za moje pojme prodali preveč kart in smo bili nagneteni kot sardele, gibanje je bilo zelo, hmm,
grin1.gif
Tukaj bodo nekateri še morali definirati zvrst glasbe, ki jo sproducira Bregoviæ.

Aja še to, zahvala tistemu, ki mi je odsvetoval "VIp" prostor v Križankah. Stoli ter mize
confused-1.gif

Končna ocena koncerta je 8/10, ena pika manj zaradi prevelike gužve ter ena pika manj zaradi preveč zategnjenega folka.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Evo, še eno zelo kratko poročilce na hitro s sinočnjega koncerta Paula Gilberta in njegove skupine v Ortu.
smile-1.gif

Torej, koncert je trajal nekje uro in pol, končal se je približno ob 23:15 uri po bisu s tremi komadi, predstavili so predvsem Paulov zadnji album (sam bi rekel precej progresiven), nekaj je bilo tudi starih komadov, heavy metal zadeve od Racer X in v bisu npr. tudi blues-ovski Red House[/COLOR], ki je bil od tegale Youtube primera bistveno boljše izveden
grims-1.gif
). Gneča je bila še sprejemljiva, ker tudi koncert sam ni bil "telovadno" zahteven.

Ocena: 9/10

Za dobro jutro pa še ena pesmica, ki je včeraj sicer ni zaigral ...

wink-1.gif

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18
Lp.

Zanimiva priredba, s kitarskimi masturbacijami na koncu (-:

Od tavečjih priljubljenih sem videl:
dream theater,
dave matthews band,
roger waters,
david gilmour,
tool,
jan garbarek,
vicente amigo,
maceo parker,
porcupine tree,
placebo,
depeche mode,
metallica,
pearl jam.

Wannasee so mi trenutno: radiohead in nick cave.

Srečno, jZ

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Bil na Queen-ih v Beogradu. Fenomenalno,2h20 dolg koncert. V zivo izgleda vse se veliko boljse kot na posnetkih. Razprodana dvorana,odziv publike odlicen... Brez besed. Koncert 10/10
cool-1.gif

SkyNet

Zelenc'
8. maj 2008
20
0
1
Tudi jaz sem bil na Queenih v Beogradu. Super koncert, presegel moja pričakovanja!

Motil me je edino sopotnik na avtobusu, btw šel sem z tentursom :D

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Pol sva se pa mogoce kje vidla. Sam zravn mene je na busu sedela ena mona,tko da tisto zihr nis biu ti
grin1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Še moja kratka ocena koncerta Jean Michel Jarre[/COLOR]-a (glede na to, da je bila v zvezi s tem že odprta posebna tema): 8/10

In dva pogleda na sceno z moje pozicije (žal sem v dvorano uletel dokaj pozno, tako da prav izbirčen pri sedežih nisem mogel biti - kar je tokrat bilo pomembno predvsem zaradi možnosti vizualnega doživetja koncerta):

O koncertu samem je večina pomembnih vtisov že bila napisana v omenjeni debati. Jaz bom le ponovil dva največja minusa: bil je čisto prekratek (očitno ima ravno v trenutnih terminih zelo natempiran urnik) in vsebinsko premalo izčrpen. Tudi za ceno karte na tribuni. Bomo videli, kako bo naslednje leto, po možnosti v kakšnem "manj intimnem" ambientu
tongue-1.gif
)

In ne morem še brez omembe ene izmed mojih najljubših žar-o-kompozicij
smile-1.gif
, ki na tokratnem koncertu žal ni bila odigrana:

Nazadnje urejeno: