Kar huda tale Ivetka.
Obvladaš kaj brazilsko portugalščino sicer?
P.S.: Med temi komadi, ki se rolajo na domači strani mi je eden celo poznan. Ali dva.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Zadnji - torek, 13. novembra, 75 let Nanuta, skupaj z Irenco Grafenauerjevo.
Razprodana Gallusova dvorana v CD.
Irenca fantastična kot vedno, Nanut kot vedno preseneča z izjemno doživeto interpretacijo nekaterih klasikov, orkester RTVSlo sicer sem in tja ne dohaja obeh genijev - meni osebno so veliko ljubši slovenski filharmoniki.
Občinstvo je razočaralo - po pavzi (natančneje, po Irenci) je četrtina ljudi jadrno dvignila riti in odpakedrala domov. Škoda. Lepši del koncerta je bil po pavzi (mozartov koncert za favto je bil sicer zelo lepo izveden, ampak Mozarta slišimo že v vsakem supermarketu). Osebno bi si veliko bolj želela slišati Irenco igrati kaj drugega (še vedno imam v živem spominu Harlekinovo piščal, ki jo je igrala pred 5imi leti).
Vprašanje, če bi prišlo dirigentskega velikana poslušati tako veliko ljudi, če poleg ne bi bilo Irence. Kar veliko pove o razgledanosti ljudi, ki sami zase menijo, da so omikani, če se sem in tja opicanjeni v črni garderobi pojavijo na koncertu klasične glasbe. Naj raje dajo prostor ljudem, ki bi želeli slišati cel koncert, pa so ostali pred vrati (ali pa vstopnico prepustijo parim študentom glasbe, ki vedno visijo po preddverju, ker nimajo keša).