Stvar je še bolj grozna. poskusi zasaditi lopato, če jo morešCitat:
Uporabnik lanos pravi: ...Po teh tvojih cifrah, bi bila grobnica kjerkoli v Slo bi zasadil lopato....
Stvar je še bolj grozna. poskusi zasaditi lopato, če jo morešCitat:
Uporabnik lanos pravi: ...Po teh tvojih cifrah, bi bila grobnica kjerkoli v Slo bi zasadil lopato....
Meni očitaš nekaj, kar delaš sam- iz vsebine izluščiš nekaj, to malce potvoriš malce napačno razumeš pa potem o tem razpredaš do nezavesti in naprej. Torej- kje govorim, da so komunistični zločinci zverinsko poklali 100.000 SlovencevCitat:
Uporabnik lanos pravi:
citiraš samo nekaj, kar ti bi najbolj odgovarjalo. A si prebral vse???? (večkrat kaj kopljem, pa lopata ni na kost naletela še)
Drugo kar je. Sam vem za eno takšno grobišče, ki pa ni označeno cca (5-10 oseb vir: očevidec-zdaj tudi že pokojna oseba)). Notri so pa nemški vojaki, ki so mrtvi "priplavali" po reki. Drugo grobišče je raziskano in spet ni označeno. Notri so bili spet ustaši. (cifre ne vem in je ne bom ugibal)
Na tvoji karti so označena grobišča, kjer so (kot sem že rekel) hrvaški ustaši. Označenii so grobovi, kjer je lahko samo 1 žrtev.
Označeni so grobovi, kjer so lahko notri tudi partizani. Itd...itd...
Tako da je tvoja cifra o 100.000 Slovencih pošteno za lase privlečena. (sam imam podatek o cca 1000 slovencih-sodelavcih fašistov)
Ne trdim, da kateri ni po krivici pokopan, ampak zaradi tega ni pošteno vse v isti koš metati. Bodi realen
Tukaj govoriš!!!!! A ne veš kaj pišeš?? Namerno sem celo post citiral, da ne boš rekel, da sem kaj izluščil.Citat:
Uporabnik telex pravi:
Meni očitaš nekaj, kar delaš sam- iz vsebine izluščiš nekaj, to malce potvoriš malce napačno razumeš pa potem o tem razpredaš do nezavesti in naprej. Torej- kje govorim, da so komunistični zločinci zverinsko poklali 100.000 SlovencevCitat:
Uporabnik lanos pravi:
citiraš samo nekaj, kar ti bi najbolj odgovarjalo. A si prebral vse???? (večkrat kaj kopljem, pa lopata ni na kost naletela še)
Drugo kar je. Sam vem za eno takšno grobišče, ki pa ni označeno cca (5-10 oseb vir: očevidec-zdaj tudi že pokojna oseba)). Notri so pa nemški vojaki, ki so mrtvi "priplavali" po reki. Drugo grobišče je raziskano in spet ni označeno. Notri so bili spet ustaši. (cifre ne vem in je ne bom ugibal)
Na tvoji karti so označena grobišča, kjer so (kot sem že rekel) hrvaški ustaši. Označenii so grobovi, kjer je lahko samo 1 žrtev.
Označeni so grobovi, kjer so lahko notri tudi partizani. Itd...itd...
Tako da je tvoja cifra o 100.000 Slovencih pošteno za lase privlečena. (sam imam podatek o cca 1000 slovencih-sodelavcih fašistov)
Ne trdim, da kateri ni po krivici pokopan, ampak zaradi tega ni pošteno vse v isti koš metati. Bodi realen
PS- mi lahko na karti ali kjerkoli pokažeš eno prikrito grobišče, kjer so notri partizani in zakaj še nimajo najmanj pet spomenikov ter ni o njih napisanih vsaj dvajset "zgodovinskih" knjig
Ne. Pa so bili al je to tak, malo... da je o čem pisati. Sam z dokazi, prosim. Tisti zgoraj je pisal o 10.000 otrok.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hm, a ti veš, koliko domobrancev je bilo vrnjenih? Jih je očitno večina njih izpuhtela v zrak. ampak okej pustimo domobrance...
zagovarjaš poboje otrok ali pač ne?
noo, odgovoril pa nisi, kje so te otroci??????Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, vsekakor sem vesel, da se bolj ali manj strinjava, da otroci ne morejo biti krivi za dejanja njihovih staršev (pustimo sedaj ob strani ugotavljanje krivde ustašev in podobnih) in da je pobijanje otrok (torej tako mladih oseb, da ne morejo biti v nobenem primeru kazensko odgovorne) zavrženo dejanje, ki je vredno obsojanja...
Jp, ocitno se zgleduje po sebi..no, ampak resnici na ljubo ,bo on se zmeraj otrok svoje mamice, ceprav ima ze kaksno sivo dlako v bradi.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
On razume pojem otroka malo drugače
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kdor je zakrivil vojno in bil poleg in to pri najhujši vojni vseh časov je kot poraženec pač sprejel najhujše možne posledice.
In kdor je med vojno zagrešil vojni zločin, pa naj je bil Američan, Nemec, Italijan, ali Slovenec, bi moral biti procesiuiran.
Magari 70 let po vojni, če se mu zločin dokaže.
Še nisem slišal, da vojni zločin ni vojni zločin, če si bil na pravi strani.
Citat:
"If we'd lost the war, we'd all have been prosecuted as war criminals."
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če držijo navedbe o pogodbi (je nisem videl), so angleži vračali domobrance kot kaže predvsem zato, ker so hoteli odstraniti komuniste s koroške, podobno kot so jih odstranili iz Trsta, ko se se v najbrž daimlerjevem LAFV pripeljali 'trije pijani novozelandci' in hrabro titovo vojsko kot pse nagnali nazaj proti vzhodu.
:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jp, ocitno se zgleduje po sebi..no, ampak resnici na ljubo ,bo on se zmeraj otrok svoje mamice, ceprav ima ze kaksno sivo dlako v bradi.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
On razume pojem otroka malo drugače
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Štiblini dokazi so-baje, baje in še enkrat baje, pravijo, nisem videl in podobne floskule.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ma kakšni otroci neki.
Ne piši pravljic. To si slišal v neki gostilni in zdaj s tem utrujaš.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Sicer je pa dobro znano, da so partizani pobili mnogo otrok.