I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ma kakšni otroci neki.
Ne piši pravljic. To si slišal v neki gostilni in zdaj s tem utrujaš.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
noo, odgovoril pa nisi, kje so te otroci??????Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, vsekakor sem vesel, da se bolj ali manj strinjava, da otroci ne morejo biti krivi za dejanja njihovih staršev (pustimo sedaj ob strani ugotavljanje krivde ustašev in podobnih) in da je pobijanje otrok (torej tako mladih oseb, da ne morejo biti v nobenem primeru kazensko odgovorne) zavrženo dejanje, ki je vredno obsojanja...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če držijo navedbe o pogodbi (je nisem videl), so angleži vračali domobrance kot kaže predvsem zato, ker so hoteli odstraniti komuniste s koroške, podobno kot so jih odstranili iz Trsta, ko se se v najbrž daimlerjevem LAFV pripeljali 'trije pijani novozelandci' in hrabro titovo vojsko kot pse nagnali nazaj proti vzhodu.
:
Že ene 10 let čakam na kak dokaz za tole pa ga še nisem dobil.
Podobno kot tiste napete žice čez cesto, ki so množici zaveznikov na STA odrezale glave.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ma kakšni otroci neki.
Ne piši pravljic. To si slišal v neki gostilni in zdaj s tem utrujaš.
Če bi bil funkcionalno pismen, bi videl, od kje ti podatki...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik stieber pravi:
No, vsekakor sem vesel, da se bolj ali manj strinjava, da otroci ne morejo biti krivi za dejanja njihovih staršev (pustimo sedaj ob strani ugotavljanje krivde ustašev in podobnih) in da je pobijanje otrok (torej tako mladih oseb, da ne morejo biti v nobenem primeru kazensko odgovorne) zavrženo dejanje, ki je vredno obsojanja...
kot kaže, jih po zaslugi komunističnih morilcev ni več...
mimogrede, zakaj si pa tako živčen...kje so bili med 2. sv. tvoji dedki in babice?A je to vzrok vidne živænosti?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Po nekdanjih poteh nedolžnih žrtev (Pevno, Crngrob, Davča)
Povejte, tudi vsi tisti ljudje, ki še vedno molčite. Spregovorite, ker časa je malo. Povejte in pokleknite na zemljo, ki nas nosi. Umirite srce in izmijte to kri, da bo smeh vaših otrok in vseh otrok naše dežele radosten. Da se bodo spočila srca živih in bodo v miru počivali mrtvi. Povejte, da bomo lahko živeli v polnosti Ljubezni! Da se bo naša zemlja umirila in bo lahko zrcalila Božje obličje. Da bomo lahko res svobodni – v srcih, ne le na papirju premirja.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik stieber pravi:
kot kaže, jih po zaslugi komunističnih morilcev ni več...
mimogrede, zakaj si pa tako živčen...kje so bili med 2. sv. tvoji dedki in babice?A je to vzrok vidne živænosti?
Meni očitaš nekaj, kar delaš sam- iz vsebine izluščiš nekaj, to malce potvoriš malce napačno razumeš pa potem o tem razpredaš do nezavesti in naprej. Torej- kje govorim, da so komunistični zločinci zverinsko poklali 100.000 SlovencevCitat:
Uporabnik telex pravi:
[
Citat:
Če vemo, da so komunistični zločinci zverinsko poklali vsaj 100.000 moških in žensk, statistike pa po vojni omenjajo le nekaj otroških sirot potem je povsem jasno, da je med temi sto tisočih poklanih vsaj 10% otrok. Torej v breznih in jamah leži vsaj 10.000 otroških trupel, žrtev komunističnih krvolokov.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
No, dopoldne sem obiskal kraje, kjer so pokopani ustaši in "domnevno" 300 otrok.
Za ustaše (hrvate) domačini še nekaj vedo, o 300 otrocih pa nobeden nič-samo toliko, kolikor slišijo iz medijev oz. "raziskovalcev. Vseh so pa že siti.