Kolona in čakanje

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Mogoče sem malce nelogično napisal vendar hočem povedat, da se barve ne primejo vlažne površine.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Tole mogoče pogojno drži..potem pa ne razumem kako lahko ponoči in zvečer barvajo talne označbe na mestnih vpadnicah
confused-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik franci pravi:

Za tiste, ki modrujete, da bi črte barvali ponoči. To ne gre. Zvečer in ponoči namreč zračna vlaga kondenzira zaradi nizke temperature zraka (točka rosišča). Torej se barva sploh nebi mogla posušit.

Hmmm... kako pa to, da recimo v Nemciji vecinoma barvajo ponoci (vsaj tam, kjer je podnevi vecja guzva)... Saj tudi pri nas... ampak bolj na kaksnih zakotnih ulicah, kjer je tako vseeno, dkaj barvajo, ker tudi cez dan ni veliko prometa ...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Aha... a tako. Čeprav mi še vedno ni jasno, kaj je posebnega pri tistih priključnih cestah (dobro, razen hleva proti LJ...), da ne morejo že sedaj odpreti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tule je lepa risbica priključkov ob predoru. Tam kjer so križci bo zaenkrat zaprto.

Izgledajo pa tile priključki (vsaj na sliki) precej komplicirano. Pripravno za zavozit v napačno smer
smile-1.gif

confused-1.gif

Kaj je pa tle kompliciranega? Tule gre lahko v napačno smer samo nekdo, ki to naredi zavestno in popolnoma namenoma.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Aha... a tako. Čeprav mi še vedno ni jasno, kaj je posebnega pri tistih priključnih cestah (dobro, razen hleva proti LJ...), da ne morejo že sedaj odpreti.
Kolikor razumem proti LJ hlev, iz smeri Lj pa je celovška preozka, da bi dodali pas za zavijanje levo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
in zakaj pol ne barvajo poleti vseh črt na vseh cestah???

a zdej se bo en spomnu, da je treba črte na odstavnem pasu obnovit, pa ker je glih december, bomo še par delavcev z feni v rokah poslali za/pred unim k barvo šprica...

Nazadnje urejeno: