Kolona in čakanje

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Mal me s firbec matra
cool-1.gif

Koliko časa ste se danes pred osmo zjutraj prebijali na gorenjski avtocesti v smeri proti LJ, glede na to, da je bila nesreča baje pred Šmartnim, kolona pa skoraj do uvoza Brnik.
No sam sem šel po stari cesti, tako, da sem izgubil cca 10min, kolikor je bilo pa videt je pa na ac vse stalo, tudi na uvozu Vodice.
uf-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
2km pred cestnino so že čakali baje. Sem pa slisal po radiu, na srečo nisem okusil s prve roke.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ko se bo folk naučil voziti, ne bo gužve. Ampak v SLO se to zgodilo bo NIKOLI.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Mal me s firbec matra
cool-1.gif

Koliko časa ste se danes pred osmo zjutraj prebijali na gorenjski avtocesti v smeri proti LJ, glede na to, da je bila nesreča baje pred Šmartnim, kolona pa skoraj do uvoza Brnik.
No sam sem šel po stari cesti, tako, da sem izgubil cca 10min, kolikor je bilo pa videt je pa na ac vse stalo, tudi na uvozu Vodice.
uf-1.gif

Točno uro in pol!
uf-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ko se bo folk naučil voziti, ne bo gužve. Ampak v SLO se to zgodilo bo NIKOLI.

Očitno še nisi imel priložnosti izkusit PRAVEGA prometnega zamaška v "civiliziranem" svetu, kjer "znajo vsi vozit"...

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
...v Parizu (oz. pred Parizom) je v peak time-u kolona mimogrede dolga tudi preko 50 km! In to na 4 pasovnici (v eno smer)!
Ti ne pomaga noben GPS, nobena stranska ulica....

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo počakaj še 3 tedne, ko bodo (spet) zaprli Šentviški predor. To bo veselo...
cheer.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
V decembru, takoj po odprtju obnovljenega priključka na Celovško iz smeri Kranja, bodo komplet zaprli predor, da lahko uredijo priklop na Celovško še iz smeri Ljubljane. Baje morajo izklopit elektriko in promet ne more teči skozi predor.

Dela naj bi trajala okoli 3 tedne.

Kako bo spet izgledala pot S obvoznica -> Celovška -> A2 in obratno ... si sploh ne predstavljam.

Glede štrika se strinjam.

Magari omejitev na 60, oziroma bi morali o tem razmišljat pred enim letom, ko so odpirali predor in the first place.

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Here we go again
rolleyes-1.gif

Razumem, da zaradi prometne nesreče nastanejo zastoji na AC, ampak, da pa vsako Nedeljo polet nastanejo gor-dopoldne in dol-popoldne zastoji je pa mal
stupid-1.gif

A ni reku minister, da bodo umaknil ob vikendih tista dela iz ac.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
To je pa tko če vsi rinete v LJ. Kaj pa je tuki sploh tok lepga, jaz ne vidim?

Več dela, boljše plače? Slovenija je premajhna in je dobra koncentracija samo v Ljubljani. Seveda Ljubljančani gledajo takšne prišleke postrani, ampak brez teh prišlekov tudi "velike" Ljubljane in fine infrastrukture ne bi bilo in bi bili samo na slabšem.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hvala za pojasnilo.
zmaga.gif

Človeka res ima, da bi komu kak metk spustu v čelo! Še mal, pa bom v Šenčur pršu hitrej, če grem po stari cesti do Medvod in potem naprej do Kr...
crazy1.gif

In ja, potem pa še colat 100€ za AC. Ti so resno f00kjeni v glavo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jebo jim *************

enga bo treba obesit če mislijo resno zapret šentvid dol... a pol se bom jebene 3km do obvoznice vozil pol ure? kot da sem iz Kranja doma ne pa iz obrobja ljubljane
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
danes tud... AC lj-vrhnika....

BRAVO DARS!!! Dočakali ste lep sončen dan, in ste se spravili črte risat na cestinini!!! JUPI!!! SUPER!!! ful ste pridni. folk čaka pa v 5km koloni... ampak bomo pa vsaj črte mel nove!!! K jih je čist nemogoče delat zvečer in ponoči!!!!!

pič.ka jim materna. drekači.