A je kdo že probal na Šmarno goro iz Zavrha? Sem bil danes, zelo tehnično naporen klanec, ni šans da ga zvoziš v kosu brez sestopanja. Če je pa komu ratalo pa vsa čast.
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Fantje, je kak nasvet, navodilo, ..... kako bi si dal pot na uro oz da bi spremljal "navodila".
Saj imaš F3, ane?
Torej, logiraj se na https://connect.garmin.com , naredi si Progo in jo prenesi na F3, tam pa greš nato na Navigacijo, Proge in izbereš progo, ki si jo prej prenesel, jo štartaš in izbereš Kolo, tek, ... in, greš!
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mene zj.... ko mi kljub zaklenjenim vilcam kolo mal "zapleše"...pač mam vilce da majo minimum premikanja tud na locku...za what if scenarije.....pol pa v klance so etak uni "valovčki" in te lahko čist sezuje
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Mene zj.... ko mi kljub zaklenjenim vilcam kolo mal "zapleše"...pač mam vilce da majo minimum premikanja tud na locku...za what if scenarije.....pol pa v klance so etak uni "valovčki" in te lahko čist sezuje
sj za klanec ne rabiš zaklepat vilic...sploh če so neravnine!
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pejte na oodročne ceste, nabavte gorce in gas. Ni prometa, ni ljudi,... tm pa tm kako žvavca in to je to. Cesta je kr hudič za kolesarje.
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pejte na oodročne ceste, nabavte gorce in gas. Ni prometa, ni ljudi,... tm pa tm kako žvavca in to je to. Cesta je kr hudič za kolesarje.
To je to. Enostavno ne razumem te evforije po cesti, živi dolgčas pa še nevarno.
Citat:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
sj za klanec ne rabiš zaklepat vilic...sploh če so neravnine!
Pa sej lock je ravno zato narejen da v klanec zakleneš da ne pumpaš v praznoMislu sm v klance GOR... Sem malo dvoumno napisal...
Iz Toškega na Katarino maš nebroj kratkih kuclov kjer vsaj jaz skoc lock ON... OFF... ON... OFF delam...