Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Oba sta lahko v isti barviTo si trenutno le želje, kaj bi nabavil s kešom, ki bi šel drugače za čike in per (nehal kadit).
Bajkanje je edini hobi in šport.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
glej ne poslušaj folka ki te sprašuje kolko km delaš itd in se ti kao ne splača in to.
Preprosto če ga HOČEŠ in si ga lahko privoščiš kupi. Pa če se samo v trgovino voziš z njim.
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
glej ne poslušaj folka ki te sprašuje kolko km delaš itd in se ti kao ne splača in to.
Preprosto če ga HOČEŠ in si ga lahko privoščiš kupi. Pa če se samo v trgovino voziš z njim.
točno tako
mi bajkerji ne razumemo folka, ki daje 25K €za avto, oni pa ne razumejo nas, ki dajemo 5k za kolesa
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
točno tako
mi bajkerji ne razumemo folka, ki daje 25K €za avto, oni pa ne razumejo nas, ki dajemo 5k za kolesa
sory , samo mislim da ynos ne spada v vašo kategorijo bajkerjev, poleg tega je sam omenil , da bi nekaj do 2k€ .
Če finance niso problem pa se strinjam ,....pač kupiš vsake par let bicikl za 5k€+, ...pa ne sam enga ....
Citat:
Uporabnik nakoruzi pravi:
Sam bi pa za tak denar kupil strive-a.Drugače pa pazi, ker desni ima grip shift. Razen, če ti je to kul.
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
točno tako
sory , samo mislim da ynos ne spada v vašo kategorijo bajkerjev, poleg tega je sam omenil , da bi nekaj do 2k€ .
Če finance niso problem pa se strinjam ,....pač kupiš vsake par let bicikl za 5k€+, ...pa ne sam enga ....
Kaj je največji strah kolesarjev? Da ko bom umrl, da bo žena prodala vso mojo opremo za toliko, kot sem ji rekel da sem dal zanjo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ce se dobi bajk v akciji, super. Tistega, ki je omenjal uporabnik, da je kupil za 1,3k...je verjetno po original ceni blizje 1,7-1,8k.