I
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tudi tujce itd štejemo v statistiko mar ne? smo že skoraj pri 80....
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Cifra za katerikoli narod bi morala biti 0 mrtvih v prometu.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sem tudi jaz cakal uri na Azurni obali,ker se je gospa v petkah razbila s skutejem. Pa kaj naj zdej? Tulim po netu,da je treba skuteriste cepit? Nehaj stresat svojo omejenost naokoli,pa nas obsojat. Nerece se bojo.se zmeraj dogajale....
Kdo so to "nas"? motorist, ki nima motorja in si ga sposodi samo za divjanje?
Zaradi podivjanih motoristov grozijo ponekod zapore cest, omejitve itd. Da ne govorim o preglasnih izpuhih, ki si jih motoristi smao zaradi objestnosti montirajo, da vznemirjajo okolico in pri tem uživajo.
Dejstvo je, da kogarkoli boš vprašal, takšno mnenje si pomagal ustvarit, da so motoristi divjaki.
Vidim, da sem točno zadel, ker te je zadeva precej razburila.
Po moje je rešitev, ki bi hišno zadevo rešila, redna nenapovedana akcija na znanih divjaških lokacijah, z obvezno zaplembo, poleg meritev in pregleda tehnične izpravnosti.
Pomanjkanje kulture v prometu se kaže prav v postih Shitnitza@, ki primitivno reagira na tiste, ki opozarjamo, da je situacija postala nevzdržna.
Citat:
VRŠIČ – Danes okoli 12.50 je v 30. ovinku na cesti čez prelaz Vršič prišlo do dveh prometnih nesreč. Policisti so na kraju ugotovili, da je skupina petih avstrijskih motoristov (prijateljev) vozila iz smeri Trente proti Vršiču: »Kot prvi v skupini je vozil 54-letnik, ki je v omenjenem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal naravnost. Zapeljal je v prepad pod cesto, pri čemer se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Prometne nesreče drugi in tretji motorist nista opazila. Ko je v isti ovinek pripeljal še četrti motorist, tudi 54-letni avstrijski državljan, je tudi ta vozil z neprilagojeno hitrostjo in padel po vozišču, pri čemer pa se ni poškodoval. Ko se je pri njem ustavil še peti motorist v skupini, sta opazila ponesrečenega prijatelja ležati v prepadu dobrih 10 m pod voziščem.«